Primedbe !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kozlovack:
JaH_G|rL:
Jimi:
UPOMOC!!!!!
registrovao sam se pod pogresnim imenom a sada ne mogu da ga promenim ni da se ponovo registrujem..... sta da radim!!!!!
Kako ne mozes ponovo da se registrujesh?Pa pod drugim nickom ces morati

That is my problem too.
Morate prvo da idete na odjavi se,pa na onda na registruj se :roll: Nego,JaH_GIrL,moram nesto da te pitam. Sto ne biste malo promenili ove smajlije :idea: ? Stvarno su :x Npr,na www.yumetal.net ima mnogo dobrih :wink:

neven:
JaH_G|rL:
Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !
KAKO DA IZBRISEM POJMOVE SA KRSTARICINOG TRAGACA JER NEKI STARI MI SE NUDE CIM UKUCAM NJIHOVO PRVO SLOVO.MNOGO MI JE BITNO KAZI MI STO PRE :?:
Ova tema se odnosila na primedbe u mom "radu" hehe... a ne na ovo...inache ne bih znala da odgovorim na tvoje pitanje jer ga delimichno i ne shvatam :?

absonic:
Za Jah-Girl
Da li imas necka???
Dechka valjda? :? Ako je to...odgovor je NE :D

A jjesi li mlada i zgodna i nezsitita(hi hi hi,kako umem da iznerviram)
E shta su ovo postali lichni oglasi?! :D Odgovaram josh na ovu poruku i od sada brishem...off topic-e 8) Mislim da do sada ceo forum zna koje sam god...uostalom pogledaj u profilu...

JaH_G|rL:
a a:
JaH_G|rL:
Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !
kako da postanem to sto si ti mislim da mogu da brisem poruke uredjujem i slicno
Pa treba redovno da posecujesh forum,da postavljash teme,odgovarash...i bla bla bla...i verovatno ce te administratori pitati da budesh moderator.. 8)
a koliko je tebi trebalo da te pozovu?da li teme moraju da su pametne?i koliko to cesto?bilo bi vrlo zanimljivo da to radim jer volim moc u mojim rukama a i glupe,prostacke teme me mnogo nerviraju.uzgred da li im je bitno kakav sam ja u zivotu?

Alexandra9:
neven:
JaH_G|rL:
KAKO DA IZBRISEM POJMOVE SA KRSTARICINOG TRAGACA JER NEKI STARI MI SE NUDE CIM UKUCAM NJIHOVO PRVO SLOVO.MNOGO MI JE BITNO KAZI MI STO PRE :?:

Selektujes naziv(predjes na naziv pomocu strelica na tastaturi)i pritisnes delete...
sta da ti kazem sem DA SI CARICA.hvala :wink:

Fiorella:
Nije mi jasno sta dobijam registracijom. :? Hocu ja da se registrujem,ali bih volela da znam sta time dobijam,u cemu je razlika.Unapred hvala...

Ne moras stalno da kucas svoje ime,uvem mozes da posaljes PP,mozes da pregledas sve svoje poruke... Nista ti ne znaci da li si se potpisala pod nekim drugim imenom,jer ja znam ko si ti po tvojoj IP adresi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back