C chichko Početnik Poruka 7 09.11.2006. u 21:14 - Primer Ankete za fitnes centar #1 Jel neko moze da mi napise primer ankete za fitnes centar ?Treba mi cisto da vidim kako to od prilike treba da izgleda!
Jel neko moze da mi napise primer ankete za fitnes centar ?Treba mi cisto da vidim kako to od prilike treba da izgleda!
Betty Elita Poruka 21.481 10.11.2006. u 23:01 - Primer Ankete za fitnes centar #2 Šta ti treba? Primer ankete? U koje svrhe, šta ispituješ i zašto ti treba? Jel ispituješ profil ili feedback korisnika FC? O čemu je u stvari reč? Da si bar pitao da ti neko POMOGNE da napraviš anketna pitanja i da si objasnio s kojim ciljem....PRIMER ANKETE, mislim... Anketa je kad postaviš jedno pitanje i daš PONUĐENE odgovore koje treba zaokružiti samo )verovatno si na to mislio ne ono drugo ).
Šta ti treba? Primer ankete? U koje svrhe, šta ispituješ i zašto ti treba? Jel ispituješ profil ili feedback korisnika FC? O čemu je u stvari reč? Da si bar pitao da ti neko POMOGNE da napraviš anketna pitanja i da si objasnio s kojim ciljem....PRIMER ANKETE, mislim... Anketa je kad postaviš jedno pitanje i daš PONUĐENE odgovore koje treba zaokružiti samo )verovatno si na to mislio ne ono drugo ).