Primenjena umetnost i mačke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lada

Legenda
Poruka
52.215
Radost je to,umetnost i macke

Brazilska umetnica Tutu Lucat autorka je čitave lepeze predmeta i crteža kojima je inspiraciju ono što mi najviše volimo - mačke!
Volite umetničke slike, skulpture, modne detalje, originalne poklončiće, lepe tetovaže i sve drugo što ima na sebi najsavršenijeg kućnog ljubimca?

Nema sumnje, mačke su mnogim vlasnicima i obožavateljima tolika pasija u životu da neprekidno traže i sakupljaju razne predmete sa mačkama kao lajtmotivom. Nažalost, bilo da su u pitanju odevni predmeti, umetničke slike, skulpture, nalepnice za automobil ili dasku za surfovanje, ukrasi za vrata frižidera ili upečatljiva tetovaža - nije lako pronaći kvalitetna i unikatna rešenja. O povoljnoj ceni da i ne pričamo.

Tutu Lucat je Brazilka koja živi u Sao Paolu, gde joj se nalazi i mala umetnička radionica. Ona kaže da najviše stvara upravo ono što najviše voli.

Mačke su joj važan deo života, i od njih crpi inspiraciju.

Kako kaže, za sve ideje i motivaciju su zaslužni mačji pokreti, elegancija, radoznalost, mističnost, nežnost i pre svega ljubav. U početku je pravila "mačje" umetničke slike i crteže za svoje prijatelje koji takođe obožavaju mačke, a zatim je na njihov nagovor pokušala da ih ponudi i drugima.

Danas ona ima svoj mali ali prepoznatljiv brend Kamadigato, a umetnički radovi i predmeti se mogu poručiti preko njenog web site-a. Kako tamo piše, moguća je izrada i po narudžbini i želji kupca.

"Globalno selo" u kome živimo, tj. rutinska i bezbedna kupovina preko interneta znače da bez prevelike komplikacije možete imati neki od ovih mačjih remek-dela po relativno pristupačnim cenama. Imajte na umu da je brazilski dolar 0.28 vrednosti američkog dolara.

Da ne davimo više sa pričom, pogledajte umetničke radove ove brazilke sa mačkama u glavnoj ulozi! :)
Kako vam se svidja ovo saznanje?
 
8d967de4fb0deac392e6fc1838a87d15_L.jpg
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top