Prištinski mediji: Zaustavljanje i hapšenje važi i za Tadića

Nismo mi okupirali Prištinu nikada. kako da okupiramo grad u sred svoje države? Al', bogme, vi jeste okupirali hiljadugodišnju srpsku prestonicu Skadar, uz pomoć engleskih govana koja su vam i stvorila džavu na srpskoj i grčkoj zemlji.
Al' ne brini ti ništa! Oslobodićemo mi Prištinu, koju ste vi okupirali sada, uz pomoć američkih govana, a i Skadar koji ste okupirali onda.

Lepo svi Arnauti i Arbanasi južno od Drača, pa nek onda Grci vide šta će s njima. Verovatno će Arbanase pobacati u Jadran, pa nek se vrate na Siciliju, ako ih Italijani ne podave, a Arnaute vratiti Turcima, koji su ih i doveli ovamo. Arnaut - onaj koji se nije vratio (turski). E, pa lepo...vratimo im ih!

jeste, jeste. skadar srpska prestonica, kako da ne .....:lol::lol::lol:

to ste vech probali da uradite, ne?

jeste, jeste. skadar srpska prestonica, kako da ne .....:lol::lol::lol:

to ste vech probali da uradite, ne?

ma mi smo se do sad samo zahebavali..tek cemo da uradimo..ne da probamo..vec da uradimo....a tebi bi bilo bolje da uzmesh geografsku kartu..pa da otkrijesh najblizi put do tvoje drzave matice...jer mi dolazimo u nasu drzavu maticu a ne trebaju nam tudji trutovi ili trutovi koji zele da prisvoje tudju kosnicu..dakle..mi stizemo..vrlo brzo...do tad ce vas verovatno priznati i marijanska i marsalska ostrva..i donja dzipsha i gornja dzipsha...nikada necete biti drzava..nikada necete proci kao clanica u UN...nikada...uvek cete biti cardak ni na nebu ni na zemlji...a kada jednom padnete...mi smo tu..na nasoj zemlji..a vi ugruvani od pada..hm...onda cu te pitati za zdravlje:D

malo istorije brate...svako carstvo je panulo..svako..pa ce i americko..a tada odnos snaga nece biti takav kao danas
i Turci su ovde bili 500 godina pa ih vishe nema:mrgreen:

tadic_1.jpg

Можда га месић прошверцује у гепеку!

file.php

Poslednja izmena:
:eek: Kakvo mudro reshenje, kako sve mozhe biti jednostavno kad si sebichan i povrshan :roll:

Pa kako drugacije,kad nikome ne odgovara ni jedno ni drugo.
Kad si tako pametna,aj recimi molim te sto to nije uradjeno kad je trebalo da bude pa se ne bi na ovom forumu rasirila tema SPISAK UBIJENIH I KIDNAPOVANIH.
More,trebalo je odavno da se postavi Kineski zid prema Albaniji.
Nikoga nisam htela da uvredim ovim postom forumase sa Kosova.

zashto je bitnije ko je rekao nego shta ..... ja mogu samo da ponovim, postoje neka pravila i zakoni i oni treba da se poshtuju. ako vi smatrate da vashi drzhavni sluzhbenici kod vas mogu da ne poshtuju pravila i zakone, i josh u tome ne vidite nishta loshe, u stranoj drzhavi to ne mozhe tako. jel vidite tachku?

A vi ste strana drzava.......:rotf:.....aha a kontrolisu vas onako bzvz jel..........:confused:.:lol:

Pa kako drugacije,kad nikome ne odgovara ni jedno ni drugo.
Kad si tako pametna,aj recimi molim te sto to nije uradjeno kad je trebalo da bude pa se ne bi na ovom forumu rasirila tema SPISAK UBIJENIH I KIDNAPOVANIH.
More,trebalo je odavno da se postavi Kineski zid prema Albaniji.
Nikoga nisam htela da uvredim ovim postom forumase sa Kosova.

Pa sigurno ne tako shto cemo postaviti zid sad kada je uchinjeno to shto je uchinjeno.
Da bih odgovorila na ovo ostalo trebalo bi da pishem danima, tako bih mozhda objasnila sve propuste u politici od komunizma pa do danashnjeg dana.
Zhao mi je ako sam pogreshno shvatila tvoj post, bio je kratko napisan pa sam pomislila da sada nakon svega jednostavno zhelish da odstranish Kosovo od Srbije jednim zidom, izgleda da nisi mislila tako neshto, ipak.

Pa sigurno ne tako shto cemo postaviti zid sad kada je uchinjeno to shto je uchinjeno.
Da bih odgovorila na ovo ostalo trebalo bi da pishem danima, tako bih mozhda objasnila sve propuste u politici od komunizma pa do danashnjeg dana.
Zhao mi je ako sam pogreshno shvatila tvoj post, bio je kratko napisan pa sam pomislila da sada nakon svega jednostavno zhelish da odstranish Kosovo od Srbije jednim zidom, izgleda da nisi mislila tako neshto, ipak.

Naravno da nisam .
Ali vise nikada na Kosovu nece biti isto posle rata i pre rata.

Back