leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.588
zameni slovo D sa S i sam si sebi dao odgovor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zameni slovo D sa S i sam si sebi dao odgovor
Možda iz tih vaših lgbt zajednica.
Ko vam brani da se borite protiv navodnih nezakonitosti na izborima ?Aha. Bugarski vozovi su nezakoniti, kupovina glasova je nezakonita, lažna prebivališta su nezakonita... ali su izbori sa svim tim uključenim zakoniti. To je tako u celom svetu.
Aaa... e pa onda moja greška. Onda je ok što su nakrcali još koju tonu stakla bez provere stanja utega i statičke analize, jer "nije bila raskopana".
Džizs fakin' Krajst!
Prije rata.Komšije su minirali kuće Srbima,stavljali Srbe na spisak za odstrel,hapsili,premlaćivanju,bacali bombe na kuće Srba.Nisu to radili Nepalci.
JESU NEISKVARENI ALI NAIVNI...KORISTE IH CENTRI MOĆI ZA SVOJE CILJEVE ...Studenti su krema svakog društva, neiskvareni i puni znanja koje satire smradikalski šljam.
oćeš da ti šef danas ne da dnevnicu, a? kako mu se to obraćaš?u klovnove...inace ovo je bio skup evropskih lidera... pa je logicno da su svi bili na skupu
zelenski je klovn a ne vucicoćeš da ti šef danas ne da dnevnicu, a? kako mu se to obraćaš?
Mene vređa kada kažu da je ovde većina za Vučića, iako je to de facto tačno, na vlasti je ta struja, da trenutno ne ulazimo u to da li uz pomoć kojih preletanja, bugarskih vozova, samo da bi zadržali pozicije i nastavili lopovluk.Zvanična Hrvatska i Plenković su uz Tomsona, većina je hrvata uz Tomsona
Da ima trunku morala u ovako osetljivim trenucima ne bi gostovala u emisiji zemlje koja je:
1. Izvršila genocid nad srbima u 2. Svetskom ratu i pobili milion srba i tamo cinkarila.
2. Izvršila genocid nad srbima krajine
3. Trenutno ruši 100000 spomenika srpskih u hrvatskoj.
Naravno, genocid a da hrvati nisu kaznjeni ...milion srba u ww2Ne bi gostovala u emisiji zemlje zbog Drugog svetskog rata?
Kakvu si sas to glupost krajnje nenormalnu odvalio?![]()
Studenti su klasa ljudi koja nema ni životno ni radno iskustvo, ali nije da nemaju nikakvo iskustvo.
Imaju onoliko koliko im je život omogućio do njihovih 19-27 godina života.
Recimo da li je Anja u navedenom gostovanju na Hrvatskoj televiziji navodi i šlihta našu policiju Zagrebu a pri tom uopšte nije spomenula niti je svesna da gostuje na televiziji države gde jedanas fašizam na nivou 1941 u Nemačkoj, čak pola miliona ljudi na ustaškom Tomsonovom koncertu u Hrvatskoj.
Takođe nije pitala voditelja "Zašto rušite srpske spomenike u Hrvatskoj?" koje se ovih dana masovno dešava u Hrvatskoj koje je izglasano u njihovom parlamentu...
Sumnjam da je Anja svesna da je Hrvaska izvršila etničko čišćenje srba 1995.
Sve ovo govori da su studenti masa za manipulisanje, nezrela grupacija koju je lako pokrenuti. Posmatraju stavri sa jedne strane a ne gledaju širu sliku.
Moj bregami , jeftin spinKoliko ja vidim ovdje radi se o srbijanskoj televiziji, voditelj je Srbin iz Srbije koji se preselio u Hrvatsku prije dosta godina, ima na vezi neku Srbijanku koja priča o nečemu u Srbiji.
Provjeri, sve je istina. 98% ljudi u Hrvatskoj ne zanimaju vijesti iz Srbije.Moj bregami , jeftin spin
zelenski je klovn a ne vucic
Naravno, genocid a da hrvati nisu kaznjeni ...milion srba u ww2
Provjeri, sve je istina. 98% ljudi u Hrvatskoj ne zanimaju vijesti iz Srbije.
Studenti su klasa ljudi koja nema ni životno ni radno iskustvo, ali nije da nemaju nikakvo iskustvo.
Imaju onoliko koliko im je život omogućio do njihovih 19-27 godina života.
Recimo da li je Anja u navedenom gostovanju na Hrvatskoj televiziji navodi i šlihta našu policiju Zagrebu a pri tom uopšte nije spomenula niti je svesna da gostuje na televiziji države gde jedanas fašizam na nivou 1941 u Nemačkoj, čak pola miliona ljudi na ustaškom Tomsonovom koncertu u Hrvatskoj.
Takođe nije pitala voditelja "Zašto rušite srpske spomenike u Hrvatskoj?" koje se ovih dana masovno dešava u Hrvatskoj koje je izglasano u njihovom parlamentu...
Sumnjam da je Anja svesna da je Hrvaska izvršila etničko čišćenje srba 1995.
Sve ovo govori da su studenti masa za manipulisanje, nezrela grupacija koju je lako pokrenuti. Posmatraju stavri sa jedne strane a ne gledaju širu sliku.
Znaju se opće informacije da su opet neki neredi u Srbiji, ali tko to vodi, koji su ciljevi, zašto, je van njihovog zanimanja.Ne bih baš rekao. Gledao sam danas neku emisiju gde su random Dalmatince pitali o stanju u Srbiji... svi su jako dobro informisani.
Meni ta liči na narkomančugu.Možda grešim ali,takav utisak ostavlja.
Ili gibaniceSendvičarčugi propaloj se može učiniti da je narkomančuga, otud greška, sve to od lošeg majoneza.