Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije i Odbor Skupštine Vojvodine za bezbednost u zajedničkoj informaciji kao neonacističke izričito navode organizacije Nacionalni stroj, skinhede, Krvi i čast i Rasne nacionaliste. Organizacija Obraz svrstana je u klerofašističke organizacije, dok su Pokret 64 županije i Honvedi nazvani neformalnim društvenim grupama koje nisu izričito optužene za delovanje s neonacističkim obeležjima. Antizapadnjaštvo, nacionalizam, ideološka isključivost, odanost Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću, homofobija, animozitet prema liberalnim vrednostima i antisemitizam, njihovi su zajednički programski elementi, navodi se u informaciji. "

Zanima me da li je dozvoljenjo propagiranje organizacija kao sto je "Obraz" ?

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2086308&postcount=5

Zamoljen sam da prenesem.
marlon:
Bilo mi je drago da budem u u društvu ljudi koji misle svojom glavom, a ne onih koji to rade nečim drugim. Pozdrav svima, pre svega damama odavde a onda muškom delu ovog foruma. Ovo je bilo očekivano još od pre nekoliko dana i video sam dobro sta se sprema. Ali neka je njima na cast. Ako misle da će time ućutkati ljude koji imaju šta da kažu, varaju se. Pod drugim nikom me nećete ovde videti... samo toliko.

Ajde da ponovim na vrhu strane...

Zamoljen sam da prenesem.
marlon:
Bilo mi je drago da budem u u društvu ljudi koji misle svojom glavom, a ne onih koji to rade nečim drugim. Pozdrav svima, pre svega damama odavde a onda muškom delu ovog foruma. Ovo je bilo očekivano još od pre nekoliko dana i video sam dobro sta se sprema. Ali neka je njima na cast. Ako misle da će time ućutkati ljude koji imaju šta da kažu, varaju se. Pod drugim nikom me nećete ovde videti... samo toliko.
Jeste banovan je,ne znam zašto,valjda zna administrator...

Krstan:
"Светац" МИНИ-ЏО,

А шта би кад се пробуди ? Да ли промени СЕКТУ којој до тада припада, или НВО ? Реци Ти нама, буди искрен ако је бар мрвица човека у Теби још остала, којој НВО припадаш - ЦРНИМ УДОВИЦАМА, РАЗУЛАРЕНИМ ВЕШТИЦАМА или неким другим ЦРНИМ ПТИЦАМА ЗЛОСЛУТНИЦАМА ? Како Те газда Сорош и остали ватиканско-усташко-арбанашки антисрпски настројени балегари плаћају ? Да ли Те плаћају за ЛИЗИН, ПУШИНГ или нешто треће, још поганије, кукавичкије и одвратније од тога ? Тек када одговориш на сва та постављена питања, тек онда ћу размислити да ли уопште индувидуе тог типа сматрати људима.

Чекам на одговор !

Крстан Ђ. Ковјенић

Mislim da je profesor Kovjenič najbolje uvideo kakav je "moderator" ovog foruma !

jomini:
Snajka, ne davi više. Ako imaš nešto pametno da kažeš izvoli, a ako ne, ne moraš ni da se ponavljaš. Banuj se sama.

Демоном опседнути јадниче,

Мада нисам егзорциста, тиме се баве једино још богохули ватикански злотвори, знам да оно што видиш у огледалу ниси ти већ наказна демонска сподоба. Пљуни на то што видиш и урликом рањене звери рикни колико највише можеш:

***** ИЗДАЈНИЧКО !

Више него убеђен сам да ће ти то помоћи, ако ништа друго бар ћеш самога себе назвати онако како и доликује.

Созерцавајуће, умилно и понизно молим Господа да ти помогне и спаси од тоталног уништења погану, демоном опседнуту, душу твоју !

С вером и надом у твоје излечење понизни раб Господњи,

Крстан Ђ. Ковјенић

jomini:
Ovaj 'ps' nadam se da nije bio ironičan i upućen meni. Stvar nema veze sa podforumom Politika.

Ironican jeste, ali nije bio upucen tebi. Jasno mi je da i ovde postoji piramida vlasti, i iznad tebe ima neko ko odlucuje o tim stvarima...a imali smo prilike da jednog od "vladara" i upoznamo ovde ovih dana.
U svakom slucaju jadno i bedno.

