cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.417
Crnja je strasniji. Kad bi me on jurio usrao bih se od straha, mislim da bih zvao Batu da me brani. A kineza-ubicu bi cesmom pravo u vugla![]()
ne znam kinez je brutalan...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crnja je strasniji. Kad bi me on jurio usrao bih se od straha, mislim da bih zvao Batu da me brani. A kineza-ubicu bi cesmom pravo u vugla![]()

Ja sam odgledala sve epizode koje su do sada izasle i nisam razocarana naprotiv svidja mi se![]()

Ok, tvoje misljenje... Nekima je (ne kazem da si to ti) ova serija dobra sve dok su Michael i Sara zajedno............................tkacio:
a sta ce biti kasnije sa michaelom i sarom?????????????
a sta ce biti kasnije sa michaelom i sarom?????????????
Moja teorija je da Michael na kraju umire, e sad... Mada mozda nece, ako ne umre onda ce njih dvoje sigurno ostati zajedno, jer smo kraj njihove ljubavi vec zalili... lol
Za njih su vjerovatno pripremili konkluziju
u vidu Harlija koji odlazi u suton

Za njih su vjerovatno pripremili konkluziju
u vidu Harlija koji odlazi u suton

To je tako zastarelo i gay![]()
Šta je pisac hteo da kaže?

citaj prethone postove...*** da li je moguce da ima jos uvek ljudi koji citaju samo poslednje postove...![]()

Kada izlazi 9 epizoda?
glupi ragbi... već drugu nedelju ne puštaju prison zbog ragbijaa, ili je to namerno, jer nemaju dovoljno nasnimanih epizoda, pa da im se nebi mnogo približilie...
Prosle nedelje je bio bejzbol valjdaili neka specijalna epizoda neke serije od 2h

Crnja koji igra placenika
je izvanredan
ne secam se kad me je neki glumac
toliko natjerao da pozelim da njegov lik bude uhvacen
i brutalno ubijen
zaista je svoj lik ucinio ekstremno odbojnim
meni ne, ima neku mucenicku facu, u fazonu ubicu te, ali izvini...strasniju facu ima linkov sin od njega...meni je jaci bio kinez-ubica(tako smo ga zvali kod nas u kraju) on je bio brutalan...
ne znam kinez je brutalan...![]()
kineska brutalnost...
Šta je pisac hteo da kaže?