Pristojna ponuda

random_cloud_form:
Koliko primecujem iz vasih komentara, sve se vrti u romanu oko toga ko se s kim smuvao ili nije smuvao, veze i vezice?
Kao nekakvi nizovi prica traceva nabijeni emocijama?
Znao sam. Takav je obicno sklop zenske psihe i to su klasicni putevi njene kreacije……
Jel ti to kudiš konja kog nisi jahao? :wink:

Komshinica se ne javlja nesto, mozda se pravi da ne cita post.
Mada, lepo je to sto se bavi pisanjem, moguce cak i da je knjiga dobra. Sudeci po vasim komentarima. Coveku prosto dodje zelja da i sam pocne da se bavi pisanjem, nego strah me da mi tada neki tip s crnim shesirom ne pozvoni na vrata i onim zayebanim dijalektom kaze –
you stole my story….

Slatko sam se nasmejala tvom komentaru. :lol:
Naravno da pratim temu, jer mi je veoma važno kakav utisak na ljude ostavlja moja knjiga. Ne oglašavam se zato što nemam šta da kažem. Onima kojima sam imala, javljam se drugim putem. Iz prostog razloga što mi nije bio cilj da od foruma napravim sebi tržište-moja jedina namera je bila da knjiga brzo dođe do čitalaca, tj. ljudi koji me ne poznaju i ne znaju baš ništa o meni i mojim motivima za pisanje, jer za one koji me znaju mogla sam da predvidim kako će reagovati.
Film koji pominješ gledala sam nedavno, to me je nasmejalo, a posebno mala koincidencija (biće jasno onima koji su pročitali moju knjigu) u vezi sa čovekom sa crnim šeširom. Ne dao ti Bog da ti je onaj ušao u život (onaj iz mog romana)! :shock:
Drago mi je što je moja knjiga, po mojoj slobodnoj proceni, došla u prave ruke-do ljudi koji ako nisu profesionalno vezani za literaturu, mnogo su pročitali i zato mi je drago da se nekima moj roman dopao.
Šta će dalje biti sa ovim mojim "čedom" pokazaće vreme.
Sutra putujem, neko vreme neću biti u mogućnosti da čitam vaše postove i da vam se javljam :cry: , zato vas sada sve pozdravljam i želim svako dobro.
Ljubi vas vaša Komšinica.
Kada budem imala promociju u Beogradu, pozvaću sve na kafu kod Komšinice. :wink:

random_cloud_form:
alexy:
Dobila sam knjigu pre par dana, samo nisam bila tu da bih javila. Pocela sam da citam, pa cu javiti misljanje. Hvala Gazdarice! :)

gazdarica?

moze li neko da kaze o cemu se radi u knjizi?
hvala

Uf.. bila sam na forumu `ljubav i sex` kada sam pisala post.. Nadam se da se Komsinica nece ljutiti zbog lapsusa.
Hvala za knjigu! Javljam misljenje kada procitam.

Sve pohvale sa moje strane,Komsika!Citanje tvog romana je jos uvek u toku,ali su,za sada,utisci nepokolebljivo pozitivni.Ne bih sada da se upustam u obrazlozenje ovakvih svojih tvrdnji i pohvala,to cemo nekom drugom prilikom,na primer,prvi put kada se budemo videli,a posto procitam celu knjigu :D Kao i pre,podrzavam ovaj tvoj podvig i kazem:"Samo tako nastavi!",naravno,uz nadu da cu se uskoro susreti sa jos nekim tvojim knjizevnim ostvarenjem.

pozdrav

voyager:
Sve pohvale sa moje strane,Komsika!Citanje tvog romana je jos uvek u toku,ali su,za sada,utisci nepokolebljivo pozitivni.Ne bih sada da se upustam u obrazlozenje ovakvih svojih tvrdnji i pohvala,to cemo nekom drugom prilikom,na primer,prvi put kada se budemo videli,a posto procitam celu knjigu :D Kao i pre,podrzavam ovaj tvoj podvig i kazem:"Samo tako nastavi!",naravno,uz nadu da cu se uskoro susreti sa jos nekim tvojim knjizevnim ostvarenjem.

pozdrav
Dragi Putniče,
Veoma me raduje da uopšte čitaš moj roman, ti koji ploviš i putuješ neslućenim prostranstvima. Ti, koji neustrašivo tražiš smisao, odvojio si nešto svog vremena da pročitaš ovu knjigu. Posebno me čini srećnom što ti se ona još i dopada i tvoja mi podrška veoma mnogo znači.
Kažeš: kada se budemo videli... Mogu samo da se nadam da ćemo se negde sresti, jer tvoji su putevi široki i neograničeni, a moji tako prizemni i suženi. Ali, ko zna? Prostor i vreme su vrlo nepostojane dimenzije i ako naučimo da prelazimo preko (ili ispod) njihovih granica...pa, onda je svet naš!
Pozdrav, voyageru, neka te sreća prati, a ja ću biti u dosluhu sa vetrom i suncem i morem i zvezdama, da ti otvore svoje puteve.
Hvala.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink:

Komshinica:
voyager:

pozdrav
Dragi Putniče,
Veoma me raduje da uopšte čitaš moj roman, ti koji ploviš i putuješ neslućenim prostranstvima. Ti, koji neustrašivo tražiš smisao, odvojio si nešto svog vremena da pročitaš ovu knjigu. Posebno me čini srećnom što ti se ona još i dopada i tvoja mi podrška veoma mnogo znači.
Kažeš: kada se budemo videli... Mogu samo da se nadam da ćemo se negde sresti, jer tvoji su putevi široki i neograničeni, a moji tako prizemni i suženi. Ali, ko zna? Prostor i vreme su vrlo nepostojane dimenzije i ako naučimo da prelazimo preko (ili ispod) njihovih granica...pa, onda je svet naš!
Pozdrav, voyageru, neka te sreća prati, a ja ću biti u dosluhu sa vetrom i suncem i morem i zvezdama, da ti otvore svoje puteve.
Hvala.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink:

Pozdrav i molba ...velikom "putniku":"Kada na proputovanjima prodjes mojim krajem-dobaci mi ssvoj primerak knjige ,da i ja procitam!!" :wink: Jer,eto moj je maloooo oduzio svoje putovanje.... :lol: :lol:

Veliki pozdrav !aviv

Back