RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.532
aj kad već tražiš...a u koje spada zeleni?Pa Milanovic je proruski, ..sta je problem .. Nije ustasa kao Plenkovic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj kad već tražiš...a u koje spada zeleni?Pa Milanovic je proruski, ..sta je problem .. Nije ustasa kao Plenkovic
Biću na zboru na Manjači 31.8.jedva čekam.
Alaj ćemo pjevat one naše.![]()
Da,nisu za ustaštvo samo iz razloga šta će Evropa da kaže.Sve ih možemo nabrojati a i oni nisu protiv ustaštva nego kažu šta će Evropa da misli o nama ?
Pa zbog njega idem na Manjaču.Jedva čekam da ga vidim i čujem.Ne sumnjam... nego, voliš li kad Baja peva?![]()
Navedi ti koliki je to ogroman broj Hrvata?!
koji strani mediji?Dobro je objasnila situaciju u Srbiji. Što više takvih gostovanja po stranim medijima, da se malo ljudi upoznaju o dešavanjima u Srbiji, može samo da pomogne da dođe do promena na bolje.
Pa zbog njega idem na Manjaču.Jedva čekam da ga vidim i čujem.
A ti poznaješ 2 miliona Hrvata?Ogroman većina onih koje ja poznajem. Naravno, ja se krećem u svom mehuru, i siguran sam da je odnos mnogo lošiji kad se malo više zadje medju prosek... ali tvrditi da su svi Hrvati ustaše je notorna besmislica.
u klovnove...inace ovo je bio skup evropskih lidera... pa je logicno da su svi bili na skupuaj kad već tražiš...a u koje spada zeleni?
Pogledajte prilog 1773590
Biće nas puno više od 400.Ok, to je jedan. Sad još da lociramo preostalih 399.![]()
A ti poznaješ 2 miliona Hrvata?
Da,nisu za ustaštvo samo iz razloga šta će Evropa da kaže.
Većina ih je otvorene ustaše.
Biće nas puno više od 400.
Baja nema podrsku vecu od 400 ljudi ...
Ja sam nekad živio među njima,pa znam o čemu pišem.Ne, ali vidim da ih ti poznaješ:
Ja sam nekad živio među njima,pa znam o čemu pišem.
Kad se napusti institucija izbora i kad bude zamenjena institucijom anketa onda se može govoriti od anketi kao načinu dolaska na vlast.Za sad su izbori zakoniti način osvajanja vlasti.Što nije samo srpske specifičnost nego je tako u celom svetu.Kao što ankete pokazuju, većina glasača jeste pridobijena - što je pored ogromne kontrole medijskog prostora ravno podvigu. Ako ne veruješ agencijama, veruj tome što Vučić po prvi put od dolaska na vlast ne sme da raspiše izbore.
Sad još ostaje pitanje - kako sprovesti volju te većine uz stotine hiljada uvezenih i fantomskih birača i otvorenu kupovinu glasova?
Širom sveta nakon tragedije predsednik potrči na tv da ispovrati očigledne laži, poput one kako to jedino to nisu renovirali? Širom sveta se mesecima krije i prepravlja dokumentacija pre nego što se ustupi tužilaštvu? Širom sveta policija mesecima odbija naloge tužilaštva da uhapsi osumnjičene ministre?
Mnogo šuplja priča.
Uzgred - kako bi se ti tačno borio za naklonost birača u situaciji gde je 95% medija kontrolisano direktno ili indirektno od strane vlasti?
E vidiš, baš sam o ovome pričao u prethodnoj rečenici. I pored toga što se 9 meseci demonstriralo mirno, bez ijednog nasilnog incidenta od strane demonstranata, dok su njih gazili kolima, mlatili motkama, potezali noževe na njih i tome slično, i pored toga što postoje snimci na kojima se vidi kada je, kako i sa koje strane nasilje započeto, i pored toga što i sam na snimcima vidiš da su prostorije ispažnjene i naprasno ostavljene nebranjene baš tog dana (iako ih je pre toga okruživao kordonima), iako si sam video da se predsednik lično pojavio tamo sa sve slučajno prisutnim kamerama svojih medija 10 minuta nakon incidenta (kao onomad u Feketiću kad je spasavao dete iz smetova)... ti i dalje bezrezervno veruješ da su to dela istih onih ljudi koji mesecima pre toga ništa slično nije uradila. Jer su ti tako rekli na režimskim medijima.
I onda ti pričaš o borbi za naklonost birača? Bilo bi smešno da nije tragično.
Унри, баба, остави ми собуNe sumnjam... nego, voliš li kad Baja peva?![]()
Pa druže Enigmatični, ne možemo svi biti komunisti i partizani kao ti..Većina ih je otvorene ustaše.
Prije rata.Komšije su minirali kuće Srbima,stavljali Srbe na spisak za odstrel,hapsili,premlaćivanju,bacali bombe na kuće Srba.Nisu to radili Nepalci.Živeo si medju njima, i ustanovio da su svi isti?
Možda iz tih vaših lgbt zajednica.Ogroman većina onih koje ja poznajem. Naravno, ja se krećem u svom mehuru, i siguran sam da je odnos mnogo lošiji kad se malo više zadje medju prosek... ali tvrditi da su svi Hrvati ustaše je notorna besmislica.
Tako je bivši kapetane JNA.Pa druže Enigmatični, ne možemo svi biti komunisti i partizani kao ti..
Kad se napusti institucija izbora i kad bude zamenjena institucijom anketa onda se može govoriti od anketi kao načinu dolaska na vlast.Za sad su izbori zakoniti način osvajanja vlasti.Što nije samo srpske specifičnost nego je tako u celom svetu.
Nije ni važno šta je rekao jer nadstrešnica nije rekonstruisana.Da je rekonstruisana bila bi raskopana pa bi primetili koroziiju na sajlama koje su služile kao držači odnsono podupirači nadstrešnice a što je bio uzrok pada nadstrešnice a ne korupcija kako su ustanici i revolucinari presudili u roku odmah.