Princeza

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta to znaci kad zena koja je sprcala bar 3 banqe u dupe vidi sebe ko princezu?
Kako bi vi to definisali?
Da li je to problem odgajanja ili su uzroci druge prirode? :think:

Sprcala..Da li bi i za princa rekao da je sprcao dve tri četri banqe u dope.
Šta smatraš pod tim princeza?
Izgled, godine, manire...
Dakle da li su princeze isključivo lepe i mlade, čuvane, mažene i pažene?
Mogu li princeze da budu i osobe koje nemaju one kvalifikacije gore a imaju manire jedne princeze?

Mogu li princeze da budu i osobe koje nemaju one kvalifikacije gore a imaju manire jedne princeze?

da reko bi...za njega bi reko "konj"
ne znam kakvi su to posebni maniri princeze...jedino ono...inbrid?
to se dosta praktikovalo po dvorovima a izopsteno je u manirima plebesa

Ne znam da li se sa stavom princeze uopste mozi naci taj pravi. Neko ko tretira zenu na taj nacin vrlo brzo pocne i da misli umesto nje, da joj namece sta da misli i sta joj je pametno ciniti. To nije odnos u kome je neko prosto dominantan, vec odnos koji negira neciju stvarnu licnost i potrebe. Kratak put u sunovrat.

znam jeste,neko se rodi da bude takav,ja ne
ali nekad sam stvarno umorna :aha:
juce smo imali neprijatnu situaciju u restoranu,i cekala sam da vidim je l ce princ da resi,ali ne,on je pojeo svoje i govorio mi da idem i resim
da ne objasnjavam sad detalje
uglavnom namerno nisam reagovala kao sto bih obicno,da vidim je l ce da ode i podmetne doope za mene
i nece :roll:
eto fali mi t ponekad,priznajem

:lol:
Ни мој не реагује у таквим ситуацијама.
Реагујем ја. ;)
Али подмеће се у ''н'' битнијих ситуација. А верујем и твој. :)

pa evo meni si ti primer za princezu
dama al malo i razmazena
(i ne kazem nista ruzno,nemoj da mislis da treba da se uvredis)

Ma jes', sto da se vredjam...ali nisam nisam ni jedno ni drugo...ima vremena, videces...a to sto se ja na silu svadjam, nista:(, ih bre, prestacu da se mucim onda, hebes ga.

Derer, sto pa tebe "princeze" zanimaju:lol:? Odnos moci, sto ih vise kudis to se one vise stide, sto se one vise stide to se ti osecas mocnije:zper:

Inace princeze tegle al' ne psuju dok tegle vec se smeskaju i iritiraju druge...folirantkinje ne tegle, to su one koje igraju ulogu princeze zbog neke zamisli i zbog nekog cilja. Ove sto ih je porodio Dizni mnogo zavise od srece (i od muskarca). Njima ce zivot da prodje il' super il' katastrofalno, nema sredine.

Али су ту поред вас, шта сад цепидлачите. Не брините, није било повода за реаговање.
Ипак смо ми мало...друкчији, они који имају темпераментније даме поред себе.

ja ne mislim da su princeze metiljave i kilave,vec zene koje brzo i pametno misle
volim da se prema meni ponasaju kao prema dami
volim da mi se sipa pice u kaficu i sedecu pola sata pored prazne case i cekati
i ocekujem da mi se pridrzi kaput
i da mi se otvore vrata
i da mi se ponesu kese iz prodavnice
ta paznja puno znaci
a kad "on" nije tu,nije mi tesko da potegnem sve sama
ali volim bajke

Нарочито брзо мисле
Мисле исто као девојчице које су гледале на ТВ директан пренос венчања са брит. двора па су се уживеле у туђе улоге до 76. рођендана.

Ne znam da li se sa stavom princeze uopste mozi naci taj pravi. Neko ko tretira zenu na taj nacin vrlo brzo pocne i da misli umesto nje, da joj namece sta da misli i sta joj je pametno ciniti. To nije odnos u kome je neko prosto dominantan, vec odnos koji negira neciju stvarnu licnost i potrebe. Kratak put u sunovrat.
Meni se čini da su Derera nedovoljno voleli kad je bio mali Deki, a ne vole ga ni ovde žene "dovoljno". I on to oseća.
Kad je umirao kao muškarac, pa čak ni tokom čitavog njegovog života, pored njega se nije čuo nijedan neočekivan
"razdirući KRIK", nije bilo niu onog "ludog postupka" po kojem raspoznajemo pravu žensku privrženost.
Sve je u najvećoj meri bilo "razumno".
To baš i jeste pečat njegove banalnosti.

