Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Купио данас уље ноћурка пише тамо 25 капи дневно.
Кажу још добро је ланено уље или семе?
Шта је још добро из природе против холестерола и високог крвног притиска?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Купио данас уље ноћурка пише тамо 25 капи дневно.Кажу још добро је ланено уље или семе?
Imas jedan prirodni kubanski lek koji se zove POLICOSANOL. (vidi Google)
On se pravi od kukuruza i izvanredan je za smanjenje holestrola.
Једна веома драга и блиска особа, радила много година у продавници Здраве хране. Претпостављам да је много комуницирала са потрошачима па је стекла утисак од њих са проблемима да им је Ноћурак и Лан изузетно помогао....ko ti je preporucio te kapi?
...da li je neko koristio ili samo citao da su bas te dobre?
sardine-riba crni-beli luk vino rakica maslinovo ulje agrumiКупио данас уље ноћурка пише тамо 25 капи дневно.Кажу још добро је ланено уље или семе?
Пре нешто година, одем ја на неку акцију добровољног, а крви давања... Велика би... 300-400 људи, у Пожаревцу... ил Панчеву... не памтим, ал, тако, дође и моје друштванце на ред, а онамо, нека попрсна дада... ту, око 3 банке...но, нема то много везе с причом...убоде ме у прс' кану мало крви у неку плаву чорбицу, па рече, није за точењне.... да исконтролишем то, јер, нешто, канда не ваља...
А то време сам имао око 90 кг, на мојих ... скоро 180 цм, као медвед, крв ми увек би ко змајева, а сад, видиш, нешто није баш....
уплашим се ја, па, за пар дана одем и до лекара, а тамо, све редно, сем тог холестерола...Ако је нормална вредност од 3 до 5 мола, а горња граница, око 9 чини ми се, мени натрескано 12...
Вајстину, те године сам као крмак јео, све што под руку падне, а падало је свашта....
Ал, опет, да не гњавим много....
За пар недеља сам то за навек средио тако што сам избацио уобичајено генерално преждеравање а тих пар недеља навалио на пројно брашно....по, јелте, препоруци неке Цанке из комшилука...
Елем, пројно брашно се на суву тепсију ил тигањ добро осуши, да се ужути ал, не да прегори па се тако, кад се охлади, у артијену кесу остави ил теглу стаклену а онда, свако јутро, по кашику у млаку воду ил млеко и јогурт чак размути. остави се 15-20 мин да набубри и упије па се онда покуса....
Мени је то, кажем, доста брзо решило ту муку, а од онда, тек по мало поведем рачуна шта и колико једем и ево, 4-5 година већ, све у најбољем реду....
preporucujem vam da procitate i informacije na sajtu http://kefir-zdravlje.weebly.com/ i sicnim sajtovima koji govore o prirodnom leku kefiru.Купио данас уље ноћурка пише тамо 25 капи дневно.Кажу још добро је ланено уље или семе?