Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 11.656
Cuj SNS im dao nesto 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili si za ćacizam ili si protiv ćacizmaNe spamujmo temu
ProtivIli si za ćacizam ili si protiv ćacizma
Немам речи на ово твоје лупетање, значи капитализам не трпи непрофитност. Браво! Само објасни која су уређења у капиталистичким државама типа Шпаниј, Данске, Шведске, Холандије итд.?
Kakve bre vojne akademije?
Pa nije to rat.
Nego su ti šatori tu voljom predsednika, zaštićeni od strane policije, uprkos zakonima, uprkos saobraćajnoj policiji, belima, građanima,.. stoje kao dokaz jedne tiranije i diktature, a ne vojne strategije. Jer da je rat oni bi davno bili zapaljeni i nestali bi sa lica zemlje.
Ne spamujmo temu
Pobednici pisu istoriju.Izdali su nas svi.
Dovedeni su titoćacijevci na vlast da federalizuju i rascepkaju ono što je oslobodio i ujedinio Gedža
Ја сам знао да је комунизам , други облик фашизма али да је и колонијалан нисам знао. Да ти мало појасним, за време Краљевине народ у садашњој БиХ који себе сада назива Бошњацима се изјашњавао као Срби исламске вероисповести, као и многи Далматинци који су себе звали Србима католичке вероисповести. Нико није морао да их колонизује нити експлоатише. Доласком олоша , ти Срби постају муслимани и Хрвати, толико од мене.Pusti sada Staru Srbiju-Makedoniju i KiM sta su radili u Hrvatskoj,Bosni i Sloveniji?
Da su barem kolonizovali te narod i posle eksploatisali oni su hteli da se bratime sa Hrvatima i Slovencima.
Једина већа ствар од ратне победе је
предупредити да до рата не дође ...
И тако удесити ствар као да си у рату победио, а да то противника не боли.
Значи анестезирати га.
![]()
Ја сам знао да је комунизам , други облик фашизма али да је и колонијалан нисам знао. Да ти мало појасним, за време Краљевине народ у садашњој БиХ који себе сада назива Бошњацима се изјашњавао као Срби исламске вероисповести, као и многи Далматинци који су себе звали Србима католичке вероисповести. Нико није морао да их колонизује нити експлоатише. Доласком олоша , ти Срби постају муслимани и Хрвати, толико од мене.
Ма серре бре,
имам јако пуно година - никада тај парк ништа специјално није био.
Зна се да је у њему сахрањено јако пуно у Првом и Другом светском рату.
Народ боље да ни не зна по чему хода ...
Ја сам знао да је комунизам , други облик фашизма али да је и колонијалан нисам знао. Да ти мало појасним, за време Краљевине народ у садашњој БиХ који себе сада назива Бошњацима се изјашњавао као Срби исламске вероисповести, као и многи Далматинци који су себе звали Србима католичке вероисповести. Нико није морао да их колонизује нити експлоатише. Доласком олоша , ти Срби постају муслимани и Хрвати, толико од мене.
Samo činjenice, lako dokazive.![]()
Ili si za ćacizam ili si protiv ćacizma
Karadjordjevici su ugalvnom bili idioti.
Obrenovic uglavnom mnogo bolji vladari.
Зомбиленд празних мозгова ...
Стратешки савршена ствар.
Проучаваће се на војним академијама.
Зауставили непријатеља празним шаторима.
Свака част !
![]()
Na vojnim akademijama? Trebalo bi to neko da ti pogleda, Mićo...
Празне увреде ...
А да нема тих шатора како би нам по скупштини и Старом и Новом двору пишала разуларена маса глупака
жељних да покраду фотеље, слике, пиксле ...
Па сетимо се Петог октобра !
Тоооо ...
Ниси ни свестан да те је неко спасао.
То може само надчовек да изведе.
Празне увреде ...
А да нема тих шатора како би нам по скупштини и Старом и Новом двору пишала разуларена маса глупака
жељних да покраду фотеље, слике, пиксле ...
Па сетимо се Петог октобра !
Поштено је рећи да ни надчовек не може без широке подршке народа
и практичне активности сарадника.
Дошли да руше ...
мада они то не знају, пази !
Гадан је специјални рат, баш гадан !
Bravo,provalio si me.Сиротињска неспособност не може оцењивати династије и аристократију.
Ем си прецрвен, ем си безуб