Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Порукa за 25. март 2006.

Фром
@ Дебела банована дртина

Ту
@ Пешкирче-фегетлија

Није претња, само упозорење. Када дође
до претњи, биће касно за упозорења.

Узгред нисам знао да радиш на
батерије, то увелико објашњава много
тога.

jomini:
Još ništa. Pitao sam i ostao bez odgovora.

Ako ni zbog cega drugog, onda zbog ovih novih poruka, bi ta bagra trebala da ostane banovana:

mail3:
Порукa за 25. март 2006.

Фром
@ Дебела банована дртина

Ту
@ Пешкирче-фегетлија

Није претња, само упозорење. Када дође
до претњи, биће касно за упозорења.

Узгред нисам знао да радиш на
батерије, то увелико објашњава много
тога.

Dakle sami potvrdjuju ispravnost odluke da se udalje sa ovog foruma.

A mozda i nije tako, nego ih treba vratiti. Stvarno me boli briga vise...
Bilo je vala cudno sto su na Politici i ovih par dana bili sankcionisani najnizi oblici ljudskog ponasanja, stvarno nije tradicija podforuma Politika da lici na nesto normalno – kako je poceo da sada lici !.
Pa ako se i takvi vrate nazad, ne brinite, to se desavalo i na mnogo ozbiljnijim mestima u Srbiji od ovog foruma.

st.maurice:
Ako ni zbog cega drugog, onda zbog ovih novih poruka, bi ta bagra trebala da ostane banovana:
:roll: a ti si mnogo bolji :neutral:
zalis se kad tebe neko vredja,a druge zoves bagrom :confused:

dooooooobroooo...:neutral:
meni ne smeta...ali nemoj onda da si licemeran i da primenjujes dvostruke standarde..za sebe i za ostale...posebno kada ostali nisu tu da ti odgovore na prozivke...

btw,ne kaze se trebala.....nego trebalo bi...bezlican oblik...

st.maurice:

Dakle sami potvrdjuju ispravnost odluke da se udalje sa ovog foruma.

A mozda i nije tako, nego ih treba vratiti. Stvarno me boli briga vise...
Bilo je vala cudno sto su na Politici i ovih par dana bili sankcionisani najnizi oblici ljudskog ponasanja, stvarno nije tradicija podforuma Politika da lici na nesto normalno – kako je poceo da sada lici !.
Pa ako se i takvi vrate nazad, ne brinite, to se desavalo i na mnogo ozbiljnijim mestima u Srbiji od ovog foruma.

Kolega,
da li ste sigurni da je situacija baš takva?

O,pa ti imaš iskustva sa banovima,S.Morise,Stevan se pobrinuo za tebe pre no što je otišao...
Zato je baš jadno da tražiš banove za druge,mislim tako je počelo i na DO forumu,pa znaš kako se završilo po tebe, kažu da se istorija ponavlja...misli o tome...

eIvin:
O,pa ti imaš iskustva sa banovima,S.Morise,Stevan se pobrinuo za tebe pre no što je otišao...
Zato je baš jadno da tražiš banove za druge,mislim tako je počelo i na DO forumu,pa znaš kako se završilo po tebe, kažu da se istorija ponavlja...misli o tome...
Ok, rekao sam da si mi na ignore, ali sam morao da vidim sta pises na primedbama, znam da je o meni (zasto nisam pogresio ;)?)

Kao prvo brkas babe i zabe, ovo nije forum DO. I ne znam zasto elvin i duh non stop drljaju o tom forumu? :)
Mozda zato sto ste tamo ti i duh vladali kao doskora ovde?
ili zato sto sam ja licno tamo izdejstvovao promenu politike mod tima - da nema vise psovanja majki i kacenje slika pasa sa komentarom- "ovo si ti" (sto je Elvin tamo redovno radio), ili mozda sto sam izdejstvovao smenu jednog admina (koji je tvrdio da nije dovoljno placen), hm ;)

Sada je forum DO jedno pristojno mesto, bas kao i Politika sada posle ovih banova, a Elvinu suze okice zbog toga 8)

