- Poruka
- 132.855
Upravo ovo crveno je moja poenta............gledao sam sada temu ada...nju mod nije ni otvorio...tema je doogo postojala.......samo je zakljoočio na osovu dva poslednja posta na njoj...koja su bila chat... da istu treba i zatvoriti...a da, pri tom, nije ni pogledao o čemu se tu radi i razgovara.........tu postoji mnogo fotografija koje su neki članovi obrisali davno sa photobucketa...pa je bilo dovoljno samo obrisati postove na kojima ne postoje fotografije....postoji post sa čitavim istorijatom ade..činjenice koje je korisno znati......zatim, tu je diskoosija na temu bezbednosti na istoj.....da, postoje i fotografije koje stoje kao iloostracija teme...ali to je u skladu sa temom......ada je jedno od obeležja i osobenost ovog grada i nikako ne bi trebala da boode proizvoljnio zatvorena....jer je izazvala zainteresovanost i beograđana, svih onih koji vole ovaj grad.....
Ne mogu se mesati slike i tekstovi u istoj temi jer slike potiskuju tekst i na kraju se tekst izgubi u mnostvu slika. Rasprava se cepa nekim slikama koje neko ubaci, pravi se haos, tema postaje bez ikakvog reda.
Ja zaista nemam nista protiv slanja slika, i sam volim da "skljocam" po ceo dan, medjutim ja sam protiv mesanja baba i zaba. Pocne neka diskusija recimo kao sto si spomenuo o bezbednosti na adi i onda neko uleti sa serijom slika sa recimo ragbi treninga na adi onda neko to pocne da komentarise i potpuno se izgubi smisao prethodne price koja se na kraju ili potpuno isece ili napravimo "dobos tortu"
Red bezbednosti, red ragbija, red slika pa tako u krug (a da ne pricam ako se uleti sa jos nekom serijom slika). Pravi se nepotrebno haos. Upravo sam zato da se izdvoje fotografije od teksta. Najbolje resenje je nov podforum jer se onda root foruma ne gusi brdom tema nego je sve slozeno i sve je na svom mestu za lakse snalazenje@ divlja
Ovaj forum ne bi zvrjao prazan, valjda imate sta i da kazete o Beogradu a ne samo da saljete slike
Ja smatram da ovde treba svoje mesto da ima i fotografija i prica. Mesanjem fotografija i teksta pravimo teme na kojima ima svega i svacega a sustinski sve ostaje nedoreceno. Zato po mom misljenju treba i razdvojiti teme sa slikama i teme sa pricom. Primera radi. Daleko bi bolje bilo da postoji tema o adi gde se prica o njoj i tema o adi gde se salju slike sa iste. Ako za neki tekst postoji slika koja to ilutruje uvek mozete da linkujete ka slici u temi fotografija