Prison Break

Konacno i ja odgledah osmu ep... Iznendjujuce, PB bolje izgleda, mozda bi trebalo da cesce prave pauze... Glupo je sto ovo kazem, ali fala Bogu da su ubili onog kineza, isao mi je zivce kad god ga vidim! Mislim da i Belik treba da leti iz serije... Sara postaje opaka, zanimljivo... T-Bag je poceo malo da smara, ali je zato Gretchen extra, za nju nemam zamerki... Sucre-u su uskratili da malo vise glumi, on ima potencijala, za razliku od Linkolna...
Sto se radnje tice, bolja je, malo neocekivanih preokreta, razjasnjenja nekih stvari... mada mi se ne svidja ono objasnjenje Sarinog bekstva, tacnije zasto je ona "ljuta" na Gretchen...
Pored toga, i ona kradja kartice bas i ne pije vodu, al' ajde...

i ja konacno odgledah 8 ep i ja sam zadovoljan cak i vise.... pb je opet dobila onu staru zanimljivost serije na koju smo svi navikli... inace odlicna ep.... i procitao sam ovde neko je napisao kako ce alex da pogine u 9 ep?????????mislim da nece.....jer ce ubiti onog crna....koliko sam ja upucen u pricu...

Ljudi i ja sam zadovoljan epizodom. Svidja mi se to sto je Majkl ponovo siguran a ima razlog za to ( znaci ubacio mu odasiljac u top, a ne ko ranije da se ide na srecu i sl.)

Drago mi je sto je Wyatt ubio kosookog, a jos draze ce mi biti ga njega ubije Alex, mislim da cu ja uzivati vise u tome od njega :mrgreen:

Mislim da je nebuloza to sto kaze lik za Alexa.

Episode Detail: Greatness Achieved - Prison Break
While Michael, Linc, Bellick and Sucre navigate the GATE basement looking for a way to break into Company headquarters, a police detective upstairs questions T-Bag about Andrew Blauner's disappearance. Meanwhile, Gretchen has a meeting with Pad Man; Wyatt has a proposal for Sara (which Self records) and Mahone waits for his turn with the Company hitman.

Serija je odlična.
Sara vuče neprijatnost iz susreta sa grečen u trećem serijalu i prirodno je da će biti ljuta. Onaj Vajat kao i T-Bag me tako iritiraju i jedva čekam da im neko smesti metak u čelo. Belik mi je suvišan lik i bolje da je ostao u Soni. Onaj kinez je smrad tako mu i treba.

Slazem se sa vecinom da je Belik suvisan u ovoj sezoni(sad on stalno spominje da nebi da gleda tucu,pucnavu,krv..a setite se sta im je sve radio u Fox Riveru).Ko je onaj Xing ili sta vec koji je zapretio T-Bagu ako mu nedonese scillu za 3 dana da ce ga ubit??sta ce biti sa Vayatom?

Back