Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jomini,srećan rođendan.
DukeofSerbia:
И управо сам проверио у Амбасади и коначно је друштво признало да је Л.1 Лидер, а --dreamcatcher-- je ...

Tvoj davno izgubljeni otac?:D
Reci čoveče ,neizvesnost nas ubija,napeto je k'o u španskoj seriji...:D

st.maurice:
"Lider, Eremita, Psihologue... Istekao je ban...
Ostade Marlon.... Za sada."

Ohoho, pa kolko im je trajao? Tri dana?

Bas zanimljivo, a mene nije bilo godinu /godinu i po dana, pa je to nekima kao "krsenje bana". E bar sam se lepo nasmejao.

Jos kada pomislim da sam Nexusu poslao pm da je se vrati na Politiku sa koje je pobegao...

Dzabe ljudi, dzabe ste krecili. Normalne ljude kao sto je jedan Nexus necete nikada ovde zadrzati, ako budete gajili takve kao sto su ti kojima je ban istekao za samo par dana... (barem mi se cini za Ermitu)
Trajalo je 7 dana za ovu trojicu.

DukeofSerbia:
И управо сам проверио у Амбасади и коначно је друштво признало да је Л.1 Лидер, а --dreamcatcher-- je ...

Gde ste Vi , mladi čoveče?
Nemoguće da sam Vam ja opsesija?
Vi i ja imamo verovatno oprečne političke stavove i to je sasvim ok.
Ne vidim ni jedan razlog da se bavite neprestano mojom malenkošću.
Postujte,pišite....ali ne budite lični.
pozdrav
Lider

За Лидера и друштво

Службено писмо по Уставу Србије је ћирилица.

Нисам вама опседнут, нити никим/ничим. Не бавим с тобом, већ удружењу којем припадаш.

jomini:

Добро дошли, eremita
Били сте овде последњи пут: 16.03.2006. у 07:34

Чини ми се да је данас 26.03., дакле 26 - 16 = 10 дана :confused:
а о понашању,
и о разлозима због којих сам банован са форума
који ми до данас нису познати - касније.

st.maurice:
"Lider, Eremita, Psihologue... Istekao je ban...
Ostade Marlon.... Za sada."

Ohoho, pa kolko im je trajao? Tri dana?

Bas zanimljivo, a mene nije bilo godinu /godinu i po dana, pa je to nekima kao "krsenje bana". E bar sam se lepo nasmejao.

Jos kada pomislim da sam Nexusu poslao pm da je se vrati na Politiku sa koje je pobegao...

Dzabe ljudi, dzabe ste krecili. Normalne ljude kao sto je jedan Nexus necete nikada ovde zadrzati, ako budete gajili takve kao sto su ti kojima je ban istekao za samo par dana... (barem mi se cini za Ermitu)

Човече, из ког разлога Ти мене прозиваш и то не први пут ???

КО СИ ТИ УОПШТЕ?
ШТА СИ ТИ НА ОВОМ ФОРУМУ?
ШТА ХОЋЕШ ОД МЕНЕ?

Како Те није срамота да прозиваш Марлона који не може да Ти одговори ? :roll:

DukeofSerbia:
И мени се чини да су се неки вратили. Лидер је исти дан кад је банован 16.3. отворио налог као L.1, а биће и да се Марлон или Еремита вратио под ником ...

А зашто Ти ИНСИНУИРАШ ??? Под којим сам се ником вратио ? Имаш ли уопште стида ? :evil:

п.с. А што се Марлона тиче да се он вратио МНОГИ БИ ОСТАЛИ БЕЗ ТЕКСТА и не би било оволико промашених тема и бесмислених дискусија.

DukeofSerbia:
За Лидера и друштво

Нисам вама опседнут, нити никим/ничим. Не бавим с тобом, већ удружењу којем припадаш.

Član 8.

U Republici Srbiji u službenoj je upotrebi srpskohrvatski jezik i cirilicko pismo, a latinicko pismo je u službenoj upotrebi na nacin utvrden zakonom.

