Prince of Persia:Warrior Within

Kad sam ubila onu Crnu devojku spasila sam Kalienu onda se srusio jedan deo mosta..uz pomoc stena popela sam se do prvog mesta gde se pije voda ,to sam snimila i zatim sam se spustila dole skocila s leva na desno,zatvorila vratasca pretrcala i tu su se pojavile one Vampirke (njih 5).Ubila sam ih i uz pomoc onih sipki popela se skroz do gore gde me je cekao onaj balvan zatim konopci i na kraju 4 balvana koje sam presla i usla unutra,kroz slap vode.Pila sam vodu,posla napred stala na krug i tu se cuje glas Princa Something wront,something dont work!Onda sam se ja vratila nazad (kao i proslog puta kada se u krugu pojavila svetlost) spustila se skroz dole,na mestu gde su me cekale (ranije,a sada ne) one Vampirice pretrcala jedan pa drugi konopac i tu stala...Mozda nije trebalo da se vracam ...Inace to je 2 Sacrifical Altar.Prvi je kad se uz pomoc stene popnes gore i prvi put tu pijes vodu.Valjda sam dobro objasnila...

Giovanna:
Kad sam ubila onu Crnu devojku spasila sam Kalienu onda se srusio jedan deo mosta..uz pomoc stena popela sam se do prvog mesta gde se pije voda ,to sam snimila i zatim sam se spustila dole skocila s leva na desno,zatvorila vratasca pretrcala i tu su se pojavile one Vampirke (njih 5).Ubila sam ih i uz pomoc onih sipki popela se skroz do gore gde me je cekao onaj balvan zatim konopci i na kraju 4 balvana koje sam presla i usla unutra,kroz slap vode.Pila sam vodu,posla napred stala na krug i tu se cuje glas Princa Something wront,something dont work!Onda sam se ja vratila nazad (kao i proslog puta kada se u krugu pojavila svetlost) spustila se skroz dole,na mestu gde su me cekale (ranije,a sada ne) one Vampirice pretrcala jedan pa drugi konopac i tu stala...Mozda nije trebalo da se vracam ...Inace to je 2 Sacrifical Altar.Prvi je kad se uz pomoc stene popnes gore i prvi put tu pijes vodu.Valjda sam dobro objasnila...

Joj, devojko, pa gde si ti to? Koliko se meni cini u tom delu ne treba da se vracas nazad. Imas jasan put za dalje(bar meni, jer ja sam uzduz i popreko prokrstario i PoP:SoT i PoP:WW).

Sinoc sam presla taj famozni deo.Trebalo je da se posto ima 4 znaka skace istovremeno na 1 levo pa zadnji levo,prvi desno zadnji desno.I tu se pojavljuje svetlost. Kad on krene nazad I sow the present, udjem tamo i kad uz pomoc usporenja udjem na ona vrata ubijem ona dva marsovca,pojavi se ona velika Crna Zivotinja.(to je Sadasnjost,a ja moram u proslost)Interesuje me posto kazu da se igrica ne sme snimiti pre aktiviranja ne znam kako su ga nazvali,da li sam ja na pravom putu ili jos nisam aktivirala to sto treba (Dugme se aktivira usporenim kretanjem ali ja ga jos nisam nasla)

Vidim da se niko nije setio da pomene originalnog Princa iz '89 od koga je ceo serijal započeo. Teško da se iko seća kako je on uopšte izgledao, davno pre nego što je dospeo u ruke propalim programerima iz Ubisofta, koji su potpuno oskrnavili to delo Jordana Menchera (tvorac originalne igre). E, sećam se samo, bila je fascinantna igra. Inače prva (a i mnogo godina kasnije, jedina) u kojoj se glavni lik kretao realnim, ljudskim pokretima. Nije tada bilo nikakvog hodanja po zidovima i nekih kombo-matrix poteza. Ne, igra se zasnivala na realnosti, kombinujući to sa veštinom i spretnošću snalaženja u prostoru, kao i opreznom borbom sa protivnicima.

E, ne mogu da opišem koliko više gotivim tu igru nego ovu današnju reinkanaciju, koja može obradovati samo onu dečicu sa playstation-om, koja ionako nezna ništa drugo, osim da klikće dugmiće na svom gamepad-u.

Samo 1 pitanje.Na pocetku igrice pojavljuje se ona crna zivotinja koja leti,interesuje me da li ste je vi zaobisli ili ste morali da je ubijete,jer cini mi se jako je tesko ubiti je.
Ps:Trenutno sam u The towers Fortress Entrance-Present .Kako da se popnem do vrata?

Ok,kapiram da treba da bezim,pobegnem levo pretrcim na a drugu "platformu"tamo gde mamlaz probije zid,dodjem do kraja platforme skocim i uhvatim sipku.cim krenem da hvatam zalet(da se zavrtim)da bi se odbacio do druge sipke pajser me navata onim svojim pipcima?[/b]

Kako??Pobeci Dakat-i???Ok,kapiram da treba da bezim,pobegnem levo pretrcim na a drugu "platformu"tamo gde mamlaz probije zid,dodjem do kraja platforme skocim i uhvatim sipku.cim krenem da hvatam zalet(da se zavrtim)da bi se odbacio do druge sipke pajser me navata onim svojim pipcima?

Giovanna:
Mislim na Dahaku...Trenutno sam u sobi gde treba da aktiviram prvu kulu. Kad uz pomoc mreze predjem do onog drugog znaka i kad se vratim nazad da li idem ponovo do devojke u Crvenom ili na sasvim drugu stranu?
Ovo si tako konfuzno objasnila........ :shock:
Nisam siguran na koji deo tacno mislis, posto se u ovoj igri po nekoliko puta Princ vraca na isto mesto - 2,3 puta u sadasnjosti i 2,3 puta u proslosti, kao i jednom u proslosti pre proslosti (confusing :shock: :shock: :shock: ). Da se ne bi mucila, eo ti link za walkthrough. Meni je pomogao par puta kad nisam znao gde da idem

http://www.cheatcc.com/pc/sg/prince_of_persia_ww.txt

pg_noki:
dare_987:
Konacno!!! Zavrsio sam igru :D . Pitanje za one koji su takodje zavrsili igru: S obzirom na onaj film sa Vavilonom na kraju, da li je realno ocekivati nastavak?

dosao sam do dela kada se vracam u sadasnjost kod vodenog tornja sve je zaraslo u brsljan i travu kod one fontane neznam kuda da idem ili da se penjem jer merdevina (iz proslosti ) nema vise

jel si igrao prvi deo,ako si igrao onda ne bi trebalo da imas problema da predjes,ja sam warrior within presao za 1.5-2 nedelje. :lol:

Back