Ova ☄ prelepa☄ fotografija grada je jedna od mnogih ☄ ...razlikujete li ih...kako gledate na te osobe...
Zasto ima ovoliko objava na instagramu ` kako vam to deluje ?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Супер делује.Pogledajte prilog 1268976
Ova ☄ prelepa☄ fotografija grada je jedna od mnogih ☄ ...razlikujete li ih...kako gledate na te osobe...
Ponekad nerazumijem tvoje teme jer su nekak konfuzne. Nisam iz Srbije, ali sam bio ove godine i strasno je koliko sam migranata vidio u Vojvidini. Kod nas ih se sve cesce vidi po ulicama jer su im odobrili legalan ulazak i imaju 7 dana vremena da izdadu.Pogledajte prilog 1268976
Moze li pravnicki ponos da ti dozvoli da postanes seljanka?Dok me ne izbace iz stana, sve ok
Nemam gde, ni ocevina nece biti moja.Moze li pravnicki ponos da ti dozvoli da postanes seljanka?
Ja slabo obrazovani portir nisam imao problem da radnicki gradic Zenicu zamjenim za vojvodjansko selo.I nisam se pokajao.
Platis onda kiriju na selu.Nemam gde, ni ocevina nece biti moja.
Pardon, dedovina + ocevina
Mislis da bi batice mogle da izdaju supe za 3000 jura? Sve za batice, sokole, i za kilo brasna i litar zejtinaPlatis onda kiriju na selu.
Sigurno je puno povoljnija od kirije u Bg ili NS.
Tesko je meni glupavom skontati sta si napisala.Mislis da bi batice mogle da izdaju supe za 3000 jura? Sve za batice, sokole, i za kilo brasna i litar zejtina![]()
Na ruskom dosta objava Instagrama ima `kako je lep Beograd lepi hoteli lepi restorani ` imaju vise para od obicnih osoba u nasoj zemlji.Da kako da ne.Od letos je naglo krenulo