soledad10
Elita
- Poruka
- 22.685
Sta se desava sa ovim forumom? Na profilu ne vidim sve poruke /slike/, ne vide se ikonice,
nema oznaka za teme koje posecujem ???
nema oznaka za teme koje posecujem ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zanima me da li krsim pravila sto postavljam kao odgovor na teme reprodukcije umetnickih slika,
a ne fotografije sa neta.To je moj senzibilitet i nacin izrazavanja,kojim ne podcenjujem niciji nacin
kojim se izrazava neko drugi.Nikada ne postavljam svoje slike...vec slike sa neta.Ovo pisem da resim jedan problemcic koji se pojavio,
a ja nevolim neresene probleme.Molim nekoga od moderatora da razresi ovu moju dilemu..i ako moze javno a ne preko pp.
Zanima me da li krsim pravila sto postavljam kao odgovor na teme reprodukcije umetnickih slika,
a ne fotografije sa neta.To je moj senzibilitet i nacin izrazavanja,kojim ne podcenjujem niciji nacin
kojim se izrazava neko drugi.Nikada ne postavljam svoje slike...vec slike sa neta.Ovo pisem da resim jedan problemcic koji se pojavio,
a ja nevolim neresene probleme.Molim nekoga od moderatora da razresi ovu moju dilemu..i ako moze javno a ne preko pp.

Zašto mi se briše komentar na "Želim pesmom da ti kažem!!!!???
Da li to treba da otpevam ili izrecitujem da bi se uklopio u formu pdf ?
Samo bez leš fraza : Mešanje u rad moderatora "