JerPosto sam ocigledno zakasnila na podelu jer mogu onda da saznam kako se zove roman........ima ga u slobodnoj prodaji
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komshinica:Kada se vratim sa odmora, posle 20. avgusta, videcu kakva je situacija.vila_raviojla:Puf e sad mi zao sto sam zakasnila...smrc
Jel ti to kudiš konja kog nisi jahao? :wink:random_cloud_form:Koliko primecujem iz vasih komentara, sve se vrti u romanu oko toga ko se s kim smuvao ili nije smuvao, veze i vezice?
Kao nekakvi nizovi prica traceva nabijeni emocijama?
Znao sam. Takav je obicno sklop zenske psihe i to su klasicni putevi njene kreacije……
Roman se zove "Sepia" i ne bih znao gde ima da se kupi, mozda je vec i rasprodat jer je tiraz samo 500 primeraka.grit:JerPosto sam ocigledno zakasnila na podelu jer mogu onda da saznam kako se zove roman........ima ga u slobodnoj prodaji
alexy:Dobila sam knjigu pre par dana, samo nisam bila tu da bih javila. Pocela sam da citam, pa cu javiti misljanje. Hvala Gazdarice!
random_cloud_form:alexy:Dobila sam knjigu pre par dana, samo nisam bila tu da bih javila. Pocela sam da citam, pa cu javiti misljanje. Hvala Gazdarice!
gazdarica?
moze li neko da kaze o cemu se radi u knjizi?
hvala
alexy:[Hvala za knjigu! Javljam misljenje kada procitam.
Nemam pojma! Ne znam ni da li iko ima. Za sada. No, kada bude, ovde cu vas obavestiti, nema brige. :wink:Groucho Marx:Komsinice, kad ce promocija?
Vratila se pre nekoliko dana, pa uletela odmah u frx.apotekarka:Oooo vratila si se!
Pa ništa ne pričaš?
Dragi Putniče,voyager:Sve pohvale sa moje strane,Komsika!Citanje tvog romana je jos uvek u toku,ali su,za sada,utisci nepokolebljivo pozitivni.Ne bih sada da se upustam u obrazlozenje ovakvih svojih tvrdnji i pohvala,to cemo nekom drugom prilikom,na primer,prvi put kada se budemo videli,a posto procitam celu knjigu Kao i pre,podrzavam ovaj tvoj podvig i kazem:"Samo tako nastavi!",naravno,uz nadu da cu se uskoro susreti sa jos nekim tvojim knjizevnim ostvarenjem.
pozdrav
Komshinica:Dragi Putniče,voyager:Sve pohvale sa moje strane,Komsika!Citanje tvog romana je jos uvek u toku,ali su,za sada,utisci nepokolebljivo pozitivni.Ne bih sada da se upustam u obrazlozenje ovakvih svojih tvrdnji i pohvala,to cemo nekom drugom prilikom,na primer,prvi put kada se budemo videli,a posto procitam celu knjigu Kao i pre,podrzavam ovaj tvoj podvig i kazem:"Samo tako nastavi!",naravno,uz nadu da cu se uskoro susreti sa jos nekim tvojim knjizevnim ostvarenjem.
pozdrav
Veoma me raduje da uopšte čitaš moj roman, ti koji ploviš i putuješ neslućenim prostranstvima. Ti, koji neustrašivo tražiš smisao, odvojio si nešto svog vremena da pročitaš ovu knjigu. Posebno me čini srećnom što ti se ona još i dopada i tvoja mi podrška veoma mnogo znači.
Kažeš: kada se budemo videli... Mogu samo da se nadam da ćemo se negde sresti, jer tvoji su putevi široki i neograničeni, a moji tako prizemni i suženi. Ali, ko zna? Prostor i vreme su vrlo nepostojane dimenzije i ako naučimo da prelazimo preko (ili ispod) njihovih granica...pa, onda je svet naš!
Pozdrav, voyageru, neka te sreća prati, a ja ću biti u dosluhu sa vetrom i suncem i morem i zvezdama, da ti otvore svoje puteve.
Hvala.
:wink: