- Poruka
- 99.462
Референдум и затим избори за Уставотворну Скупштину.
Око ових питања треба да се окупе сви који су за монархију. Мислим и на политичке странке које су за монархију.
Не дају референдум од 1990-тих
Република или монархија
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Референдум и затим избори за Уставотворну Скупштину.
Око ових питања треба да се окупе сви који су за монархију. Мислим и на политичке странке које су за монархију.
Kad vidim to dete kako raste, tako i moja nada za obnovu Srbije raste.
Kakav crni referendum?Не дају референдум од 1990-тих
Република или монархија
Da sam desnicarka bila bi srpkinja ahahaТи ниси Српкиња.
Већ левичарка
Kad vidim to dete kako raste, tako i moja nada za obnovu Srbije raste.
Kakav crni referendum?
Koga da pitam da se ukine nelegalni AVNOJ i nelegalni izbori sa ćoravim kutijama?
Da sam desnicarka bila bi srpkinja ahaha
Neprijatelj srpskog naroda, kao i vođa ti.Da sam desnicarka bila bi srpkinja ahaha
Sta oces reci da sam crnogorka komitkinja koja je obukla partizansku uniformi i doletela u bg i sve cetnike postrelhala ahahaДБ форе и провокације.
Нисте ни ви Срби што сте 1944. Напали србију окупирали је и стрељали 60000 светосавацс
Neprijatelj srpskog naroda, kao i vođa ti.
Sta oces reci da sam crnogorka komitkinja koja je obukla partizansku uniformi i doletela u bg i sve cetnike postrelhala ahaha
Svejedno, imaju levičarsku ideologiju.Каква идеологија
Окренути су интересима свог клана
Ok.Као Краљ Петар 1. што је Француз.
Оклен сти пореклом?
Из Србије ниси!......срк
Svejedno, imaju levičarsku ideologiju.
Ono kad postavis granicu sa Republikom Kosovo, ukines institucije Srbije i prozivas nekog drugog za izdajuБритански поданици се подупиру...

A ja cu reci za ovu sortu ljudi koja odbija da polozi cvet svom dedi da je to sljam daleko od srbina od coveka.Ako je istina to sto se pise.Нисам видео већег мрзитељ Срба и Србијеод Чипуљчанина, брнабе, воолина, Милоша ћација и сл.сподобе...
. . . ., ne lupetajNije lepo da dedi ne polozi venac.
Deda sve vidi.
I tuga u grobu ga obuze.
Lažu, kao i ti.A ja cu reci za ovu sortu ljudi koja odbija da polozi cvet svom dedi da je to sljam daleko od srbina od coveka.Ako je istina to sto se pise.
I to.mozda lazu novine.
. . . ., ne lupetaj
gde to kaze da nije polozio venac.??
a ono bas naprotiv i obrnuto, . . . . . (za one koji imaju strpljenja da procitaju vise od naslova)
povrsnost i brzopletost Srpska posla par ekselans
ispeci pa reci.!?
. . . . , i, tvoj deda vidi tvoja lupetanja.!?
Znam bre![]()
Anajade ne zna da je kralj Petar II a ne kralj Petar I deda kraljeviću Filipu.![]()
Kakve su ovo gluposti? Naprednjak, monarhista ne postoji...Naprednjak opozicionar, da...OMG! Šok za monarhiste naprednjačke provijencije!
Da si procitala novine videla bi da je posle crkvene sluzbe otisao polozio venac i otisao da nebi delio prostor sa SNS lopovima i ubicama.A ja cu reci za ovu sortu ljudi koja odbija da polozi cvet svom dedi da je to sljam daleko od srbina od coveka.Ako je istina to sto se pise.
I to.mozda lazu novine.
. . . . , znaš, a, mrzi te.!?Znam bre
Mrzi.me ono pra pre da dodajem
Ja sumnjam da u tom drustvu ima i taj procenat pametnih i nepotkupljivih.On srpski izdanak u procentu 0,5 posto srpce haha
Da si procitala novine videla bi da je posle crkvene sluzbe otisao polozio venac i otisao da nebi delio prostor sa SNS lopovima i ubicama.