Prirucnik ili tema za plavuse

gost 151384

Elita
Poruka
22.756
Ja odem na kratko a ovaj Tab napravio citavu papazjanijuz:mrgreen: ...........ovde.... nee mogu da se snadjem
nije vise korisnicki vec podesavanje..ma nije nego z:p
gde su bre gradovi...ne mogu da nadjem Novi Sad a moram da proverim ko sta doruckujez:lol:
dakle ovo je tema za plavuse a i da iznesemo misljnje o preglednosti, a brate mili i da pitamo sta nam nije jasno

:think: koliko dugo ce mi biti otvorena tema?:D:brus:

ps
tema je nako...da se zzamo dok nam daju :)

Poslednja izmena:
cao safira,aj mi sapni sta da pisem:rumenko:,nacisto mi se ukiselio mozak od prasetine i sarme i ruske salate i ostallog

meni pricas...pa ja sam sve to nabrojano konzumirala u neogranicenim kolicinama a jos sam i plavusa :)...mozak na pasu i udri po prastini
ps a da piss sledece
tab daj Safiri smajli ebo je smajli a i nepregledno je a jos i taj termin podesavanje..podesim te ja:zstidljivko: i nesto u tom stilu

Ja odem na kratko a ovaj Tab napravio citavu papazjanijuz:mrgreen: ...........ovde.... nee mogu da se snadjem
nije vise korisnicki vec podesavanje..ma nije nego z:p
gde su bre gradovi...ne mogu da nadjem Novi Sad a moram da proverim ko sta doruckujez:lol:
dakle ovo je tema za plavuse a i da iznesemo misljnje o preglednosti, a brate mili i da pitamo sta nam nije jasno

:think: koliko dugo ce mi biti otvorena tema?:D:brus:

ps
tema je nako...da se zzamo dok nam daju :)

a sta ja sad da radim?? :rida: :lol:

Mene zanima, ako bih ovu knjigu

originalslika-6658442.jpg

naopako povezanu, recimo, čitala na plaži, da li da je držim naopako meni ili ovima što me gledaju?:think:
Msm, reći će: -Gle plavuša, pravi se da čita...:(

Back