PRIMEDBE I OBAVEŠTENJA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo samo da skrenem paznju gde je problem.
Vecina ljudi ovde i sirom Krstarice manje vise, smatra forum vrstom zabave za ubijanje vremena. Prakticno jako mali broj podforuma se zaista bavi onom oblascu kojoj je namenjen. I na svakom podforumu se nadje jedna ekipa, odomaci i koristi taj prostor kao sopstevnu Svastaru.

I posle se nadje sijaset pametnih mozgova da tvrdi da je forum tu zbog njih i da treba da bude kako oni hoce. E, pa nije. Ako ste se vi raspustili i tako vam odgovara, ne znaci da tako treba da bude. Idite na neki ozbiljan i kvalitetan forum (CannonBall, EliteSecurity, npr), da vidite sta znaci koncept foruma i kako se isti poshtuje.

Na Krsti je takvo haoticno stanje kakvo je, ali svejedno vam ne daje za pravo da se bunite protiv teznje da se forum dovede u stanje u kakvom treba da bude. Zato kome je do zaјebancije, nek se goni na Svastaru, kome se ovo ne svidja, moze slobodno i da se goni s celog foruma. Niko vas ne obavezuje da blejite ovde.[/QUOTE]

da li se ovako obracas i svojim pretpostavljenima? roditeljima? devojci? bratu? sestri?
da se gonimo?
blejimo ovde?
KLL necu ni ceo nick da ti napisem jer si se obrukao kao covek i "moderator" meni i pojedincima branite uvrede i jos kojesta a "ti" (namerno jer nisi zasluzio per te) se ne kontrolises. ovo je bila sramna izjava za tebe.
PSIHO JAVNO TI SE IZVINJAVAM ZA POJEDINE POSTOVE UPUCENE TEBI
OVAJ kll je za tebe G....O i P.......NA i S...D i sve najjadnije.
treba da te bude tvoje funkcije.
budi srecan sto neznam da koristim komp inace bi kod aministratora popio momentalni otkaz.
sram te bilo !
bez postovanja prema kll moja malenkost Zarko

Sav sam se posramio.
Tako se obracam ljudima koji drugi nacin komunikacije nece da razumeju, ko sto si upravo i pokazao, jer tebe ne zanima o cemu sam pisao, nego kako ti se moderator obratio. Da sam se obratio onako politicki korektno sa Postovani... verovatno mi niko od vas ne bi ni procitao post. Ovako ste bar neku paznju obratili. Al' avaj, posto su moderatori tu samo da bi se zvanicno obracali, ja ti se s Postovanjem izvinjavam. I cisto sumnjam da ce bilo ko od vas i posle ovoga ukapirati sta znaci forum.

zato i jeste pod znakom navoda. videti sukob nije isto što i osetiti ga, tab.
brisati u naletu nije dostojno supermoderatora. šta mislite kako je meni bilo kad sam videla da ono što sam napisala, a mislim da nije nikoga vređalo, jeste izbrisano?
osećam se kao prokleti gerilac.
a termin ''kolateralna šteta'' je termin iz veoma ružnih vremena iz kojih smo, kao, izašli.

A da li si cula za ono "ko radi taj i gresi" ;)
Da ne radimo nista, ne bi bi gresili :P
:lol:
Ja sam rekao da je bila greska i post je vracen. Vase ponasanje postaje neopravdano drsko.
Dolazimo otvoreno do tacke gde pocinje da provejava zakljucak da je mozda bolje da neki odu odavde kad im se vec toliko ne svidja ovde i svaku stvar "love" da bi mogli da se bune.
Tako nece moci. Ili ce postojati odnos tolerancije i razumevanja ili nece. Ako nece onda je altrnativni forum resenje.
.
Ja nikad nisam isao tamo gde se ne osecam lepo ;)

Sav sam se posramio.
Tako se obracam ljudima koji drugi nacin komunikacije nece da razumeju, ko sto si upravo i pokazao, jer tebe ne zanima o cemu sam pisao, nego kako ti se moderator obratio. Da sam se obratio onako politicki korektno sa Postovani... verovatno mi niko od vas ne bi ni procitao post. Ovako ste bar neku paznju obratili. Al' avaj, posto su moderatori tu samo da bi se zvanicno obracali, ja ti se s Postovanjem izvinjavam. I cisto sumnjam da ce bilo ko od vas i posle ovoga ukapirati sta znaci forum.

momak ako je ono tvoja slika u javnom profilu sve mi je jasno.
itekako me zanima sta si rekao i KAKO SI MI SE OBRATIO jer ja ti nisam cigan na krsti i nisam shaban za razliku od mnogih ovde...
ako si mood nisi uhvatio BOG za mooda! razmisli o tome KOMPLEKSAŠU

A da li si cula za ono "ko radi taj i gresi" ;)
Da ne radimo nista, ne bi bi gresili :P
:lol:
Ja sam rekao da je bila greska i post je vracen. Vase ponasanje postaje neopravdano drsko.
Dolazimo otvoreno do tacke gde pocinje da provejava zakljucak da je mozda bolje da neki odu odavde kad im se vec toliko ne svidja ovde i svaku stvar "love" da bi mogli da se bune.
Tako nece moci. Ili ce postojati odnos tolerancije i razumevanja ili nece. Ako nece onda je altrnativni forum resenje.
.
Ja nikad nisam isao tamo gde se ne osecam lepo ;)

ni ja. samo sam se povela za rečenicom da je svako mišljenje dobrodošlo. da mi ne bi opet zabranili pristup, povlačim se. stvarno mi ovde nije dobro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back