gost 439523
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
Ja sto vise pokusam da razumem stvari to ih manje razumem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За некога сам примитивна ја.Prepoznajete li eskalaciju primitivizma u svakodnevnom životu i vašem okruženju?
Ne daj bože,...možda ste suočeni sa tom pojavom svakodnevno ili nemate mnogo "dodirnih tačaka".
Šta je po vama primitivizam, kako nastaje, da li se širi k'o zarazna bolest ili je to jednostavno nečije 'stanje duha".
Borite li se protiv primitivizma,... na koji način i koliko uspeha u tome imate?

Još jedna od odlika današnjeg primitivizma: izvređaš nekoga pod parolom, samo iznosim svoj stav, izbaciš stereotipe: istina boli i slično. Formiranje stava na osnovu nepotpunih činjenica mi takođe liči na primitivizam.Izneti činjenice nije primitivizam već istina koja boli.
Grubo rečeno jeste tako,...mda, ukus, mišljenje ili stav je nešto drugo.За некога сам примитивна ја.
За мене су примитивне покондирене тикве, ноблес и снобови.
То ти је као и са укусом![]()
glasna prica i bahato ponasanje, zelja da privuku paznju svima u prostoriji, silikonska usta, kupila diplomu, glavne teme kod plasticnog hirurga ili manikira ide, muskarci se isto deru, pljuju, nesto svercuju itd. mrzi me vise..За некога сам примитивна ја.
За мене су примитивне покондирене тикве, ноблес и снобови.
То ти је као и са укусом![]()
"Zloupotreba položaja",...da, takođe ostavlja primitivni dojam.Vidite neko tiho na finjaka ulazi negde preko veze preko reda,a okarakterisu kao primitivca onog ko ga dranjem ispickara,tako da su mnogo gore zlo ta fina pritajena govanca na nivou carevog novog odela
Ovo bi trebalo vec odavno da se zna u narodu, ali srbi su glupi i dopustaju da se to tako gledaVidite neko tiho na finjaka ulazi negde preko veze preko reda,a okarakterisu kao primitivca onog ko ga dranjem ispickara,tako da su mnogo gore zlo ta fina pritajena govanca na nivou carevog novog odela
покондирене тикве, ноблес и снобови

Nije pod policijskim nadzorom. Gradjani ga slikaju i dele slike na mrezama.Ok,...mada ovo je više novokomponovana ili aktuelna medijska priča.
Gde ti vidiš primitivizam u ovome?
By the way,...zar on nije pod policijskim nadzorom kao i ostali? Tako sam čula.
Sve razumem,...mda on je svoje odrobijao i po Zakonu je sada slobodan čovek.Nije pod policijskim nadzorom. Gradjani ga slikaju i dele slike na mrezama.
Visestruka silovanja, i pusten na slobodu.
Izasle su slike njegovih kretanja pre par dana na twitteru - jedinoj drustvenoj mrezi koju cenim i postujem.Sve razumem,...mda on je svoje odrobijao i po Zakonu je sada slobodan čovek.
Građani bi trebali zahtevati policijsku pratnju i nadzor, ukoliko već nije tako.
P.S.Zamisli da napr. nije medija,...malo ko bi znao za njega i kako uopšte izgleda.
Strašno!Izasle su slike njegovih kretanja pre par dana na twitteru - jedinoj drustvenoj mrezi koju cenim i postujem.
I koja stvarno ima odjeka. Imam licni primer toga od pre godinu i nesto dana no nebitno.
Uglavnom, tamo su prvo slike izasle kao i sve prvo sto izadje u javnost jeste tamo.
A onda je Informer uhvatio i intervujisao bolesnika i napravio od ozbiljne stvari najobicniji cirkus kao od svega sto napravi zuta stampa.
Bastion primitivizma i svakog drugog nazadovanja ovog napacenog drustva u kome zivimo.
Nema stan niti kucu. Samo je pusten.Strašno!e
Verujem da bar policija patrolira u njegovoj okolini, naprosto je nemoguće da nije tako.
Ako je neko primitivac ne znači da je glup i da nije sposoban da nauči neke stvari.To je možda prosto budala.
Ne znam o kome pričaš i o čemu je reč.
Ali po meni je primitivizam kad je čovek bliži majmunu nego intelektualcu.
Znači primitivac ne bi znao šta je Sumerska civilizacija.
Za njegove kognitivne sposobnosti čak i uključivanje gugla i pretraga je izazov metaforički.
Znači oni koji zovu Milana Tarota.
To o čemu ti pričaš mogu prosto biti budale.
Kao i svi korisnici ovog foruma. Bolesno smo ovisni od ovog foruma.Dakle , imaš i bolest zavisnosti.

), употреба ријечи попут **реш, **кање у свакој прилици, гурање торотоарима...Priznajem samo cigarete i kafu...Kao i svi korisnici ovog foruma. Bolesno smo ovisni od ovog foruma.![]()
"Primitivno" znaci "na nizem stupnju razvoja". Nema veze s drustvenim normama, mada drustvene norme mogu da oslikavaju pravila ponasanja koja karakterisu visi stupanj razvoja.Lično mislim da ova reč nema više svoje pravo značenje. Koristimo je kako nam je volja i za sve što se nama ne dopada.
U porastu jeste, i kao odgovor na uzrok posledično se javlja i postaje sve uočljiviji elitizam. ( To niste primetili? )
Jel nije zaziveo onaj registar osudjenih seksualnih prestupnika kod nas ?Sve razumem,...mda on je svoje odrobijao i po Zakonu je sada slobodan čovek.
Građani bi trebali zahtevati policijsku pratnju i nadzor, ukoliko već nije tako.
P.S.Zamisli da napr. nije medija,...malo ko bi znao za njega i kako uopšte izgleda.
Ским си, такав си. Вазда било.
...
Po meni primitivizam je stanje duha nekog pojedinca. ...