Prison Break

Odgledah ovu poslednju epizodu... Sve što više gledam, to mi postaje dosadnija ova serija...Self je postao kreten koji ubija sve redom, ova Kompanija ima Michael-a... Jedino što mi se svidelo u ovoj epizodi je da je T-Bag postao dobar. Nažalost, u pogrešnom trenutku, što će mu se obiti o glavu, ali se ipak nadam da će se posle te zbrke opet probuditi Cole Phifer... Što će biti teško. :(

Ne mogu da objasnim zašto, ali imam uvrnuti predosećaj da će doći do šokantnog raspleta u stilu latinoameričkih sapunica - da je Majkl u stvari Generalov sin. Ionako matori reče: "I wanted a son". Baš slatko!:eek:

A i nije mi bilo jasno zašto je Majkl poslao jednog od ljudi bez kose u seriji da kupi lak za kosu....:hahaha:

Poslednja izmena:
Odgledah ovu poslednju epizodu... Sve što više gledam, to mi postaje dosadnija ova serija...Self je postao kreten koji ubija sve redom, ova Kompanija ima Michael-a... Jedino što mi se svidelo u ovoj epizodi je da je T-Bag postao dobar. Nažalost, u pogrešnom trenutku, što će mu se obiti o glavu, ali se ipak nadam da će se posle te zbrke opet probuditi Cole Phifer... Što će biti teško. :(

Meni se bas nije svidelo, kako odjednom postao dobrica. To je nemoguce, pogotovo posto je veoma pohlepan. A inace serija postaje dosadna, trebali bi da je zavrse dok jos uvek lici na nesto.

Nije losa 14 epizoda.Zao mi je Alexa :(

Mislim da ce se izvuci, tj. da ce ga agentica Lang izvuci, voli ga ona nece dopustiti da ode u zatvor. Suvise je jak lik, a i ovo je PB.

Ne mogu da objasnim zašto, ali imam uvrnuti predosećaj da će doći do šokantnog raspleta u stilu latinoameričkih sapunica - da je Majkl u stvari Generalov sin. Ionako matori reče: "I wanted a son". Baš slatko!:eek:

A i nije mi bilo jasno zašto je Majkl poslao jednog od ljudi bez kose u seriji da kupi lak za kosu....:hahaha:

Bilo bi glupo.

Sargarepo dobro zapazanje, ko i uvek ;)

P.S. Drago mi je sto imam takvog protivnika :mrgreen:

he he, ono da je majkl generalov sin ... hm ... Ima tu neke logike, a i spominjao je u predprosloj epizodi majklovu majku pa ga je linkoln zgrabio ...
Pa to mi je i dalo taj blesavi utisak: General im je još pre rekao da postoji neka tajna u vezi sa njihovom majkom, a i način na koji je posmatrao Majkla dok je ovaj ležao bolestan i ako se ne varam on ga je držao za ruku (da li sam to dobro skapirala?!)...naravno da bi to bilo glupo, ali s obzirom na opadanje kvaliteta serije, teško da bi me iznenadilo.

Pogledajte ovo (pazljivo)

Ja samo vidim prazan prostor. Izgleda da mi se YT ne učitava dobro ili ti to nisi postavio kako treba...

Evo i mene nakon 1000 god, morala sam da dodjem da vam kazem: JEL SAM VAM REKLA ZA SELFA??? Jos davno.... a vi mi rekli da je nemoguce da je on zloca :-) Citiram: "suvise je smotan za to" :-)

:lol:

Pa stvarno je delovao smušeno, a ni sada ne mogu da se naviknem na njega kao na zloću. Jedva čekam da ga zadesi brutalna & gadna smrt. :aha:

Ma ne znam ni zašto više gledam ovu seriju....valjda ne volim da ostane nedovršeno - to je prokletstvo!:dash:

Ja samo vidim prazan prostor. Izgleda da mi se YT ne učitava dobro ili ti to nisi postavio kako treba...

I kod mene je prazan prostor, ali kad kopiraš link i pogledaš šta je - promo za sledeću epizodu. Mahone-a neko izbacuje iz kola ili on nekako iskače i beži... Znate li ko se pojavljuje?! Charles. D.B. Cooper! Kaže: "It's time to go." Michael kao umire, pa je on došao po njega... Lepo je videti ga opet... Neko kaže "Not everything is as it seems." Verovatno je to general, ali na trenutak me taj glas podsetio na upravnika (bivšeg) Fox River-a... Ali to samo ja želim da ova sezona bude kao prva... :(

Istu sam pomisao imala!!! Kontam da je bilo nesto u stilu kao sa malom Emili, da je odgaja Grecenina sestra. Pa kao Majkla odgajao generalov operativac. Jedino sto je Majkl zaradio boles' od mame, znaci mama se opalila sa generalom! Ili mi gresimo.... :rotf:

:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf: za lak za kosu!:klap:

Back