Prirodno sušenje kose ili fenom

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uzmes peskir umotas i ostavis 30min, posle skines peskirs i reseno....

JA nikada nisam susio kosu ni kada sa je imao ni sada kada jeimam dosta manje. Operem prebrisem peskirom i to je to. Ako budem celav ( tj ako se budem tako "sisao" ) onda jbg

izgleda ti ostala sva u peskiru

ja ne sushim kosu fenom, niti se umotavam u turban
malo iscijedim, prosusim peskirom i pustim da se prirodno sushi

Kad je operem, neko vreme je držim u peškiru. Leti je pustim, pa kad mi dosadi, smotam neku punđu, posle dva dana je i dalje vlažna. Zimi osušim, a ako uskoro idem napolje, stavim i kapu ili kapuljaču. Ne spavam sa mokrom osim eto kad je preko 35°C, jer me obavezno posle boli glava. Nikad ne feniram sa četkom, samo osušim. Ako baš hoću da uvijem, osušim, stavim viklere pola sata, sat i to je to. Češljam se kad se farbam i kad se šišam. U međuvremenu samo prstima razmrsim. Eto, sve sam pokrila, a vi, kako 'te?

Фен ако се фенирам.
Иначе природно, и зими, па будем као фрајла Јуца :lol:

А један рођак, онај што га често спомињем око особина које ме нервирају :lol: што нам се напеналио са нама у стан иако сам му нудила празан да се раскомоти... Е тај чудак... Он има три длаке на глави и успаничено тражи фен. Још нам је тада, док је боравио код нас, купио ону гуму за каду да се стане на њу јер му је хладно да стоји у кади без тога :rotf: и чак се и он оженио.

• Haha
Reactions: Em.

Back