princip poluge :/

има добрих мушкараца
али углавном су длакави превише
смрде ко буђ
имају напаљен поглед
грокћу од напаљености
имају болесне курчеве који не личе ни на шта
личе на неке искривљене шугаве гуме од којих ми се повраћа

мис'им бре
ја оћу нешто лепо и пуфнасто
и чисто и миришљаво
а то је реално, или жена или братз лутка

jesu,i ja mislim a za neke i znam da jesu :)
msm,slicno kao i sa zenama,nisu sve nezne male damice... ---------------- Now playing: Darren Emerson - Underwater Episode 4 via FoxyTunes

...saglasna...ne volim kada sve strpamo u jedan kalup...

...moje iskustvo bi bilo da su mazni i sasvim drugaciji kada im se priblizis...ne samo sa momcima vec i sa bracom i drugovima...kada im se zavuces pod kozu znaju biti cak i verniji od zena, naravno ne svi ali dobar procenat jeste takav...

...skoro smo bili u mesovitom drustvu i krenula je prica o jednoj koleginici, covece njen najbolji drug da pogine tu zbog nje, a nije zaljubljen u nju, nema nikakve kombinacije ali je voli covek i ocigledno ne vidi...ovi su ga cak i namerno nervirali a on puca...mi ostali smo cutali a njemu para na usi...

...moje iskustvo bi bilo da su mazni i sasvim drugaciji kada im se priblizis...ne samo sa momcima vec i sa bracom i drugovima...kada im se zavuces pod kozu znaju biti cak i verniji od zena, naravno ne svi ali dobar procenat jeste takav...

...skoro smo bili u mesovitom drustvu i krenula je prica o jednoj koleginici, covece njen najbolji drug da pogine tu zbog nje, a nije zaljubljen u nju, nema nikakve kombinacije ali je voli covek i ocigledno ne vidi...ovi su ga cak i namerno nervirali a on puca...mi ostali smo cutali a njemu para na usi...
to da su bolji drugovi od zena je tacno,ja imam dve drugarice,ali najbolji prijatelji su mi bas muskarci...i sve bih dala za njih,kao i oni za mene---------------- Now playing: Darren Emerson - Underwater Episode 4 via FoxyTunes

to da su bolji drugovi od zena je tacno,ja imam dve drugarice,ali najbolji prijatelji su mi bas muskarci...i sve bih dala za njih,kao i oni za mene---------------- Now playing: Darren Emerson - Underwater Episode 4 via FoxyTunes

...super, bas lepo:klap:..ja sam okruzena zenama citav zivot...cela porodica, najbolji prijatelji...muskarci su mi drugovi ali tri zene su moji najbolji prijatelji ma i vise od toga...bas zato sto nisam imala muske modele mahom bolje fukcionisem sa zenama, lakse ih razumem...

...ali ja iskreno mislim da jesu nezni, da me ubijes ne znam zasto tako mislim:think:...ali mislim ozbiljno :confused:

....

Eto, zato te volim..:heart::heart::heart:.a neću da se upisujem na onu temu...

има добрих мушкараца
смрде ко буђ
имају напаљен поглед
грокћу од напаљености

мис'им бре
и чисто и миришљаво

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Iza arogantnog nastupa i prividne sigurnosti, muskarci su, u stvari, slabi i naivni..funkcionisu na principu vrlo jednostavnih poluga..dovoljno je pritisnuti jednu i padaju sve... Shvatila sam to prilicno kasno...

ovo sam procitala danas,i pitam se da li je bas sve tako jednostavno...?!

---------------- Now playing: Foals - Red Socks Pugie via FoxyTunes

Ako se može usporedit sa onim ; muški mogu radit samo 1 stvar a ne više u isto vrime onda JEST. :)

има добрих мушкараца
смрде ко буђ
имају напаљен поглед
грокћу од напаљености

мис'им бре
и чисто и миришљаво

Pa krajnje vreme da predjes na zene.

Iza arogantnog nastupa i prividne sigurnosti, muskarci su, u stvari, slabi i naivni..funkcionisu na principu vrlo jednostavnih poluga..dovoljno je pritisnuti jednu i padaju sve... Shvatila sam to prilicno kasno...

Objasni i meni....a još ništa nisam skontala....:confused:

...super, bas lepo:klap:..ja sam okruzena zenama citav zivot...cela porodica, najbolji prijatelji...muskarci su mi drugovi ali tri zene su moji najbolji prijatelji ma i vise od toga...bas zato sto nisam imala muske modele mahom bolje fukcionisem sa zenama, lakse ih razumem...

Ja sam imala i jedne i druge...i ona priča o muškoj slozi i ženama koje jedna drugoj vade oči više i ne pije tako vodu....

da nije to pisalo u onim ženskim časopisima, slučajno...? :lol:
...muškarci su mašine sa jednostavnim polugama...niža bića, sirova i hladna...ko kad upoređuješ fiću i ferari...:confused:

...edit...u stvari znam da svaki ženski časopis sadrži poneku tako tužnu ispovest...bilo neke poznate ili manje poznate žene...

Poslednja izmena:

Naravno da nije.

Ima i zena i muskarca kojima zadnji cvor drzi citav shav... Ali, naravno, nisu svi takvi...

Back