Принц Филип Карађорђевић позвао владу да елиминише „Ћациленд”

Немам речи на ово твоје лупетање, значи капитализам не трпи непрофитност. Браво! Само објасни која су уређења у капиталистичким државама типа Шпаниј, Данске, Шведске, Холандије итд.?

..заборавио си Уједињено Краљевство ...та 'уређења' су сведена на меморабилије

shop-window-display-of-tacky-souvenirs-commemorating-the-diamond-jubilee-CNMHRY.jpg

Kakve bre vojne akademije?
Pa nije to rat.
Nego su ti šatori tu voljom predsednika, zaštićeni od strane policije, uprkos zakonima, uprkos saobraćajnoj policiji, belima, građanima,.. stoje kao dokaz jedne tiranije i diktature, a ne vojne strategije. Jer da je rat oni bi davno bili zapaljeni i nestali bi sa lica zemlje.

Једина већа ствар од ратне победе је
предупредити да до рата не дође ...

И тако удесити ствар као да си у рату победио, а да то противника не боли.
Значи анестезирати га.
;)

Pusti sada Staru Srbiju-Makedoniju i KiM sta su radili u Hrvatskoj,Bosni i Sloveniji?
Da su barem kolonizovali te narod i posle eksploatisali oni su hteli da se bratime sa Hrvatima i Slovencima.
Ја сам знао да је комунизам , други облик фашизма али да је и колонијалан нисам знао. Да ти мало појасним, за време Краљевине народ у садашњој БиХ који себе сада назива Бошњацима се изјашњавао као Срби исламске вероисповести, као и многи Далматинци који су себе звали Србима католичке вероисповести. Нико није морао да их колонизује нити експлоатише. Доласком олоша , ти Срби постају муслимани и Хрвати, толико од мене.

Једина већа ствар од ратне победе је
предупредити да до рата не дође ...

И тако удесити ствар као да си у рату победио, а да то противника не боли.
Значи анестезирати га.
;)

Немогу да направим добро али могу да удесим да вам буде лоше.. Неће вас боли ..јер немаћете струје

1641554441-1639936635-Beta-ddwc2k87oa-scaled-750x471.jpg

Poslednja izmena:
Ја сам знао да је комунизам , други облик фашизма али да је и колонијалан нисам знао. Да ти мало појасним, за време Краљевине народ у садашњој БиХ који себе сада назива Бошњацима се изјашњавао као Срби исламске вероисповести, као и многи Далматинци који су себе звали Србима католичке вероисповести. Нико није морао да их колонизује нити експлоатише. Доласком олоша , ти Срби постају муслимани и Хрвати, толико од мене.

Постоје два појма колонизација и колонијализација . Једно је насељавање

....а друго управљање освојеним територијама без досељавања

Питај @Mystic+ да ти појасни појмове

Корпоративизам ...Глобализам ..све су то анаци-фашизми

Ili si za ćacizam ili si protiv ćacizma

Против сам чацизма АЛИ да ми вратите оно шта су ваши дедови за мога деду ослободили да бих дао 'мојој деци '

Очекујмо писмо од Принца Крунскога ..за реституцију

штедње Дафимент и Југоскандика,
'пљачкашке приватизације' ,
Београда На води .....
Препродаје пакуповине земље Арапима ....
Кинеских Кредита
Јадра

О толико отворених крађа тешких милијарде ..се Принц није 'изјаснио' ... а изјаснио се око пар ари ....

Шта рећи ..... Патетично ...

Баш се уложио ..и заложио ....

1752762794-Official-Royal-photos-750x500.jpg

Karadjordjevici su ugalvnom bili idioti.
Obrenovic uglavnom mnogo bolji vladari.

Сиротињска неспособност не може оцењивати династије и аристократију.

Ем си прецрвен, ем си безуб

Зомбиленд празних мозгова ...

Празне увреде ...

А да нема тих шатора како би нам по скупштини и Старом и Новом двору пишала разуларена маса глупака
жељних да покраду фотеље, слике, пиксле ...

Па сетимо се Петог октобра !

Стратешки савршена ствар.
Проучаваће се на војним академијама.

Зауставили непријатеља празним шаторима.
Свака част !

:bravo::bravo::bravo:

Na vojnim akademijama? Trebalo bi to neko da ti pogleda, Mićo...

Празне увреде ...

А да нема тих шатора како би нам по скупштини и Старом и Новом двору пишала разуларена маса глупака

Screenshot-2025-03-16-at-19-45-04-Studenti-NS-Uzasavamo-se-brutalnosti-i-nehumanosti-vlasti-kraj-je-kad-mi-kazemo-da-je-kraj-1-1024x683.png

Тоооо ...
Ниси ни свестан да те је неко спасао.

То може само надчовек да изведе.

Поштено је рећи да ни надчовек не може без широке подршке народа
и практичне активности сарадника.

Празне увреде ...

Поштено је рећи да ни надчовек не може без широке подршке народа
и практичне активности сарадника.
bfbb294c46d6ff605f32497a0c1012253.jpg

Back