- Poruka
- 385
Kažem šta bi bilo. I naravno da postoji jer postoje žene koje ne koriste šminku.idealno ne postoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažem šta bi bilo. I naravno da postoji jer postoje žene koje ne koriste šminku.idealno ne postoji
Privlače me žene koje se ne šminkaju i odbijaju me žene koje se preterano šminkaju.Sta mislite o zenama koje se ne sminkaju (ili retko, vrlo malo), ne farbaju kosu (iako su prosede ili potpuno sede), ..
Jednom recju, da li vas privlace prirodne zene, bez ikakvih korekcija?
Postoje i ove sto se ne farbaju vec idu sede pa ne znaci da je to svima lepo.Kažem šta bi bilo. I naravno da postoji jer postoje žene koje ne koriste šminku.
Lepota je u oku posmatrača.Postoje i ove sto se ne farbaju vec idu sede pa ne znaci da je to svima lepo.
Jeste,ali to uglavnom izgleda neuredno.Lepota je u oku posmatrača.
Bitno da je njihovim ljubavima to lepo .Postoje i ove sto se ne farbaju vec idu sede pa ne znaci da je to svima lepo.
Jeste ali te ljubavi se na kraju opet okrecu za malo drugacijim zenama..Bitno da je njihovim ljubavima to lepo .
Da, kada bi svima ovako stajalo ni jedna se ne bi farbalaPostoje i ove sto se ne farbaju vec idu sede pa ne znaci da je to svima lepo.
ovo je jedina plava koju ja priznajem
sve zute nijanse su mi no no.To su stereotipi, to sto pises.Jeste ali te ljubavi se na kraju opet okrecu za malo drugacijim zenama..
to je realnostTo su stereotipi, to sto pises.

Čovek valja naučiti da ceni lepotu u svim njenim oblicima.Jeste,ali to uglavnom izgleda neuredno.
Niko nema povez preko ociju, svi gledamoto je realnost

O izgledu i govorim.Dobro,tema je izgled.
Sta mislite o zenama koje se ne sminkaju (ili retko, vrlo malo), ne farbaju kosu (iako su prosede ili potpuno sede), ..
Jednom recju, da li vas privlace prirodne zene, bez ikakvih korekcija?
haha, a ja sam mislila da ne postoje muškarci koji ne vole nalakirane nokteKad vidim kratke nelakirane nokte, pomislim hvala bogu što još ima takvih.
I ja volim nelakirane nokteKad vidim kratke nelakirane nokte, pomislim hvala bogu što još ima takvih.
Primećujem samo preteranu šminku.Muškarci mislim da i ne primećuju šminku, retko koji gleda da li je prirodna.. njima se svidi našminkana i ne razmišljaju da li je to zbog šminke ili nije. Upravo je to i razlog zašto se većina žena šminka, jer time ostavlja utisak.