JaH_G|rL:Heheh ma shalim se bwe...znash ti dobro da TE nikad ne bih terala 8)fizio:Teras me a?????JaH_G|rL:Ako te smara...hmm...then GO ! 8)fizio:I ja imam problem......ovo pocinje polako da smaraaaaaaaaaaa![]()
![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
JaH_G|rL:Heheh ma shalim se bwe...znash ti dobro da TE nikad ne bih terala 8)fizio:Teras me a?????JaH_G|rL:Ako te smara...hmm...then GO ! 8)fizio:I ja imam problem......ovo pocinje polako da smaraaaaaaaaaaa![]()
![]()
Morate prvo da idete na odjavi se,pa na onda na registruj sekozlovack:JaH_G|rL:Kako ne mozes ponovo da se registrujesh?Pa pod drugim nickom ces moratiJimi:UPOMOC!!!!!
registrovao sam se pod pogresnim imenom a sada ne mogu da ga promenim ni da se ponovo registrujem..... sta da radim!!!!!
That is my problem too.
ZahvaljujemJaH_G|rL:Videcu shta mogu da izmolim,poshto ja ne odluchujem o tome....
KAKO DA IZBRISEM POJMOVE SA KRSTARICINOG TRAGACA JER NEKI STARI MI SE NUDE CIM UKUCAM NJIHOVO PRVO SLOVO.MNOGO MI JE BITNO KAZI MI STO PREJaH_G|rL:Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !
Ova tema se odnosila na primedbe u mom "radu" hehe... a ne na ovo...inache ne bih znala da odgovorim na tvoje pitanje jer ga delimichno i ne shvatam :?neven:KAKO DA IZBRISEM POJMOVE SA KRSTARICINOG TRAGACA JER NEKI STARI MI SE NUDE CIM UKUCAM NJIHOVO PRVO SLOVO.MNOGO MI JE BITNO KAZI MI STO PREJaH_G|rL:Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !![]()
Dechka valjda? :? Ako je to...odgovor je NEkosmopolit:Za Jah-Girl
Da li imas necka???
E shta su ovo postali lichni oglasi?!absonic:Za Jah-Girl
Da li imas necka???
Dechka valjda? :? Ako je to...odgovor je NE![]()
A jjesi li mlada i zgodna i nezsitita(hi hi hi,kako umem da iznerviram)
kako da postanem to sto si ti mislim da mogu da brisem poruke uredjujem i slicnoJaH_G|rL:Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !
Pa treba redovno da posecujesh forum,da postavljash teme,odgovarash...i bla bla bla...i verovatno ce te administratori pitati da budesh moderator.. 8)a a:kako da postanem to sto si ti mislim da mogu da brisem poruke uredjujem i slicnoJaH_G|rL:Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !
a koliko je tebi trebalo da te pozovu?da li teme moraju da su pametne?i koliko to cesto?bilo bi vrlo zanimljivo da to radim jer volim moc u mojim rukama a i glupe,prostacke teme me mnogo nerviraju.uzgred da li im je bitno kakav sam ja u zivotu?JaH_G|rL:Pa treba redovno da posecujesh forum,da postavljash teme,odgovarash...i bla bla bla...i verovatno ce te administratori pitati da budesh moderator.. 8)a a:kako da postanem to sto si ti mislim da mogu da brisem poruke uredjujem i slicnoJaH_G|rL:Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !
neven:KAKO DA IZBRISEM POJMOVE SA KRSTARICINOG TRAGACA JER NEKI STARI MI SE NUDE CIM UKUCAM NJIHOVO PRVO SLOVO.MNOGO MI JE BITNO KAZI MI STO PREJaH_G|rL:Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !![]()
sta da ti kazem sem DA SI CARICA.hvala :wink:Alexandra9:neven:KAKO DA IZBRISEM POJMOVE SA KRSTARICINOG TRAGACA JER NEKI STARI MI SE NUDE CIM UKUCAM NJIHOVO PRVO SLOVO.MNOGO MI JE BITNO KAZI MI STO PREJaH_G|rL:Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !![]()
Selektujes naziv(predjes na naziv pomocu strelica na tastaturi)i pritisnes delete...
Shta su avatari?Corey:Nego staJaH_G|rL:Ccc..pa zar toliko znache avatari??? :wink: 8)![]()
Imash na prvoj strani objashnjenje no nebitno...dakle avatari su slichice koje stoje ispod tvoja nicka-a :wink:Anonymous:Shta su avatari?Corey:Nego staJaH_G|rL:Ccc..pa zar toliko znache avatari??? :wink: 8)![]()
Fiorella:Nije mi jasno sta dobijam registracijom. :? Hocu ja da se registrujem,ali bih volela da znam sta time dobijam,u cemu je razlika.Unapred hvala...