- Poruka
- 41.952
još primera. ovo je lepa žena i prirodno, ali našminkana je bombona. ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedine žene koje volim su prirodne, koje se ne stide ničega.Sta mislite o zenama koje se ne sminkaju (ili retko, vrlo malo), ne farbaju kosu (iako su prosede ili potpuno sede), ..
Jednom recju, da li vas privlace prirodne zene, bez ikakvih korekcija?
Bez.
Leva je bolja. Ne zezam se. Nije lepotica ali je dovoljno sexy.
možda bi i dala? možda neko voli da se umaže, da joj razmaže karminBez.
Ova sa deluje nepristupačno, kao da ne bi dala da je poljubim da joj se šminka ne pokvari.![]()
Ova levo je top. Izgleda kao da je izašla u baštu da mi donese kafu dok ja potkresujem živu ogradu. Tu može i seks da padne.
Ma jok. veruj mi ne želim da se umazujem šminkom.možda bi i dala? možda neko voli da se umaže, da joj razmaže karmin
i to nekome deluje privlačno
luckasto
Lepša je bez šminke i prilično jebozovna
Koga mogu da privlače sede žene ili žene koje farbaju sedu kosu missimSta mislite o zenama koje se ne sminkaju (ili retko, vrlo malo), ne farbaju kosu (iako su prosede ili potpuno sede), ..
Volim zene koje umeju da se nasminkaju, a gotovo svim zenama sminka moze da pomogne da izgledaju lepse i lepse su sa sminkom... Nista preterano, normalno, ako moze sa sto manje sminke da bude lepa, to je idealno....Mislim, svako oko je lepse sa sminkom, ako umes da ga nasminkas... Samo taj puder, preterivanje sa tim mi je bezveze... Ako treba samo malo oci i koza da bude prirodno lepa(i bela), to je sve ok.... Uostalom ja vise volim lepo telo, nego lice...Sta mislite o zenama koje se ne sminkaju (ili retko, vrlo malo), ne farbaju kosu (iako su prosede ili potpuno sede), ..
Ima muskaraca, pouzdano znam.Koga mogu da privlače sede žene ili žene koje farbaju sedu kosu missim![]()
Joj ova Rada kad progovori..
ja nemam pojima ko je toJoj ova Rada kad progovori..![]()
Rada Manojlovicja nemam pojima ko je to
samo sam našla slike na netu![]()
Bez.
Farbanje kose se ne moze zvati korekcijom, to je, bukvalno, samo frizura.Sta mislite o zenama koje se ne sminkaju (ili retko, vrlo malo), ne farbaju kosu (iako su prosede ili potpuno sede), ..
Odgovor je u osecaju- ako se bolje osecas i izgledas sebi lepse bez sedih odgovor je jasan.
Cijenim to,ponasa se kako zeli ali me ne privlaci.Sta mislite o zenama koje se ne sminkaju (ili retko, vrlo malo), ne farbaju kosu (iako su prosede ili potpuno sede), ..