Српски Патриота
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
Ja ne znam sta je smesno ovde , mada dobro obucno kada se nema argumenta idu emodziji ,,Ali mIsMoEvRoPsKaMoNaRhIjA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam sta je smesno ovde , mada dobro obucno kada se nema argumenta idu emodziji ,,Ali mIsMoEvRoPsKaMoNaRhIjA
Jos cekam primer naseg Kralja koji je trazio da mu zena jede iz posude za psa.
Ko je pomenuo Broza???Kao tvoj Broz !
Pa baš nas je pobedio i ostavi komunjarizam Miloševiću, Tadiću, Vučiću i ostalim derištima komunizma
Antimonarhisti - komunjare nisu toliko pismeni da znaju baš da argumentuju.Jos cekam primer naseg Kralja koji je trazio da mu zena jede iz posude za psa.

Dokle si stigao u predstavljanju svoje ideje SPC-u? Ona je uz Karađorđeviće!Mi SRBIJANCI to jest pravi Srbi iz Srbije svoga pravog, SRBIJANSKOG princa imademo, i nikakvi Jugosloveni ne dolaze u obzir da opet uzurpiraju SRBIJANSKI presto!
Pogledajte prilog 1827172

Ljuljzim će se potruditi da bude podela, oko bilo čega.@zbiljaš
Kad odu SNS i AV sa vlasti da li ćemo se onda deliti i po pitanju koja je dinastija bolja?
Ko je sve u kraljevskoj kući Obrenovića, pored Predraga Jakovljevića Obrenovića?

Ko je pomenuo Broza???
Kakve veze ina Jokic i Djokovic sa Brozom?Pa, tvoj uzor pobede
Kakve veze ina Jokic i Djokovic sa Brozom?
Please explain
Thank you
Zadovoljavali su se da ih oslovljavaju sa gospodaruOvo je tjpams ni jedan od nasih Krajeva, baren ne novovekovnih nije zagtevao da klecis i ljubis mu ruku.
Odlican zakljucak , da proglasimo monarhiju to bi bila samo kozmeticka promena i dalje bi sve konce vukao neki vucic i dacicДржавом управља Влада, изабрана од стране парламента, а не монарх, тј. шеф државе.
Odlican zakljucak , da proglasimo monarhiju to bi bila samo kozmeticka promena i dalje bi sve konce vukao neki vucic i dacic
Gde su iskopali ovog Princa, po kojoj liniji, rod po teči? Najbolje da nađemo nekog Nemanjića.Mi SRBIJANCI to jest pravi Srbi iz Srbije svoga pravog, SRBIJANSKOG princa imademo, i nikakvi Jugosloveni ne dolaze u obzir da opet uzurpiraju SRBIJANSKI presto!
Pogledajte prilog 1827172

To je zato sto je tu najzesca zabava . Samo ovde ljudi snove pokusavaju da predstave kao argumente .Иди бре мало на ПТФ ЉиС, нумизматика, забава, сваштара.
Јбт...колико си ти оптерећен. Годинама пишеш само о темама о монархији.
Sta vam smeta ako jedan republikanac dolazi u vase monarhisticke kruzoke ? Pa time dobijate priliku da javno pobijete moje argumente i tako javno promovisete svoje KLASNO drustvo .Gde su iskopali ovog Princa, po kojoj liniji, rod po teči? Najbolje da nađemo nekog Nemanjića.![]()
Ne može da se vrati dinastija koja je bila jugoslovenska, a koja danas i nije dinastija jer se ovaj na Dedinju – sin kralja koji je pobegao iz zemlje ostavivši svoj narod na milost i nemilost okupatoru – lažno predstavlja kao princ i nije prestolonaslednik pošto je kralj Petar Drugi abdicirao pre nego što se on rodio!
Pa Viteski kralj Ujedinitelj je izdanak i Petrovića i Karađorđevića.Karađorđevići su vladali Srbijom 59 godina ako računamo Karađorđa u vladaoce. Kad malo bolje razmislim potpuno je jasno bilo ogorčenje Kralja Nikole jer su Petrovići vladali Crnom Gorom preko 200 godina i njima je trebala da pripadne ta čast ujedinjenja srpstva.

Prosto ste shvatili da je istorijski prevazidjen sistemRanije sam bio za monarhiju i to više iz nekog romantičnog zanosa. Sa duge strane ta priča...monarhija se desi ili ne desi, nije to pitanje za debate i mudrovanje.