Prinčevi i Žapci

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dive:
ne mogu svi. probala i posle sesnaest godina odustala.bolje da zaba ostane zaba..
U breee al si se ti naradila!

teddy.gif

Betty:
Pitam se koliko istine ima u tome da SVAKI muškarac može biti PRAVI, bukvalno, a da to zavisi pre svega - od NAS samih.
Štamislite o tome da svaki može biti žabac kojeg ćemo pretvoriti u - princa sa kojim nam može biti dobro ( jer nam je na raspolaganju sve živo, od umeća komunikacije, high EQ, SQ, flert, erotikae, putovanja, haj-tek gedžeta....)?
Svaki muskarac i jeste pravi nekoj ili nekom ( zavisi od sklonosti )...Ne mislim da bi trebalo da pretvaram nekog zabca u svog princa ( cisto gubljenje vremena ) kad kad je on takav kakav je vec princ nekoj zeni...
Tako da sam za to da se uzme vec gotov princ...

Mislim da to ne pali.
Znala sam neke princeve na kojima apsolutno nista nije trebalo menjati ni popravljati, lepi, zgodni, visoki, pametni, obrazovani, dobar posao, dobra lova.... ali nam jednostavno nije islo. Nije bilo onog KLIK!
I onda sam nasla svog zapca i jos uvek ga obozavam i nakon puuuno godina

Jeee... Ukbar i Tlen.. Ursprache : o )))))
To je UR, stvar koja nastaje sugestijom, iz nade i očekivanja...

I sve je opisno, ne hebu imenice, samo jednosložne prideve, pa se oni slažu.. :lol: nema plagijata, svako delo čoveka je ne samo suštinski, nego naočigled neponovljivo

Betty:
Pitam se koliko istine ima u tome da SVAKI muškarac može biti PRAVI, bukvalno, a da to zavisi pre svega - od NAS samih.
Štamislite o tome da svaki može biti žabac kojeg ćemo pretvoriti u - princa sa kojim nam može biti dobro ( jer nam je na raspolaganju sve živo, od umeća komunikacije, high EQ, SQ, flert, erotikae, putovanja, haj-tek gedžeta....)?
Istine nama !
Zato kazem.. Samo jedan musakarac moze biti P R V I (1. ili I) Ili si ti napravio-la lingve lapsus

Back