Komshinica
Primećen član
- Poruka
- 723
Pa, u stvari, nema. Ali, otkinuću još jedno dve da pošaljem absonic-u i tebi.alexy:Je l` ima jos? I ja bih!
THE END
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, u stvari, nema. Ali, otkinuću još jedno dve da pošaljem absonic-u i tebi.alexy:Je l` ima jos? I ja bih!
Tebi sam poslala , izvini što te nisam obavestila. U velikoj sam gužvi, tj. imam mnogo obaveza pa ne znam šta radim.goodday:zezash....zar ne????
Komshinica:Mushki se josh ne oglashavaju, to me pomalo brine, ali verujem da hoce - izdrzacu ja sve. :wink:
Veoma cenim studioznost i analitichnost.Celt:Komshinica:Mushki se josh ne oglashavaju, to me pomalo brine, ali verujem da hoce - izdrzacu ja sve. :wink:
Cekaj, tek sam prvi put procitao. Kada zavrsim sedmi (nista licno, standardni drill za sve knjige), onda cu da pisem o utiscima :wink:
Komshinica:Pa, u stvari, nema. Ali, otkinuću još jedno dve da pošaljem absonic-u i tebi.alexy:Je l` ima jos? I ja bih!
THE END
vila_raviojla:Puf e sad mi zao sto sam zakasnila...smrc
:wink:apotekarka:Pročitala sam je zaista u jednom dahu.
Kada pisac ima realno životno iskustvo u ulogama kćerke, sestre, majke i supruge onda su njeni likovi životni i njihovi postupci razumljivi i logični čak i kada to nisu. Strpljiva i tolerantna dominacija življenog života nad teorijama čini delo bliskim čitaocu.
Kako si opisala Sofijino stanje nakon raskida, bedak me uhvatio kao da imam 17 godina. ops:
Odnos Nadežde prema Bogoljubu - ko da gledam svoju babu i dedu.
Teodorino prepuštanje Saši - događa se... :wink:
Odličan prikaz različitih vremena,istorijskih zbivanja i sudbina običnih ljudi koji ne kreću od nule već iz nekog emotivnog minusa.
Ono što bih volela da sam pročitala je i kako je Teodora upoznala svog muža i kako su se Lazar i Mira ponovo spojili, ali verujem da si htela da izbegneš padanje u provodadžijsko-ljubavne teme :wink:
Sofija je najživlji lik, reakcije su joj dečije, osećanja prava ženska, slovenska,lako je prepoznati bar po jednu takvu osobu u svačijem životu koja se voli i za koju se strepi i brine.
Sve u svemu, hvala ti, baš je bilo prijatno.
:wink:limunada:vila_raviojla:Puf e sad mi zao sto sam zakasnila...smrc
Sto ti je marketing... Komsinice...od sad naplacuj,nista dzabe...ko je procito procito... :wink:
Kada se vratim sa odmora, posle 20. avgusta, videcu kakva je situacija.vila_raviojla:Puf e sad mi zao sto sam zakasnila...smrc