- Poruka
- 33.100
Mail3 i Dreamcatcher nisu ista osoba...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno sto si priznao da jeste necija.jomini:Neću. Tajna.
jomini:Samo obaveza da se PONAŠAJU NORMALNO!!! I da ne dosađuju sa pitanjima na koja je dat odgovor 30 puta.
jomini:A znam ja čiji si ti klon... Bolje mudro ćuti...
Sledeći će biti sa dva pištolja, da znaš! :-Dmigud:Kakva retorika! Kakav avatar! ("...Erik postaje Bananamen!") To, lalo, sakom od sto! Samo jace malo, ne cuje se od galame.
P.s. Sad kad se pola riba :shock: Politike prime na ovu demonstraciju sile. Prrrr...![]()
Ne znam... Čini mi se da se neće više javiti. A trebao bi.Vangelis:Nije uopste dat odgovor na pitanje , zasto je marlon banovan duze od ostalih, ako je uopste i dat ikakav odgovor, zasto je uopste banovan.
Cekamo marlona...
Ma pusti jomini, verovao ili ne taj lik (glas sauronov) je clan DS-ajomini:A zašto je tebe Duh zamolio? Zašto tebe i zašto uopšte ikog?

Duh Sekire:Шерифе, молим те кад дођеш да реагујеш
Pa vidi se da si Srbin jer si mnogo glup.
vasa zalba je neumesna,nije u duhu pridruzivanja,asocijacije,stabilizacije,balansiranja....Duh Sekire:Шерифе, молим те кад дођеш да реагујеш
Pa vidi se da si Srbin jer si mnogo glup.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2156891&postcount=6
mindi

veKsla:vasa zalba je neumesna,nije u duhu pridruzivanja,asocijacije,stabilizacije,balansiranja....![]()
Opet ovaj "nacionalista" sto tvrdi da su Srbi kao narod genetski inferiorni u odnosuu na Bosnjake i Hrvate, "zbog prava prve noci"Duh Sekire:Па није слажем се.
Треба да прихватимо да смо најглупљи у галаксији,
ipak mislim da nije primereno da nastavimo sa srpskim kanibalizmom,iskacemo iz uredjivacke kontracepcijeDuh Sekire:Па није слажем се.
Треба да прихватимо да смо најглупљи у галаксији, можда нам се онда смилују и "приме нас у Европу".

U pravu si, zadrzite se bolje na "pravu prve noci" ali i ostalim kvazi temama 8)veKsla:ipak mislim da nije primereno da nastavimo sa srpskim kanibalizmom,iskacemo iz uredjivacke kontracepcije![]()
sledeci put kad se obracas onda budi toliko protokolaran pa mi daj shtipaljku za nosst.maurice:U pravu si, zadrzite se bolje na "pravu prve noci" ali i ostalim kvazi temama 8)
Izvini pikslo, ali nisam u SM fazonu da te stipam za nos 8)veKsla:sledeci put kad se obracas onda budi toliko protokolaran pa mi daj shtipaljku za nos![]()
pazi sad je 13:30 po srednjesrpskom vremenu,ako nisi naucio sve danasnje lekcije trk kod mentora da ponovis,a ako nemeres zapamtiti uzmi plajvaz pa napisi na tarabi,e akost.maurice:Izvini pikslo, ali nisam u SM fazonu da te stipam za nos 8)