Prirodno

još primera. ovo je lepa žena i prirodno, ali našminkana je bombona. ili ne?

1739480893954.jpeg

Sta mislite o zenama koje se ne sminkaju (ili retko, vrlo malo), ne farbaju kosu (iako su prosede ili potpuno sede), ..
Jednom recju, da li vas privlace prirodne zene, bez ikakvih korekcija?
Jedine žene koje volim su prirodne, koje se ne stide ničega.

Kad vidim farbane, botoksirane, operisane, nesigurne, to me zaista odbija.

Sta mislite o zenama koje se ne sminkaju (ili retko, vrlo malo), ne farbaju kosu (iako su prosede ili potpuno sede), ..
Volim zene koje umeju da se nasminkaju, a gotovo svim zenama sminka moze da pomogne da izgledaju lepse i lepse su sa sminkom... Nista preterano, normalno, ako moze sa sto manje sminke da bude lepa, to je idealno....Mislim, svako oko je lepse sa sminkom, ako umes da ga nasminkas... Samo taj puder, preterivanje sa tim mi je bezveze... Ako treba samo malo oci i koza da bude prirodno lepa(i bela), to je sve ok.... Uostalom ja vise volim lepo telo, nego lice...:mrgreen:

Ja se redovno farbam, mislim na kosu, jako mi je važno da mi kosa bude lepa, kako ja volim, da ima nijanse koje volim i prelive i da je glatka...
Što se lica tiče ukupno se šminkam 60 sekundi, ako ne i manje. Par poteza kreon za oči, karmin. Ne šminkaju se sve žene isto, ali ima onih koje to znaju da urade da bude lepo i prirodno i one koje to ne znaju pa ispadne gore nego bez.

Ima i muškaraca koji vole šminku, znam jedan par, žena mu je uvek našminkana i kod kuće. Sve ima i sve postoji. Birate ono što volite. Ali, definitvno ima manje muškaraca koji ne vole šminku od onih koji su na temi. Uglavnom padaju na to.

Farbanje kose se ne moze zvati korekcijom, to je, bukvalno, samo frizura.

A za ostalo, da, ne volim previse sminke, pudera i nikako ne volim hiruske korekcije, osim ako nisu nastale kao posledica nekog zdravstvenog stanja.

Jedan licni stav: nijednoj zeni ne stoje lepo napumpana usta. Ali nijednoj.

Back