Stvar nema veze sa podforumom Politika.

Rekao bih da nema veze sa forumom uopste

Ok ovo nije srpski forum ali ja donosim zaključke samo na osnovu onoga što sam pročitala, ništa nisam izmislila niti hoću da potenciram tako neku priču... Krstarica d.o.o Beograd, predstavlja društvo sa ograničenom odgovornošću koje ima sedište u Beogradu. Nije tako?

Glavni i odgovorni urednik je Ivan Petrović, Igor Jovanović tehnički direktor, Jelena Petrović direktor finansija, Barrz Bobin Martin direktor internacionalnog poslovanja, Dragan Vukmirović direktor istraživačkog centra... Vas modove stavljam na stranu – ovo su javne informacije o menadžmentu d.o.o Krstarice.

E sad kako je sve to podeljeno i određeno – iskreno, malo me zabole... Dokle god im je predstavništvo ovde, u mom divnom gradu i dokle god rade i zarađuju na ovim prostorima moraju i da ih poštuju... To su stvari mimo pravilnika foruma – jeste, apsolutno se slažem da su ga marlon, lider, strela, dlakava strvina i još neki prekršili, ali zar nismo svi mi ponekad prekršili pravilnik foruma pa smo tu gde jesmo sa nagomilanim postovima?

Nije mi baš sasvim jasno... Al ja sam magare pa ću da pitam - o čemu se radi? Kako može da bude u redu kačenje fotografija zaklanih Srba i provokacija na tu temu – kakva bi bila normalna reakcija na tako nenormaln i nemoraln čin?

Mislim da bi bilo u redu da tim ljudima koji su noćas banovani dozvolite pristup ovom forumu.

Hvala na pažnji, ajd ć. :wink:

urospo:
Ironican jeste, ali nije bio upucen tebi. Jasno mi je da i ovde postoji piramida vlasti, i iznad tebe ima neko ko odlucuje o tim stvarima...a imali smo prilike da jednog od "vladara" i upoznamo ovde ovih dana.
U svakom slucaju jadno i bedno.

Што се тиче центара моћи имам да поручим само:
fightposter.jpg

БАНОВАЛИ СУ НАЈБОЉЕГ МЕЂУ НАМА

majcheki:
Nije mi baš sasvim jasno... Al ja sam magare pa ću da pitam - o čemu se radi? Kako može da bude u redu kačenje fotografija zaklanih Srba i provokacija na tu temu – kakva bi bila normalna reakcija na tako nenormaln i nemoraln čin?

ja sam tu temu iskulirala cim sam je videla jer sa bolesnim i zlonamernim maloumnicima se ne vredi raspravljati,ali mi je sasvim jasno da su mogle da se ocekuju razne reakcije.tu temu nisam vise nikad ni otvorila,pa ne znam sta je sve bilo,ali sve jedno.:roll:

:arrow: :evil: :evil: :evil: :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
posto ne smem nista da kazem bez dramaticnih posledica :neutral:

Duh Sekire:
Што се тиче центара моћи имам да поручим само:

БАНОВАЛИ СУ НАЈБОЉЕГ МЕЂУ НАМА

aacheer6sx.gif
smil4316536acc678.gif
14.gif

smil4317be128329d.gif
H5.gif

Banovan je neko ko je sinoc rekao "**** ti sestru" ? Ma nije moguce!
Taman kada sam pomislio da su promene na krstarici samo kozmeticke, kad ono extra pozitivno iznenadjenje.

post-11392-1122420654.gif
wootdance-1.gif
dancing-1.gif

dance.gif
yahoo-1.gif

smil42d2e8eea2a09.gif

- jeste li culi sta ima novo?
- ne, sta?
- na podforumu Politika je zabranjeno psovanje rodbine
- stvarno?
- izgleda da jeste.

I sto se tice "centara moci" i ja imam nesto da im porucim: svaka cast mod timu krstarice.
Samo tako nastavite!

G7.gif
pals.gif

kahmy_halirinki3.gif

Btw sta si ono Duhe od sekiru rekao, da cete sve redom "napushavati" ...
G8.gif
Nesto vam ne ide, rekao bi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back