- Poruka
- 48.876
Хвала да нисам ја морала да качим
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала да нисам ја морала да качим
Jašta romantika.A ništa romantika i "Daj da vidim tvog oka sjaj!"
Jašta romantika.
Ugašena svetla.
Kafu mora kuva prije nego sto ti isprica sta sve radi, ima mnogoЈедна кафа пре....
...и једна цигарета после.
da kukaš ne ide,pevanje je lepšeNekako, nemam razrađenu taktiku
Stereotipi...Једна кафа пре....
...и једна цигарета после.
Kako pristupate sa novim partnerom/partnerkom?
Ono grunete u fulu da ga/ju oborite sa nogu i pokazete kakv ste majstor/majstorica
ili polako postepeno..ne otkrivate sve znanje koje imate nego svaki put pri novom seksu otkljucavate neku novu vestinu?
mudro,prvo uplata od više milijardi pa ondaSvaka vam čast , kad vam je gaće spustiti ko dobar dan
Ипак ћу уз пиво...
Дакле, први услов за успех пилот секса је да буде спонтан, да поступа сходно свој жељи према објекту жеље, тј мени, онда сам и ја потпуно природна дорасла
задатку.
Цео поступак подразумава да сам предмет жеље Ја, баш таква каква јесам а не да сам задовољење жеље ради жеље.
@tab503 оцена за кенјанје? М?
Novi partner je drugaciji od prethodnog, i prethodna iskustva ne vazeKako pristupate sa novim partnerom/partnerkom?
Ono grunete u fulu da ga/ju oborite sa nogu i pokazete kakv ste majstor/majstorica
ili polako postepeno..ne otkrivate sve znanje koje imate nego svaki put pri novom seksu otkljucavate neku novu vestinu?
dok ne nanjusim sa kaku zensku imam posla, ne otvaram karte. Mozda me u startu razocara pa ga i ne vadim.Kako pristupate sa novim partnerom/partnerkom?
Kako pristupate sa novim partnerom/partnerkom?
ja mislim da ti svoje potencijale ni do danas nisi pokazala..a mozda ni sama otkrilaSvaka vam čast , kad vam je gaće spustiti ko dobar dan
mmm zezanjePosle ide zezanje..
ja mislim da ti svoje potencijale ni do danas nisi pokazala..a mozda ni sama otkrila