- Poruka
- 391.950
Šta preferirate i da li smatrate da je prirodno sušenje kose bolje za samu kosu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa fenom jer prirodno mi treba dosta vremena da se osusi
Ne znam sta je bolje, negde cujem da ne treba kosa da bude vlazna, a negde da ne treba sa fenom jer se spaljuje
Srednja, ali malo guscaDuga kosa?
Uzmes peskir umotas i ostavis 30min, posle skines peskirs i reseno....Srednja, ali malo gusca
Uzmes peskir umotas i ostavis 30min, posle skines peskirs i reseno....
JA nikada nisam susio kosu ni kada sa je imao ni sada kada jeimam dosta manje. Operem prebrisem peskirom i to je to. Ako budem celav ( tj ako se budem tako "sisao" ) onda jbg
Tako i uradim, ali nece, treba duze vremenaUzmes peskir umotas i ostavis 30min, posle skines peskirs i reseno....
JA nikada nisam susio kosu ni kada sa je imao ni sada kada jeimam dosta manje. Operem prebrisem peskirom i to je to. Ako budem celav ( tj ako se budem tako "sisao" ) onda jbg

Prirodno..Šta preferirate i da li smatrate da je prirodno sušenje kose bolje za samu kosu ?
Ja isto ovako, i onda i budem čupava kao ti.izgleda ti ostala sva u peskiru
ja ne sushim kosu fenom, niti se umotavam u turban
malo iscijedim, prosusim peskirom i pustim da se prirodno sushi
kako mislis cupava?Ja isto ovako, i onda i budem čupava kao ti.
Sebe volim sa isfeniranom kosom, ali sam za fen i četku antitalenat, pa to povremeno odradim kod frizera.
Sušim kosu posle pranja, čak i leti.Iako nosim kratku kosu. Samo ne držim nikako fen blizu glave, nego prosušim minut, dva, na razdaljini od pola metra.Lepše se oblikuje kosa.Šta preferirate i da li smatrate da je prirodno sušenje kose bolje za samu kosu ?
Zimi iskljucivo uvece perem kosu i osusim jeSve je ovo ok, volite mokre kose, ne sušite, ali šta radite zimi na -10, kada znate da uskoro morate napolje ili u bliskoj budućnosti?
Tesko da je ostyala sva u peskiru kada nikada nije bilo potrebe da je drzim u peskiru.izgleda ti ostala sva u peskiru
ja ne sushim kosu fenom, niti se umotavam u turban
malo iscijedim, prosusim peskirom i pustim da se prirodno sushi
Mislim da je bolje prirodno.
Koristio sam fen ranije, sada nemam sta da susim.

Jesi prodao fen ili si optimista i još ga čuvaš?![]()

pa evo ne znamTesko da je ostyala sva u peskiru kada nikada nije bilo potrebe da je drzim u peskiru.
A jako inteligentno zimi to raditi, pozeljno je posle i da izadjes napolje jos dok je vlazna pogotovo kada je jedno -10c
pa evo ne znam
celava nisam
mrtva nisam
fen za kosu u zivotu nisam upalila : )

што нам се напеналио са нама у стан иако сам му нудила празан да се раскомоти... Е тај чудак... Он има три длаке на глави и успаничено тражи фен. Још нам је тада, док је боравио код нас, купио ону гуму за каду да се стане на њу јер му је хладно да стоји у кади без тога
и чак се и он оженио.