PRIMEDBE I OBAVEŠTENJA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JA ovde vidim dva problema :)
Jedan sto je tema zakljucana, drugi svrha teme.
Ovo ipak nije forum fotografije ali opet sa druge strane ne treba ni sputavati slobodu korisnika koji dolaze na forum.
Koliko sam shvatio tema je zakljucana jer su tamo kacene slike a tema sa slikama vec postoji.
Moje misljenje je da bi tema trebala da bude otkljucana ali da se na njoj ogranicimo na pricu o adi a da slike saljemo na temu gde se stavljaju slike, Medjutim ako imate dovoljno dobre razloge da se i tu stavljaju slike a ne u temi fotke made in belgrade kazite pa da prodiskutujemo o tome i vidimo sta cemo da radimo.
Osnovno pitanje je da li je potrebna jos jedna tema sa slikama na forumu Beograd (kad vec postoji forum fotografija) i da li bi presedan da odobrimo jos jednu temu sa slikama napravio lancanu reakciju da "nikne" jos brdo tema gde ce korisnici traziti da stavljaju slike. (slike Dorcola, N. Beograda, Zemuna, Avale itd itd...)

Mozda bi resenje bilo da kreiramo podforum u okviru beograda koji bi se zvao Slike Beograda i tu bi ljudi mogli da otvaraju teme i bez ometanja salju slike o Beogradu.
Da bi tacno razumeli o cemu pricam skoknite do foruma Fudbal http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=22 i videcete da sam u okviru njega kreirao podforum "omiljeni klubovi" da bi se rasteretio root foruma od tih tema.
Vi ste na potezu sa idejama ;)

nismo strogi nego pokusavamo da uspostavimo red i da se dogovorimo na obostrano zadovoljstvo a ovakva tvoja konstatacija ne donosi nista konstruktivno.
Znaci ili budi konkretna ili nemoj trolovati forum ;)

Ako imas nesto da kazes na moj predlog kazi, a ako nemas onda pusti druge. Mnogo su se pojedinci ovde osili i to nije dobro ako zelite da resite problem na ovom forumu. U suprotnom imate alternativni ;)

Znaci ili cemo se dogovoriti ili necemo. Medjusobno napadanje i ovakvi besmisleni komentari nece nista dobro doneti ;) Samo konkretni predlozi nesto mogu da urade.

ne treba generalizovati stvari.
Ako nekog neka tema smara, ne znaci da smara i druge. Ne mozete kreirati opste misljenje na osnovu sopstvenog. O tome da li tema treba da se otkljuca ili skine iz lepljive se moze pricati, ali je neozbiljno svoje misljenje naturati kao opste.
I uvek se pitajte da li i vase pisanje nekog drugog smara ;) Pametan covek cita ono sta ga zanima a preskace ono sta ga ne zanima ;)

ako smatrate da je treba odlepiti nije nikakav problem, Psiho ce ionako pisanjem nju vec nivelisati tamo gde zeli :)
Samo potrebno je jos neko misljenje, ne mogu na osnovu samo dva ili tri negativna komentara da reagujem (posto ima mnogo vise posetilaca foruma), Potrebna je "kriticna masa" ;)

Demokratija pocinje da vlada na Beogradu :)

Mislim da moze da postoji vise tema sa fotografijama dok se odnose na Beograd ( odvojile su se ADA i Zemun...), uopste ne vidim u cemu je problem. Fotografije su potpuno legitimne na bilo kom podforumu ako su odgovor na temu. Ne znam uopste odakle nekom ideja da fotografije treba stavljati iskljucivo na fotografiju, ja licno uopste ne mogu da verujem o cemu se ovde sad raspravlja. Od neceg sto uopste nije bio problem nastade veliki problem, da sad treba otvarati poseban podforum...a ovaj ce da zuji i dalje prazan....:|

neverovatno je da odraslom čoveku.....kome je poverena foonkcija moderatora pdf. beograd treba staratelj u vidu soopermoda koji će stalno da nadrzire pdf. ...to znači da ni on sam nema poverenje u njegov rad ..

...........gledao sam sada temu ada...nju mod nije ni otvorio...tema je doogo postojala.......samo je zakljoočio na osovu dva poslednja posta na njoj...koja su bila chat... da istu treba i zatvoriti...a da, pri tom, nije ni pogledao o čemu se tu radi i razgovara.........tu postoji mnogo fotografija koje su neki članovi obrisali davno sa photobucketa...pa je bilo dovoljno samo obrisati postove na kojima ne postoje fotografije....postoji post sa čitavim istorijatom ade..činjenice koje je korisno znati......zatim, tu je diskoosija na temu bezbednosti na istoj.....da, postoje i fotografije koje stoje kao iloostracija teme...ali to je u skladu sa temom......ada je jedno od obeležja i osobenost ovog grada i nikako ne bi trebala da boode proizvoljnio zatvorena....jer je izazvala zainteresovanost i beograđana, svih onih koji vole ovaj grad.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back