Prison Break

Lincoln ili Michael.. Verovatno :(:(:( ili mozda Sucre, to bi bilo sranje, jadnicak, bas mi ga bilo zao kad ga prijavila ona sestra od Maricruz..:( Mahone je EXTRA u 4. sezoni, u 3. je bio bzvz, a u 2. sam ga mrzela.. Ali sad ga najvise volim!!

Poslednja izmena:
Prison-Break-fif095.jpg

Michael sigurno nece poginuti bar ne u narednih 10 epizoda sigurno,ali posle...
A sto se tice toga da niko nepogine onda serija nikada nebi imala kraj a velika glupost ce biti ako se sve zavrsi bajno i sjano!

I ja se nadam da nece biti Mahone.. Sara sigurno nece poginuti jer smo nju vec zalili pa ne bi bilo WOW, ali ako pogine Lincoln ili Michael..................... To bi bio sok.....!!! Iako je samo serija, mislim da bi deo mene umro sa njima dvojicom :D:D:D
I nije tako losa ova sezona, svakako bolja od trece..
U kolko sati ce sutra moci da se skine cetvrta epizoda sa neta? Pozz!

I ja se nadam da nece biti Mahone.. Sara sigurno nece poginuti jer smo nju vec zalili pa ne bi bilo WOW, ali ako pogine Lincoln ili Michael..................... To bi bio sok.....!!! Iako je samo serija, mislim da bi deo mene umro sa njima dvojicom :D:D:D
I nije tako losa ova sezona, svakako bolja od trece..
U kolko sati ce sutra moci da se skine cetvrta epizoda sa neta? Pozz!

Oko 3:40 ...

MOLIM?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

T-BAG FOREVER ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Sto se tice Belicka, njega nisam ni primecivala, smor lik skroz..

Mora neko da rikne, ovako ne bi bilo zanimljivo da zavrse sa happy end-om, mada ni to me ne bi cudilo, da naprave jednu svadbu i zavrse pricu sa onim "i svi su ziveli srecno do kraja zivota" :D:D:D
Ma neko umire 100%!!!!!!!!!!!

Back