Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !
JaH_G|rL:Znachi da ima novih odgovora na tu temu,ili je nova tema :wink:
Hocu avatareJaH_G|rL:Dakle ako imate neku primedbu ...napisite je ovde... tipa da ja brisem mnogo poruke...ili sta ja vec znam !
Koga treba da ubedjujem da bi ih dobili samo reci ima da mu dosadjujem dok ih ne ubaci.Salim se...JaH_G|rL:Hehe...e ne mozePa ne znam...videcu mada ne verujem !
Nego staJaH_G|rL:Ccc..pa zar toliko znache avatari??? :wink: 8)
Hehe...thnx...Mixa:Ja nema primedbu nego ti saljem puno pozdrava
Hehe to i ja kazem 8)Corey:
Kako ne mozes ponovo da se registrujesh?Pa pod drugim nickom ces moratiJimi:UPOMOC!!!!!
registrovao sam se pod pogresnim imenom a sada ne mogu da ga promenim ni da se ponovo registrujem..... sta da radim!!!!!
JaH_G|rL:Kako ne mozes ponovo da se registrujesh?Pa pod drugim nickom ces moratiJimi:UPOMOC!!!!!
registrovao sam se pod pogresnim imenom a sada ne mogu da ga promenim ni da se ponovo registrujem..... sta da radim!!!!!
Ako te smara...hmm...then GO ! 8)fizio:I ja imam problem......ovo pocinje polako da smaraaaaaaaaaaa
Teras me a?????JaH_G|rL:Ako te smara...hmm...then GO ! 8)fizio:I ja imam problem......ovo pocinje polako da smaraaaaaaaaaaa
Heheh ma shalim se bwe...znash ti dobro da TE nikad ne bih terala 8)fizio:Teras me a?????JaH_G|rL:Ako te smara...hmm...then GO ! 8)fizio:I ja imam problem......ovo pocinje polako da smaraaaaaaaaaaa![]()
![]()