Princ Aleksandar: Monarhija je rešenje

А што се ви Јакобинци не буните против распалог универзалног здравства на исти начин? Свака држава врши принудну наплату пензионог и здравственог. То вам не смета.

ne smeta meni monarhija-zasto bi? nista se u Srbiji nece promeniti na bolje i da je morahija i da nije. totalno mi je svejedno.

Nema povratka iz republike u monarhiju, jer ni republike više ne postoje.

Republike su izvrgnute i predstavljaju improvizorijum civilnog društva

Iz socijalizma nema povratka u kapitalizam, osim njegovih simulakruma

Od torbara nema povratka u gmizavce, a od kičmenjaka neće da nastanu beskičmenjaci

Problem sa vremenom je taj što neće da ide unazad....

Evolucija ne ide unazad, dok involucija i bočno kretenizovanje postoji i kreće se u svim pravcima ...

ne smeta meni monarhija-zasto bi? nista se u Srbiji nece promeniti na bolje i da je morahija i da nije. totalno mi je svejedno.

Заменићемо ником потребну председничку функцију краљевском круном као један од корака ка духовној дечемеризацији.

Да ли вам се свиђа име Уједињено краљевство Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине?

da. deluje j.ebacki.

- - - - - - - - - -

Заменићемо ником потребну председничку функцију краљевском круном као један од корака ка духовној дечемеризацији.

to su samo kozmeticke izmene. kao kad promenis jelkicu u autu. umesto vanile stavis kokos

pre par nedelja sam pricako sa jednim starcem, ima oko 80 godina, i kaze bez kralja ne valja

ali, on je u komunizmu i devedesetih stekao milione, i sad bi da seje i sere pamet po obicnom svetu.

Da, ali ti si već stekao reputaciju forumskog klovna koga niko ne uzima za ozbiljno, već se svi sprdaju sa tobom. Tako da je tvoje mišljenje veoma nebitno.

- - - - - - - - - -

Nema povratka iz republike u monarhiju, jer ni republike više ne postoje.

Republike su izvrgnute i predstavljaju improvizorijum civilnog društva

Iz socijalizma nema povratka u kapitalizam, osim njegovih simulakruma

Od torbara nema povratka u gmizavce, a od kičmenjaka neće da nastanu beskičmenjaci

Problem sa vremenom je taj što neće da ide unazad....

Evolucija ne ide unazad, dok involucija i bočno kretenizovanje postoji i kreće se u svim pravcima ...

A ti veruješ da je evolucija = nove vrste? Za većinu ljidi to znači prilagođavanje uslovima života, ali ne i mogućnost novog nastanka.

Што волим ове који тврде да је прелазак с монархије на републику еволуција и да је монархија нешто назадно.

Нешто не знам баш да постоји велики број суверених држава које су монархије, а да су сиромашне. А република има мнооооооооооооооооого.

Да, да, монархија је нашто назадно. Зато и народ из Краљевине Холандије и Данске беже у републике попут Либерије.

da. deluje j.ebacki.

xxaxaxax

to su samo kozmeticke izmene. kao kad promenis jelkicu u autu. umesto vanile stavis kokos

Да. Зато ће уз козметичке наступити и механичке промене. Онај ко буде настојао да врати Круну тешко да ће уједнако бити и мењшевик.

Evolucija je konformizam !

Kao što današnji čovek ne može biti antički čovek, tako ni iz socijalizma ne može da se povratimo u kapitalizam, isto kao iz civilnog društva u građansko iz građanskog u aristokratsko itd ...

Nema povratka jer "To Nešto" ne dozvoljava da se ponovo odživljava odživljeno ...

- - - - - - - - - -

kome to nije jasno taj živi u romantizovanoj prošlosti

... iz socijalizma ne može da se povratimo u kapitalizam...

01115.jpg

Evolucija je konformizam !

Kao što današnji čovek ne može biti antički čovek, tako ni iz socijalizma ne može da se povratimo u kapitalizam, isto kao iz civilnog društva u građansko iz građanskog u aristokratsko itd ...

Nema povratka jer "To Nešto" ne dozvoljava da se ponovo odživljava odživljeno ...

- - - - - - - - - -

kome to nije jasno taj živi u romantizovanoj prošlosti

Ма, шта причаш бре ти?
Пола Европе прешло из социјализма у капитализам.
Тај свет у коме ти живиш је очигледно другачији од овог у ком ми остали живимо.

Ено ти у Либији ама баш нико не влада.
И јако им је супер; имају пијацу робова на тргу у Триполију.

- - - - - - - - - -

Нема више потомака Обреновића. Ови што данас тврде да су Обреновићи - не говоре истину.

Још једна лаж Југословена, Комуниста и Карађорђевића,
наравно и САНУ-а
Потомци су живи и здрави!

Poslednja izmena od moderatora:
Што волим ове који тврде да је прелазак с монархије на републику еволуција и да је монархија нешто назадно.

Нешто не знам баш да постоји велики број суверених држава које су монархије, а да су сиромашне. А република има мнооооооооооооооооого.

Да, да, монархија је нашто назадно. Зато и народ из Краљевине Холандије и Данске беже у републике попут Либерије.

Po meni monarhija nije nista nazadno. medjutim smatram da za nas nije monarhija parlamentarnog tipa vec apsolutisticka. to bi nesto mozda promenilo u ovom jadu od drzave.

Po meni monarhija nije nista nazadno. medjutim smatram da za nas nije monarhija parlamentarnog tipa vec apsolutisticka. to bi nesto mozda promenilo u ovom jadu od drzave.

Нови Карађорђе да дође, да покаже овој багри како се решава проблем вођиног брата који мисли да је постао бог.

Ма, шта причаш бре ти?
Пола Европе прешло из социјализма у капитализам.
Тај свет у коме ти живиш је очигледно другачији од овог у ком ми остали живимо.

Gluposti !
U šta ti veruješ ... u improvizorijum ...

pusti me tih fantazmagorija ...

- - - - - - - - - -

Нови Карађорђе да дође, да покаже овој багри како се решава проблем вођиног брата који мисли да је постао бог.

Evo, saće ...dolazi ...

другари, ове јесени се навршава тачно 8 векова како је Круна засијала над Србијом. наша Круна слави свој 800. рођендан. то је најстарија институција у Срба. зато реците- живео Краљ! живела Србија! на многаја љета!

Pa što su onda te monarhije istrebljene ?

- - - - - - - - - -

Превише је дрогираних људи на овој Крстарици...

Neki ne moraju ni da se drogiraju ... takvi su po rođenju ! ... :manikir:

Back