Природа и годишња доба

OK ..Djole......pogresio sam.....izvinjavam se....nece...se..ponoviti....
Ja jesam....matorac....al..uzivam...u....dobrim...slikicama.......bez..obzira...na..godine...
Nadam se...da..vam..nesmetam..ovde........ako..smetam..( mislim zbog godina ) samo recite
Nema ljutnje.....:D

ma kakvi smetas, ovde su dobrodošli svi od embriona mame trudnice do 153 godine...nadam se da nemaš toliko...:amen:

Dopadaju mi se prve tri slike sa Sar Planine koje je postavio mr.malik. Prava zima. Malik, koji je to mobilni? Na cetvrtoj meni smeta izgazen sneg u prvom planu. I fotografije koje je postavio nebo_ch veoma su dobre.
Evo mog vidjenja zime.

Ledenice, snimljene na Zlatiboru. Fuji FinePih S7000. Ovo je moglo i u makro mod, ali tamo sam vec nesto postovao, a i zima na Zlatiboru je bas MAKRO.

hvala svima :) prva fotka su kapljice na prozoru od auta... verovali ili ne, jedino sto je radjeno na prvoj u PS su resize i levelsi...

@djole ono hranim 3 usta ha hah zezanje neko... (offtopic sad) cale i ja se nesto svadjali i kaze on meni, KAD NAS TI BUDES HRANIO, I DONEO HLEB U OVU KUCU ONDA CES MOCI DA RADIS STA HOCES. i ja skoknem lepo do prodavnice kupim hleb od svojih para, dodjem kuci napravim im kajganu neku.. i eto... ispunio sam njegove zahteve i sad radim sta hocu :D

Danas ponovo zimski dan

N73-1324-1.jpg

N73-1326-1.jpg

Kalendarski jos nije pocela, ali je stigla u nase krajeve

dan pre prvog snega

N73-1155-1.jpg

Prvi sneg

N73-1157-1.jpg

aaaaaaaaaa... ja sam sucker za ovu foru... imam zelju da jednom kada se nastanim kao covek negde da uradim ovako nesto... da svaki dan fotkam jedan te isti kadar...

odlicno je...

a i ove poslednje zimachki zimske su dobre... ja ne volim zimu ni na sliki da vidim ali ovo je bas leeeeepo :D

@bubreg, ova sa chamcem je bas dobra... i jos kada bi je obradili... majku mu... bila bi jos bolja!

i ova sa suncem i sa vodom... takodjer dobra!

Back