Meni se čini da su Derera nedovoljno voleli kad je bio mali Deki, a ne vole ga ni ovde žene "dovoljno". I on to oseća.
Kad je umirao kao muškarac, pa čak ni tokom čitavog njegovog života, pored njega se nije čuo nijedan neočekivan
"razdirući KRIK", nije bilo niu onog "ludog postupka" po kojem raspoznajemo pravu žensku privrženost.
Sve je u najvećoj meri bilo "razumno".
To baš i jeste pečat njegove banalnosti.

Moram da se korigujem, nije "konj" nego "kojot":rotf:
Idi dedice pishi tresh literaturu da babe vlaze ne smaraj bre.

Ovo je interesantan odgovor.
Pravog sta?
Konja vola i ostalu domacu zivinu ili?

Ништа од понуђеног.
Нашла је мушкарца који ће да је третира као принцезу, али не да све ради уместо ње, типа да одлучује где ће, шта ће, кад ће,
него онај који ће да се понаша тако да јој све друге позавиде како је он воли на прави начин.

Можда мислимо на другачији тип жена: ја мислим првенствено на онај тип жена од којих прави мушкарац направи принцезу, а не на оне од којих су родитељи и родбина направили принцезу.

ja ne mislim da su princeze metiljave i kilave,vec zene koje brzo i pametno misle
volim da se prema meni ponasaju kao prema dami
volim da mi se sipa pice u kaficu i sedecu pola sata pored prazne case i cekati
i ocekujem da mi se pridrzi kaput
i da mi se otvore vrata
i da mi se ponesu kese iz prodavnice
ta paznja puno znaci
a kad "on" nije tu,nije mi tesko da potegnem sve sama
ali volim bajke

Tako je , Sitnice koje život čine lepšim
Da pojasnim manire..Mislila sam na opštu kulturu, na rečnik, ponašanje, stil.
Šta vredi nekom i lepota i mladost ako nema manire po meni to nije princeza..I ne mislim na princezu iz bajke ili na princezu sa nekog od evropskih dvorova..mislim na nekog ko se zbog nekog oseća kao princeza.

Не бркајте даме са принцезама. :lol:
Принцезе постоје само у краљевско/цатским породицама, а у реалу кад се нека тако понаша, то има пежоративно значење.;)
Кад се за неку жену каже да глуми принцезу, мисли се да воли да буде служена, пажена, да јој се угађа, да јој се титра али не према заслузи већ самим тим што постоји.

Не бркајте даме са принцезама. :lol:
Принцезе постоје само у краљевско/цатским породицама, а у реалу кад се нека тако понаша, то има пежоративно значење.;)
Кад се за неку жену каже да глуми принцезу, мисли се да воли да буде служена, пажена, да јој се угађа, да јој се титра али не према заслузи већ самим тим што постоји.

pa ta sam
kakva bre zasluga
dovoljno je sto postojim
:manikir:

Али су ту поред вас, шта сад цепидлачите. Не брините, није било повода за реаговање.
Ипак смо ми мало...друкчији, они који имају темпераментније даме поред себе.

Smuci ti se nekad uloga koju imas...

Sto se temperamenta tice mislim da zavisi dosta od stepena introvertnosti. Mene otvoriti nije lako, k'o luk da seces, pricam em tiho em promuklo, na to dodaj stidljivost i vaganje svake reci koju izgovaramo, jednu opstu neprijatnost, ako treba nesto da pitam na ulici ja cu radije da lutam tri sata nego coveka da zaustavim, znaci bas covek mora da se nameraci na mene da bi mi se priblizio inace sam neprimetna. I sad, takvu kad smuvas sta ocekujes, fijuuuuu, pipnes je stapicem i ona postaje Terminator odjednom. Jok. Sta si birao to si dobio, sa tobom je opustena i slobodna ali sa drugima stara prica...i zato se mi ne svidjamo masi, ti sto cute mahom budu shvaceni k'o cudaci, folirantni, nadmeni i uobrazeni...a nisu, cesto upravo suprotno.

Back