epoc
Ističe se
- Poruka
- 2.232
Pa opet smo stigli do tokova tih ''dotacija'',zar ne?![]()
shta nije u redu sa tim dotacijama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa opet smo stigli do tokova tih ''dotacija'',zar ne?![]()
Nismo mi okupirali Prištinu nikada. kako da okupiramo grad u sred svoje države? Al', bogme, vi jeste okupirali hiljadugodišnju srpsku prestonicu Skadar, uz pomoć engleskih govana koja su vam i stvorila džavu na srpskoj i grčkoj zemlji.
Al' ne brini ti ništa! Oslobodićemo mi Prištinu, koju ste vi okupirali sada, uz pomoć američkih govana, a i Skadar koji ste okupirali onda.
Lepo svi Arnauti i Arbanasi južno od Drača, pa nek onda Grci vide šta će s njima. Verovatno će Arbanase pobacati u Jadran, pa nek se vrate na Siciliju, ako ih Italijani ne podave, a Arnaute vratiti Turcima, koji su ih i doveli ovamo. Arnaut - onaj koji se nije vratio (turski). E, pa lepo...vratimo im ih!
Nelegalni tokovi novca,ekonomisto.shta nije u redu sa tim dotacijama?
Nelegalni tokovi novca,ekonomisto.![]()
Nema veze.Ja bi sve te priče proveravao natenane...baš zato što volim priče.Svaka legalna transakcija mora da ima trag,ako nema ...a to, pa uchinilo mi se da mislish na neshto drugo zbog navodnika. ali, sve su to samo vashe priche .....
prochitaj moj post na toj temi i repliciraj tamo. ne skrechi ovde temu, hahahh .....![]()
Nema veze.Ja bi sve te priče proveravao natenane...baš zato što volim priče.Svaka legalna transakcija mora da ima trag,ako nema ...![]()
e ***** jedno smejes se zrtvama
jeste, jeste. skadar srpska prestonica, kako da ne .....
to ste vech probali da uradite, ne?
jeste, jeste. skadar srpska prestonica, kako da ne .....
to ste vech probali da uradite, ne?
Pa recimo da interno i strogo poverljivo ograniči kretanje šiptara sa Kosova po Srbiji,zabrani lečenje o trošku Srbije i izdavanje dokumenata istima...za početak.
Ma mogu oni i Tadicu i svima nama da slome k....!
Mislis...muski, da sami sebi skinu jaja.![]()
Udariti Berlinsi zid,tj.Kosovski zid i niko tamo ,niko ovamo.
Kakvo mudro reshenje, kako sve mozhe biti jednostavno kad si sebichan i povrshan
![]()
zashto je bitnije ko je rekao nego shta ..... ja mogu samo da ponovim, postoje neka pravila i zakoni i oni treba da se poshtuju. ako vi smatrate da vashi drzhavni sluzhbenici kod vas mogu da ne poshtuju pravila i zakone, i josh u tome ne vidite nishta loshe, u stranoj drzhavi to ne mozhe tako. jel vidite tachku?
Viđećemo da li će vlasti u Srbiji imati hrabrosti da na ovo odgovore onako kako dolikuje
Aj,ne preteruj
Pa kako drugacije,kad nikome ne odgovara ni jedno ni drugo.
Kad si tako pametna,aj recimi molim te sto to nije uradjeno kad je trebalo da bude pa se ne bi na ovom forumu rasirila tema SPISAK UBIJENIH I KIDNAPOVANIH.
More,trebalo je odavno da se postavi Kineski zid prema Albaniji.
Nikoga nisam htela da uvredim ovim postom forumase sa Kosova.
Pa sigurno ne tako shto cemo postaviti zid sad kada je uchinjeno to shto je uchinjeno.
Da bih odgovorila na ovo ostalo trebalo bi da pishem danima, tako bih mozhda objasnila sve propuste u politici od komunizma pa do danashnjeg dana.
Zhao mi je ako sam pogreshno shvatila tvoj post, bio je kratko napisan pa sam pomislila da sada nakon svega jednostavno zhelish da odstranish Kosovo od Srbije jednim zidom, izgleda da nisi mislila tako neshto, ipak.
smejem se tebi, a nisam znao da si zhrtva .....