Na podrucjima Republike Srbije gde žive narodnosti u službenoj upotrebi su istovremeno i njihovi jezici i pisma, na nacin utvrden zakonom.

Da li je ovo službeni forum?

DukeofSerbia:
За Лидера и друштво

S obzirom na to da se zalažeš za upotrebu ćirilice,neophodno je da poradiš na gramatici.
Rečenica ti je gramatički potpuno ne ispravna.
Piše se ni sa kim....

DukeofSerbia:
За Лидера и друштво

Не бавим с тобом, већ удружењу којем припадаш.

lan 20.

Zajamcena je zaštita tajnosti podataka o licnosti.

Prikupljanje, obrada i korišcenje podataka o licnosti ureduju se zakonom.

Možda te i ovo zainteresuje....

jomini:

Добро дошли, eremita
Били сте овде последњи пут: 16.03.2006. у 07:34

Чини ми се да је данас 26.03., дакле 26 - 16 = 10 дана
а о понашању,
и о разлозима због којих сам банован са форума
који ми до данас нису познати - касније.

@ jomini

примедбе и сугестије: Уколико је заиста тачно да смо ја, Марлон и Лидер бановани због реплика упућених учеснику 'тафил' на подфоруму Приштина, морам да приметим и да овако јавно истакнем да је по мом мишљењу цела та игранка била најобичнија провокација. Немам ништа против да се примењује 'Правилник Крстарице' али имам против да се примењује селективно, јер учесник 'тафил' се неколико дана пре но што се огласио са фоткама разбијених лобања Срба из којих цури мозак са истим тим фоткама појавио и имао тему на форуму Политика... али НИЈЕ банован него је само обрисана тема ? Зашто тада није банован, то иде на част и поштење оних који су бановали оне учеснике (Србе!) који су му одговорили када је други пут отворио тему са 'убићемо све шкавеле' .

Али има и мишљења да смо ми бановани стога што смо провалили да учесник 'тафил' уопште није шиптар - него провокатор. И заиста више је него смешно да неко веома лоше пише и латиницу на српском језику а да у исто време ВЕОМА ДОБРО ЧИТА И РАЗУМЕ НАШЕ ПОСТОВЕ НАПИСАНЕ ЋИРИЛИЦОМ...хехехе... е, сад, зашто је дошло до инсталирања провокатора баш у време смрти и отворених безброј тема у вези Слободана Милошевића. Мој одговор је: стога што неко није имао довољно мудрости и храбрости ДА ДОПУСТИ расправу у вези смрти и сахране бившег и покојног председника Србије и СФРЈ.

Веома је упадљиво и то да су бановани сви они који својим ставовима бране или подржавају радикале (Стрела и други) али упадљиво је и то да је после агресивног бановања учесника знатан број учесника НАПУСТИО овај форум. И шта је резултат...остало је 5-6 ЛДП-оваца који хорски свирају само једну ноту... трагично и до бесвести досадно.

Дакле, неко је себи умислио да је овлашћен да РУКОВОДИ руђим мислима ! 8-) Тај баш потцењује Србе!

jomini:

Духовито, нема шта... али, ипак, када мало боље размислиш,
зар не би било фер,
да онима који плаћају својим новцем своје учешће у овим расправама
ипак приуштиш минимум информација
у вези "примене Правилника" и бановања "неподобних" РАДИ СТВАРАЊА ПРИВИДА ЈАВНОГ МНЕЊА О ПОЈЕДИНИМ АКТУЕЛНИМ ПОЛИТИЧКИМ ПИТАЊИМА ? :razz: :razz: :razz:

jomini:
Uopšte nije bilo duhovito, bar nije trebalo...
Samo sam kratko i koncizno odgovorio na tvoje i Liderovo pitanje.

Дакле, учесници овог ДЕМОКРАТСКОГ форума у ДЕМОКРАТСКОЈ Србији имају обавезу:

1. да уредно плаћају телефонске рачуне,

2. да уредно купују интернет сате,

3. да поштују Правилник

4. ДА ПРИХВАТЕ ДА НЕМАЈУ НИКАКВА ПРАВА !

050510.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back