Eki, sta da ti kazem, zao mi te je sto ti je zao ;)

st.maurice:
psovanja majki i kacenje slika pasa sa komentarom- "ovo si ti" (sto je Elvin tamo redovno radio
Joimini,zamoli bih te da banuješ S.Morisa ako ne prezentuje dokaze za te tvrdnje,pošto me je teško oklevetao,u životu nisam nikome opsovao majku niti sam kačio slike pasa sa takvim komentarima ni na jednom forumu,a pogotovo ne na DO forumu,pošto tamo u životu nisam postovao...:D

eIvin:
Joimini,zamoli bih te da banuješ S.Morisa ako ne prezentuje dokaze za te tvrdnje,pošto me je teško oklevetao,u životu nisam nikome opsovao majku niti sam kačio slike pasa sa takvim komentarima ni na jednom forumu,a pogotovo ne na DO forumu,pošto tamo u životu nisam postovao...:D
I ti si tesko oklevetao mene ovde:
eIvin:
Dakle prezentuj dokaze za ovo.

A btw time sto si mene optuzio za nesto na DO, sam si dokazao sam da si postovao na DO, i da si vrlo dobro upoznat, tj. da sada ovde lazes Jominija.

Pored klevete gore, mogao bi biti banovan i za laganje Jominiju 8)

edit: Jedno pitanje - dokle ces ti mene da progonis na ovom forumu? ;)
Sta god da ja napisem, ti ces nesto meni da se nakacis i da me prozivas za ovo ili ono.
A da malo oladis sa licnim prozivkama?

eIvin:
Zanimljivo je da se tuđim banovima najviše raduju oni koji su i sami banovani,a kao što znamo nisu ispoštovali banove,S.Moris aka Glavonja i Analiticar aka Ljubotraga...jadno...

Prvo, ničijim se banovima ja ne radujem! I molim te da prekineš da me non-stop prozivaš ko kakva zaludna baba od teme do teme...Otkači me se već jednom....Ili si ti to zaljublen u mene možda..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Nije me dugo bilo. Vracam se, a ovde haos!!

Jel moze neko da mi objasni sta se ovde dodjavola desava.

Ulazim na svaku temu, a ono 2,3 posta na temu, a ostalo pljuvanje i vredjanje.

I zasto to niko ne sankcionise, jel treba ovo da postane najgori forum na netu??!!

I u vezi ovih banovanja, jel moze neko ukratko da mi objasni zasto je toliko ljudi banovano?

Angelico_Payne:

I zasto to niko ne sankcionise, jel treba ovo da postane najgori forum na netu??!!

I u vezi ovih banovanja, jel moze neko ukratko da mi objasni zasto je toliko ljudi banovano?
Pitaj Jominija...

Angelico_Payne:

Zato sto su psovali blizu rodbinu 8)
Bas ono sto tebi izgleda i smeta, tako da vidim i ti podrzavas akciju "normalan podforum politika".

Inace jedino je ostao BL koji zestoko postuje, ali on meni licno ne smeta (ima dobre namere, mozda pogresan izbor reci), ne vidim zasto tebi smeta? ;)

Angelico_Payne:

Pesnik Srboljub Mitić je 1975. objavio pesmu
NEKI LJUDI BIJU SRBOLJUBA U KAFANI
i misli da delovi ove pesme najbolje odslikavaju trenutno stanje na ovom poforumu.
Elem,par stihova kažu
...............
Gde su oni što su
lepotu činili Sve su ih pobili
ve su ih pobili

Šta će s onim što će
lepotu činito
Sve će ih pobiti
Sve će ih pobiti
............
Neko ima kamen
Neko ima glavu
I svi su u pravu
I svi su u pravu
...............
Zašto se kriste
Ako pobediste
Il vas više nema
Il bili niste

Angelico_Payne:

Tri bolda... Prvi je pitanje, drugi i treći su odgovori.

L.1:
Pesnik Srboljub Mitić je 1975. objavio pesmu
NEKI LJUDI BIJU SRBOLJUBA U KAFANI
i misli da delovi ove pesme najbolje odslikavaju trenutno stanje na ovom poforumu.
Elem,par stihova kažu
...............
Gde su oni što su
lepotu činili Sve su ih pobili
ve su ih pobili

Šta će s onim što će
lepotu činito
Sve će ih pobiti
Sve će ih pobiti
............
Neko ima kamen
Neko ima glavu
I svi su u pravu
I svi su u pravu
...............
Zašto se kriste
Ako pobediste
Il vas više nema
Il bili niste
Zbog ovakvih poruka ce zatvoriti forum...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back