Prison Break

Ja pratim od prve epizode kad je pocela u americi da se prikazuje....I sad gledam svake nedelje kad izadje :ok: A ti vidim nisi zavrsila drugu sezonu

da da ja gledam drugu sezonu al izgleda da cu vas stici posto prison break pustaju na svake dve nedelje :lol: serija je stvarno odlicna :super:
WentworthMiller-PrisonBreak-1.jpg

Ljudi, da je Sara probola Gretchen u onom stanu kad joj je pretila, mislim da bi to bila poslednja scena koju bih ja odgledala... Serija me je tako razocarala... Setite se kako smo gledali prvu sezonu... Nedostaje mi taj nacin gledanja... Ali jos malo pa ce nova sezona Losta, tako da ne brinem...
Otkud vam to da Mahone umire u sledecoj?!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!??!:(:(:(

Ljudi, da je Sara probola Gretchen u onom stanu kad joj je pretila, mislim da bi to bila poslednja scena koju bih ja odgledala... Serija me je tako razocarala... Setite se kako smo gledali prvu sezonu... Nedostaje mi taj nacin gledanja... Ali jos malo pa ce nova sezona Losta, tako da ne brinem...
Otkud vam to da Mahone umire u sledecoj?!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!??!:(:(:(

sto svi pricate da vas je serija razocarala???? :dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand: meni je serija odlicna :super:. najvise mi se svidja majkl i sara ;).

Ljudi, da je Sara probola Gretchen u onom stanu kad joj je pretila, mislim da bi to bila poslednja scena koju bih ja odgledala... Serija me je tako razocarala... Setite se kako smo gledali prvu sezonu... Nedostaje mi taj nacin gledanja...
I meni...:cry:
Ali jos malo pa ce nova sezona Losta, tako da ne brinem...
Ne bih rekla da je još malo, ali i ja jedva čekam....:okok:

:aaa: Da stvarno, otkud vam to? To bi bio vrhunac gluposti: eliminisati jedinog lika koji valja u celoj seriji! Ne verujem da će se to desiti:nono:

btw. zašto niko ne koristi spojler tagove na ovoj temi? :dontunderstand:

Crnja koji igra placenika
je izvanredan
ne secam se kad me je neki glumac
toliko natjerao da pozelim da njegov lik bude uhvacen
i brutalno ubijen
zaista je svoj lik ucinio ekstremno odbojnim

meni ne, ima neku mucenicku facu, u fazonu ubicu te, ali izvini...strasniju facu ima linkov sin od njega...meni je jaci bio kinez-ubica(tako smo ga zvali kod nas u kraju) on je bio brutalan...

Back