rejchel:
Vecina objekata se raspada - hotl(i).Jedino sto ima da valja jesu kade.Video sam spisak negde preporucljivih banja Ovcar banja je negde na dnu.To je sto se tice same banje.Priroda je OK samo treba ulaganja i promocija.
Ne znam da li si musko ili zensko pa da ti se obracam sa la/o?
No nije ni bitno obracam ti se kao da si "srednji rod"!
Ne znam kad si bilO u O. Banji i ne znam koliko znas koliko ima hotela!
Po poslednjoj informaciji, od kako je pocela izgradnja mosta i tunela jedan hotel (a koliko ja znam toliko ih i ima samo,ispravi me ako gresim) je dosta renoviran!
Bio sam pre 2-3 dana i cuo (pricao mi je drug koji imaci zivi tamo) da je mnogo ulozeno u sam objekat zbog glavonja (sefova) koji rade na obilaznici oko O.Banje!
Naime sve je od kamena i prohroma,kupatila su vrh,sobe sasvim pristojno sredjene za razliku od nekih hotela i banja!
Auto-kamp ako si primetilO belezi sasvim pristojnu posecenost tokom sezone!
Posto cesto vozim biciklu ka banji,imao sam priliku i da vidim organizovane posete manastirima!
Nekadasnji "Moravin" restoran je totalno promenio izgled, i sto se tice enterijera i eksterijera,dovoljno je da pogledas samo WC i bice ti sve jasno!
Dalje, pumpa koja je bila ruglo banje,sada je iole sredjena jer ju je kupio LUKIOL!
Deo trotoara u samoj banji je pokockan,a mogu se videti jos neki radovi na uredjenju same banje!
Dakle ja sam ti dao samo par informacija o tome koliko je uradjeno u banji,a ti se samO uveri u to!
Veliki poz od mene!
Nego sta si ti M ili Z?