Prinudni Rad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
boze svasta naravno da ne!!!!pa nismo bre u Iraku niti u 5tom veku.aloooo,ovo je 21vi vek,3ci millenium covece.tako i treba,kad nam je vec drzava propala,politika takodje,slabo zaposlenje i mizerne plate daj bar da se zabavimo a i <sto da ne> kurcimo malo...da se bar malo priblizimo evropi.znaci,Jelena je za izlaske,zujanje po gradu i splavovima....a tebi ako se ne svidja ti lepo zapali u neku banju,tamo sigurno neces morati da gledas ovakve"ljaksere"

ja sam za.
možda ne baš sve koji izlaze,ali svakako sponzore i sonzorisane:p
i one koji radno vreme provode u kladionici u uskim D&Gen majičicama...
fuj: muškarci koji su stalno u frci, a ne rade ništa, i žickaju od keve da izvedu ribu na splav,za sto na kojem stoji flajka viskoze....fuj.
ma,hapsi bato, imaš moju podršku.
i mlađi od 16 posle 22h da su u kući!

maco, pa desi ti:-D

mozemo zajedno u jednu romanticnu setnju pored reke......pa kad ih nafatamo, da im nabacimo bukagije.....pa kad zavrse sa ciscenjem reke, mozemo odma da ih premestimo u centar ili vec de bi se setali, ha?:roll::roll::roll:

jelena38:
boze svasta naravno da ne!!!!pa nismo bre u Iraku niti u 5tom veku.aloooo,ovo je 21vi vek,3ci millenium covece.tako i treba,kad nam je vec drzava propala,politika takodje,slabo zaposlenje i mizerne plate daj bar da se zabavimo a i <sto da ne> kurcimo malo...da se bar malo priblizimo evropi.znaci,Jelena je za izlaske,zujanje po gradu i splavovima....a tebi ako se ne svidja ti lepo zapali u neku banju,tamo sigurno neces morati da gledas ovakve"ljaksere"

bas to, ovo je 21. vek, Beograd, a ne 5. vek Turkmenistan. A te ljaksere, koji inace od mizerne plate roditelja imaju stan kola motor motokultivator i gliser, itekako treba u neki gulag malo da rade u rudniku urana.

Da, a naročito bih počistio Njegoševu i eliminisao sve matorce koji decenijama sede na istom mestu. Znači, sve preko 3 banke, bogami ima ih od preko 40-tak godiica, na njima treba izvršiti prepad u prepodnevnim akcijama.

Genijalno. Znaci postoji podrska i dobra volja.

Hvala vam.

A ona osoba sto je rekla: "kad nam je vec drzava propala,politika takodje,slabo zaposlenje i mizerne plate daj bar da se zabavimo a i <sto da ne> kurcimo malo...da se bar malo priblizimo evropi.", pa zaboga jedinoga...

To je jedna potpuno neosnovana izjava i pretstavlja pravi egzemplar duhovne bede blejacha te vecine stanovnika nase zemlje. Oni, beljaci, s obzirom da godinama nisu izlazili iz zemlje, misle da je tamo (u Evropi) "tako" odnosno da svi mladi divljaju po splavovima i slusaju "Laku noc!" do pet ujutru.

xpajamacax:
ja sam za.
možda ne baš sve koji izlaze,ali svakako sponzore i sonzorisane:p
i one koji radno vreme provode u kladionici u uskim D&Gen majičicama...
fuj: muškarci koji su stalno u frci, a ne rade ništa, i žickaju od keve da izvedu ribu na splav,za sto na kojem stoji flajka viskoze....fuj.
ma,hapsi bato, imaš moju podršku.
i mlađi od 16 posle 22h da su u kući!
mrs!:razz: :lol:

mene iskreno zabole za njih. nek rade sta hoce.

Ma, red, rad i disciplina. Decurliju kuci da uce skole i lezu u krevet da ne bi sutra kasnili na prvi cas.... A za sponzore i sponzoruse, silikonske doline i ostalu ekipu... e za to treba smisliti plan, dobro razraditi taktiku i onda u napad.......

.........ma ljudi opusteno... svemu dodje kraj... a dotle nek radi ko sta hoce....

Obersturmfuehrer:
bas to, ovo je 21. vek, Beograd, a ne 5. vek Turkmenistan. A te ljaksere, koji inace od mizerne plate roditelja imaju stan kola motor motokultivator i gliser, itekako treba u neki gulag malo da rade u rudniku urana.
Može i "u radne krugove da malo osete strugove" :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back