- Poruka
- 1.214
A i to sto kazes nekabuden,nekada je bilo vazno,zvaka ili kobaja,sada je sve to relativno.Hoy chicas son agrietado.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sve je bitno.Za bolji posao,za bolje razumevanje ljudi oko tebe.za njihov odnos ne bi trebalo da bude bitno
Renegade-NS mislis da je ova prica koja je inicirala ovu temu baronska,kada bolje razmislis veoma je moguce.Koja bi danas lepa,mlada,simpaticna devojka u Srbiji trpela nekog neodgovornog mladog momka,koji uz to je prosek sto se tice materijalnog-finansijskog stanja i uz to se i ugojio ko prase,kako kaze postavljacica ove teme,tu je nesto mnogo trulo u drzavi Danskoj, sto bi rekao Sekspir..
Ocigledno je da se oni ipak dovoljno dobro razumeju i da ne bi engleski bio problem da on ima vise para, takav se utisak stice iz uvodnog posta.Za sve je bitno.Za bolji posao,za bolje razumevanje ljudi oko tebe.
Renegade-NS sada sam shvatio o cemu je rec tebra,kada je rekla da ne zivi u Srbiji i da nisu Srbi,predpostavljam da su to Englezi,oni su skloni takvim nerealnim zapletima.
U pravu si Renegade-NS, sada sam shvatio o cemu je rec tebra,kada je rekla da ne zivi u Srbiji i da nisu Srbi,predpostavljam da su to Englezi,oni su skloni takvim nerealnim zapletima.
Sa engleskim bi našao bolji ili lakši posao ili bi ga ona naterala.Žene u nama vide kvalitete koje mi ne vidimo i ambicioznije su.Ocigledno je da se oni ipak dovoljno dobro razumeju i da ne bi engleski bio problem da on ima vise para, takav se utisak stice iz uvodnog posta.
Nemam nista protiv engleskog, jasno mi je da je vazno i zasto je vazno (po profesiji sam filolog), samo kad vidim to na spisku pored toga sto se ugojio, stavljeno tako sve u isti rang, onda je bzvz.Sa engleskim bi našao bolji ili lakši posao ili bi ga ona naterala.Žene u nama vide kvalitete koje mi ne vidimo i ambicioznije su.
I svi ste se uvatili za to materijalno i cv osobine. Nije poenta u tome, to sam nabrojala zato sto su to neke stvari koje bih ocekivala od "on me stiti".
Decko lepo izgleda inace, nije ruzan samo se nagojio.Posto ste se i za to uvatili. I dobar je ovao,nije los covek. Samo je jako nezreo.
Mi smo rekli jos na pocetku veze da to nece potrajati, al neka je posto je srecna bila i zaljubila se ko siparica.
Ma jes',kad si balav i sam,ne treba ti ništa.Ne treba ti ni žena dok te ne ubedi u suprotno.Zato su žene ''božanska'' bića.lol, ne laprdaj
Ambicioznost je iskljucivo individualna stvar.
Mozda ti ona sve ovo prica da te zaludjuje,zna da si ti dostojanstvena,odmerena,pristojna,kulturna...a sex nemas zato sto je to sramota,qq daleko bilo napako.![]()
Ma Renegade-NS ovde je haos kao i sto sam znas,sto se tice musko-zenskih odnosa kao sto i sam znas,za USA sam cuo neke drugacije stvari,jer ipak dosta stvari sto se primenjuje u Srbiji i Balkanu sto se tice musko-zenskih odnosa su upravo brendirani u USA.Mada u krajevima USA tipa Alabama,Oklahoma odnosno uglavnom juzni deo USA prema Meksiku,koji nisu tako globalno centralizovani kao sto su na primer Njujork,Los Andjeles,Majami,Filadelfija,Pitsburg,San Francisko i itd.,su veoma moguci takvi pojedini slucajevi,ali ipak to je veoma minoran deo USA.Izgleda da je taj drug od tvog brata arhitekta imao srece u USA sto se tice zena-devojaka i to je muy bien.Dok je u Engleskoj ima malo drugacije nego u USA,jeste Engleska dosta globalizovana,uglavnom u vecim gradovima,ali u manjim gravodima,tipa Hadersfild,Donkaster,Blakpul i itd.,odnosno u provincijama sam cuo da se dosta ovakvih za nas nerealnih slucajeva desavaju.Znaci u Engleskoj je veoma polarizovano drustvo,sa jedne stane globalizam,sa druge neka njihova tradicionalna vrednost.
Big deal to što se ugojio.Možda devojka lepo kuva.I ja sam se gojio i mršao 20 puta od 20. godine.Nemam nista protiv engleskog, jasno mi je da je vazno i zasto je vazno (po profesiji sam filolog), samo kad vidim to na spisku pored toga sto se ugojio, stavljeno tako sve u isti rang, onda je bzvz.
Tu gde neko nekoga treba nesto da tera, od tog posla nema nista.
Generalizacije su pogresne.
nisam mu ja nasla manu, nego postavljacica temeBig deal to što se ugojio.Možda devojka lepo kuva.I ja sam se gojio i mršao 20 puta od 20. godine.
Postavljačici treba man machine,jak,pametan,obrazovan i savršen u svemu.nisam mu ja nasla manu, nego postavljacica teme![]()
Drugarica ti je isuvise nezna osoba.Preksinoc mi bila drugarica, donela flasu vina... posvadjala se sa deckom jer je otisao negde bez njenog znanja pa ona iz inata dosla kod mene.
I prica ona celu pricu, bla bla. Zakljucak : mladji od nje,ona mu nasla posao, zaradjuje manje od nje, zivi.kod nje u stanu i potrosio pare za kiriju, ugojio se kao prase, nezreo, nju je blam kad odu negde jer ima glupe fore. Ona lepa ko lutka, ambiciozna, govori engleski 5 puta bolje od njega.
ALI JA NJEGA VOLIM! He is always protecting me!
Koji je to trip da moras da budes princezica koju treba neko da stiti? Iako realno nema od cega i kako?
Kad god prica o nekom muskarcu, glavno je da je stiti, iako ja ne razumem u kom smislu?
Ja sam malo drcna osoba, bilo mi zamereno, pa molim za vase misljenje?
Postavljačici treba man machine,jak,pametan,obrazovan i savršen u svemu.
Ovaj će otperjati kad nauči engleski i malo se snadje .
To ja vidim već od prve strane .
Nisi ti to dobro interpretirala-ona je došla kod tebe da se hvali,da trijumfuje sa