priroda Cacka

uuuu...znam bash puno toga al se ne poznajemo...saaaad je meni jasno o chemu ti i odakle ti takvi "glava u oblacima" stavovi...pa shto ne reche odma da se ne smaram ovolko...ok mozhda ne znam puno...al znam nekih situacija koje govore sasvim dovoljno...

Obozavam prirodu, pogled sa kablara je eXtra, sa ovcara je jos bolji, ali moras da molis one kod antene da te puste unutra. Dobar je pogled i sa Gradine (vrh na jelici, arheolosko nalaziste, nadjeno je devet ili dvanaest crkvica i jos nekih kuca, kazu da ceo mali grad ispod zemlje), ako ne znate gde je to pogledajte prema jelici i videcete u jednom delu planine na vrhu usek (nema drveca), e pa to vam je nalaziste.
Biciklom sam obisao celu okolinu grada, sto savetujem svima vama.
pozdrav.

Vecina objekata se raspada - hotl(i).Jedino sto ima da valja jesu kade.Video sam spisak negde preporucljivih banja Ovcar banja je negde na dnu.To je sto se tice same banje.Priroda je OK samo treba ulaganja i promocija.

rejchel:
Vecina objekata se raspada - hotl(i).Jedino sto ima da valja jesu kade.Video sam spisak negde preporucljivih banja Ovcar banja je negde na dnu.To je sto se tice same banje.Priroda je OK samo treba ulaganja i promocija.
Ne znam da li si musko ili zensko pa da ti se obracam sa la/o?
No nije ni bitno obracam ti se kao da si "srednji rod"!

Ne znam kad si bilO u O. Banji i ne znam koliko znas koliko ima hotela!
Po poslednjoj informaciji, od kako je pocela izgradnja mosta i tunela jedan hotel (a koliko ja znam toliko ih i ima samo,ispravi me ako gresim) je dosta renoviran!
Bio sam pre 2-3 dana i cuo (pricao mi je drug koji imaci zivi tamo) da je mnogo ulozeno u sam objekat zbog glavonja (sefova) koji rade na obilaznici oko O.Banje!
Naime sve je od kamena i prohroma,kupatila su vrh,sobe sasvim pristojno sredjene za razliku od nekih hotela i banja!
Auto-kamp ako si primetilO belezi sasvim pristojnu posecenost tokom sezone!
Posto cesto vozim biciklu ka banji,imao sam priliku i da vidim organizovane posete manastirima!
Nekadasnji "Moravin" restoran je totalno promenio izgled, i sto se tice enterijera i eksterijera,dovoljno je da pogledas samo WC i bice ti sve jasno!
Dalje, pumpa koja je bila ruglo banje,sada je iole sredjena jer ju je kupio LUKIOL!
Deo trotoara u samoj banji je pokockan,a mogu se videti jos neki radovi na uredjenju same banje!
Dakle ja sam ti dao samo par informacija o tome koliko je uradjeno u banji,a ti se samO uveri u to!
Veliki poz od mene!
Nego sta si ti M ili Z?

imash prenotjishte u motelu dom za nekim 1500din mozhda 1000 sa doruchkom...
ma autokapm je smetje shto jes jes...ceo onaj potez od pumpe do krivine na starom koritu je ogavan...gomile djubreta i sada stovarishte za pesak shljunak i tako to...tamo je nekad bilo drvetje sad je trava do pojasa korov i vrzina...da da i smetje i smetje...
pre nekih 30-40god neki nemci su hteli da uzmu ovchar banju...izgrade objekte...koriste 10tak godina a onda daju drzhavi...da naprave zhicharu do vrha kablara pa sa kablara na ovchar pa u banju...da naprave par hotela da naprave restoran na vrhu kablara...jer shta god ja mislio o zgradi na vrhu kablara istina je da bi to pomoglo da okolina ostane chista...jer ovako imamo djubre smetje i bespravnu gradnju na svakom koraq...a onako bi imali sredjenu sredinu za privlachenje turista od chega bi se slivao novac koji bi se verovatno troshio na prezervaciju same sredine jer shto je sredina bolja to je posla vishe...i uglavnom srbi budale kakve jesu kazhu neeee...ne pa netjemo valjda nemcima da dozvolimo da grade po ovcharu srpskoj svetinji...shto je super jer sada zapravo nema 10m obale bez vikendice...

ja pitah...al nisam skoro mozhda letos i reche mi lik neshto oko 1000 kao s doruchkom...pa pazi jeste za shvalerisanje...al recimo da dodje par iz subotice il smederevske palanke gde je sve ravno...takvim ljudima je banja pravo ludilo...mislim ima puno toga zanimljivog mozhe se sheta qpa ko voli mozhe da peca...mislim shta za vikend 5000din recimo...budesh 3 dana nije losha kombinacija...

AntunTun:
ja pitah...al nisam skoro mozhda letos i reche mi lik neshto oko 1000 kao s doruchkom...pa pazi jeste za shvalerisanje...al recimo da dodje par iz subotice il smederevske palanke gde je sve ravno...takvim ljudima je banja pravo ludilo...mislim ima puno toga zanimljivog mozhe se sheta qpa ko voli mozhe da peca...mislim shta za vikend 5000din recimo...budesh 3 dana nije losha kombinacija...

Skoopo bre!!!
Ja bih pre kampovao i pritom manje para potrosio a proveo se bolje!
Sta ja znam?!

Back