- Poruka
- 83
Da li se slazete da ste svi vi jedan svojevrsni socijalni kancer?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jelena38:boze svasta naravno da ne!!!!pa nismo bre u Iraku niti u 5tom veku.aloooo,ovo je 21vi vek,3ci millenium covece.tako i treba,kad nam je vec drzava propala,politika takodje,slabo zaposlenje i mizerne plate daj bar da se zabavimo a i <sto da ne> kurcimo malo...da se bar malo priblizimo evropi.znaci,Jelena je za izlaske,zujanje po gradu i splavovima....a tebi ako se ne svidja ti lepo zapali u neku banju,tamo sigurno neces morati da gledas ovakve"ljaksere"
mrs!:razz:xpajamacax:ja sam za.
možda ne baš sve koji izlaze,ali svakako sponzore i sonzorisane
i one koji radno vreme provode u kladionici u uskim D&Gen majičicama...
fuj: muškarci koji su stalno u frci, a ne rade ništa, i žickaju od keve da izvedu ribu na splav,za sto na kojem stoji flajka viskoze....fuj.
ma,hapsi bato, imaš moju podršku.
i mlađi od 16 posle 22h da su u kući!
evi:.... A za sponzore i sponzoruse, silikonske doline i ostalu ekipu... e za to treba smisliti plan, dobro razraditi taktiku i onda u napad.......
g-rock:nego Fehrmacht, sto lepo ne promenis nick kao sto ti neko predlozio u Wehrmacht.
ovako deluje malo neozbiljno> ocemo da streljamo seljake, a ......:wink:
g-rock:ok, listen carefully, I will say this only ones...![]()
Može i "u radne krugove da malo osete strugove"Obersturmfuehrer:bas to, ovo je 21. vek, Beograd, a ne 5. vek Turkmenistan. A te ljaksere, koji inace od mizerne plate roditelja imaju stan kola motor motokultivator i gliser, itekako treba u neki gulag malo da rade u rudniku urana.