Prirodno

Ne mislim na zapustene zene, vec prirodne, one koje stare prirodno, bez korekcija, operacija, cak I sa minimumom kozmetike, opisala sam.
Govorim o fizickom izgledu.
Zena moze biti mentalno zapustena, sto je mnogo gore..

U ovom svetu gde su ljudi postali previše veštački, divim se onima koji ostaju prirodni. Jer polako postajemo Kapitol iz "Igre Gladi" :')

Što se mene tiče, ne šminkam se. Probala sam nekoliko puta, ali ne prija mi osećaj torte na licu 🤣 Ne mogu uopšte da trpim taj osećaj i u mozgu mi stoji micelarna voda, vlažne maramice, umivanje, samo da ja to SKINEM.

Ali ako idem negde naravno doteram se ali od šminke idu jedino ruž i maskara :')

Što se farbanja kose tiče - imam 20, nemam sedih. Ali htela sam da se ofarbam u BELO. Odustala sam kad sam videla kako su mnoge devojke upropastile kosu da bi postale plavuše a kamoli sad da se ja farbam u kreč belo. Ne znam šta mi bi, htela sam i neki ombre izgled ali neka :D

U ovom svetu gde su ljudi postali previše veštački, divim se onima koji ostaju prirodni. Jer polako postajemo Kapitol iz "Igre Gladi" :')

Što se mene tiče, ne šminkam se. Probala sam nekoliko puta, ali ne prija mi osećaj torte na licu 🤣 Ne mogu uopšte da trpim taj osećaj i u mozgu mi stoji micelarna voda, vlažne maramice, umivanje, samo da ja to SKINEM.

Ali ako idem negde naravno doteram se ali od šminke idu jedino ruž i maskara :')

Što se farbanja kose tiče - imam 20, nemam sedih. Ali htela sam da se ofarbam u BELO. Odustala sam kad sam videla kako su mnoge devojke upropastile kosu da bi postale plavuše a kamoli sad da se ja farbam u kreč belo. Ne znam šta mi bi, htela sam i neki ombre izgled ali neka :D
Nemoj to isprobavati sa skroz belom, to je blans sa diskretnim sivkastim prelivom koji mnogo ostecuje kosu.
Htela sam ja to prosle godine, odgovorila me frizerka od toga.
:)

Ima žena kojima ne treba šminka , ali to je "igla u plastu sena" .
Farbaju se žene hiljadu godina , i srećom pa postoje farbe .
Ali ima ih bez sede kose do babskih godina .
Samo je bitno da se ne preteruje .

Ima žena kojima ne treba šminka , ali to je "igla u plastu sena" .
Farbaju se žene hiljadu godina , i srećom pa postoje farbe .
Ali ima ih bez sede kose do babskih godina .
Samo je bitno da se ne preteruje .
Ipak mislis da “nekim” zenama treba sminka? Ruzne su? Sminka ih ulepsa?
Postoje zene koje su sa 20 sede I ne farbaju se. Odrzavaju svoju kosu redovno i uredno.
Ipak je sve stvar ukusa.

Nekome sede kose stoje lepo, nekome ne. Neko ima lep ten, neko ima pege, neko je prirodno bled... nije sve do želje i stila već i do gena.

Štikle su već slobodniji izbor. ;)

Back