Природа и годишња доба

]
2ntgqxs.jpg
[/IMG]

... ova ledena zavesa (visine oko 4 i sirine 30-ak metara) je proizvod neprimetnog slivanja podzemne vode niz stene,
potocic je mali i njegov vodopad je desetak metara dalje, ali se sliva sa jedne cudne stene koja izgleda potkopana (kao kad sa tanjira prosipamo tecnost) i iza vodenog (ledenog) stuba je moguce proci bez da se okvasi,... ove godine nije ,,monumentalan,,.... sledecom prilikom ce biti promena,... ili ce se uvecati ili ce se srusiti ovaj ledeni stub VISINE oko 6 METARA (nema ga na fotografiji, delimicno je ,,ostecen,,...i nije ,,zasluzio.. fotku)

Зимски украси:

Домаћа радиност :)
S7306086-1.jpg

Samsung S750
бленда: 4.9
експозиција: 1/90
ISO: 80
блиц: не
photoshop: crop

природни украси:
DSC_0085-1.jpg

Nikon D60
бленда: 5.6
експозиција: 1/30
ISO: 100
блиц: не
photoshop: curves
и са бљиц:
http://i237.photobucket.com/albums/ff20/hazablad/DSC_0086.jpg
мало сам се шетао Звездарском шумом (нисам сигуран да ли се пише великим словом :))...направио ове фотке...уз све то сам се и смрзао...скоро нећу тамо ићи поново...замало и да се изгубим... :)

<< Zimski ukrasi >>

Camera Make: Nokia
Camera Model: N73
Flash Used: No
Focal Length: 5.6mm
Exposure Time: 0.0030 s (1/333)
Aperture: f/2.8
ISO Equiv.: 100
Whitebalance: Auto

N73-aljabakphoto1639-1.jpg

Exposure Time: 0.0080 s (1/125)

N73-aljabakphoto1642-1.jpg

Exposure Time: 0.0080 s (1/125)
N73-aljabakphoto1652-1.jpg

... tako,... isfotkam se slatko,... pa, odusevljen, sjurim se onim krivudavim puticem prema gradu, ne cujem koliko mi usi zaglunule od promene pritiska, a onda sledi ,,slag na tortu,,... uletim u onu maglu, gustu kao testo,... promasim omiljeni restoran, promasim odvajanje za Cirih,... jedva' se kuci vrati',
... sledeci put sami fotkajte, davno sam ja bio izvidjac,... a i mrzi me da obnavljam gradivo iz topografije i orjentacije...

Poslednja izmena:

Back