PITALICA87
Početnik
- Poruka
- 19
Iz kojih zbirki,knjiga ste se spremali!Hvala!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bigsister:ja sam proshle godine vezbala iz one zbirke 4+, to su kao prijemni sa tehnichkih fakulteta 5-6 godina unazad, i imala sam svih 100% na prijemnom! pochela sam da se spremam u maju, i nisam chak ni 500 zadataka uradila... prijemni na gradjevini nije tezak!!! chak naprotiv! ako imash bar malo klikera za to! ako nemash - nemoj da upisujesh gradjevinu!
bigsister:zavrshila sam devetu, tako da sam imala prilichno jaku osnovu iz mate, a i inache sam je gotivila...
sad idem.. pa shta znam... nije loshe... imala sam par kolokvijuma i sve sam ih proshla...
mislim mogu o svemu tome da ti pishem romane... ako te zanima reci...![]()
bigsister:pazi, meni je na prijemnom bio zadatak, koliki je sin2X, sa sve ponudjenim reshenjima... tako da... ne znma... ja sam prijemni zavrshila za 40-ak minuta, i ponovo sve uradila za josh 15 jer nisam mogla da verujem da je tako lako...
mislim da je ok fax, a onaj prosek studiranja od 12 godina chine ljudi koji se na faxu uopshte ne pojavljuju... vuku se iz godine u godinu i ne otvore knjigu ne idu na predavanja, ni vezbe, pa im je veoma chudno shto su pali kolokvijum... dakle, ako idesh redovno na predavanja i vezbe posebno mislim da 6-7 mozesh bez ikakvog uchenja da imash... mozda eto malo kao da ishchitash... ako malo uchish opushteno idesh dalje... pazi... ja sam tek mesec dana na faxu tako da ne znam koliko je sve shto ti ja kazem verodostojno... meni tjehs motji da verujesh tek posle januarskog roka, kad vidimo koliko sam ja sve to zaistau pravu... sve u svemu mislim da nije teshko neshto ne znma ti ja koliko kao shto prichaju... teshko je onoj vetjini koja se ni ne trudi ili su zaista duduci... a za razliku od PMF-a imash shta da radish osim da budesh profesor, i nije toliko uskostruchno... po meni je 100 000 puta bolje... a i u proseku se posao cheka 2 meseca,pa ti vidi... definitivno ti preporuchujem, ali poslushaj i druga mishljenja jer je ovo chisto subjektivno...![]()
bigsister:a ne daleko od toga da mislim da se bilo koji tehnichki fakultet moze zavrshiti bez uchenja... a kamoli gradjevina... ja smatram da se treba zaloziti...da iziskuje dosta vremena i povlachi za sobom dost budnih notji i odricanja... ali meni se to podrazumeva za dobar fakultet... i mislim da sam spremna na to... kazu da je po ovoj bolonjskoj 25 sati na faxu i 15 sati samostalnog uchenja nedeljno dovoljno da se sve otarasi... meni treba vishe... uchim svaki dan...svaki vikend... i mislim da do 'januara' netju ni motji da zamislim kako zaista izgleda fakultet...
sad sve zavisi shta neko podrazumeva pod terminom 'tezak fakultet'... ako kazem da mislim da je fakultet lak pod tim ne podrazumevam da mozesh da se ladish cele godine dodjesh na ispit koji si spremao jedan dan i polozish bez problema... ne... ja pod tim podrazumevam to da sve shto ti treba za ispit imash priliku da chujesh na predavanjima i vezbama, da su profesori raspolozeni da ti objasne shta ti nije jasno, da ako pratish sve netjesh imati vetjih problema... eto...![]()
slazem se da tje mi trebati...pcelica:u svakom sluchaju zelim ti srecu, trebace ti![]()
Daleko bolji izbor je gradjevina!Veruj mi!Mani arhitekturu!Radices ono sto volis i jos ces to debelo naplatiti.Sto sa arhitekturom i njihovim projektovanjem(citaj crtkanjem) nije slucaj!minna-:ja bih htela da upishem arhitekturu....
ide mi i matematika i crtanje, i muzika....sve prirodne nauke...ne znam da li je to pravi izbor..
ma imash ti josh vremena... ja nisam znala shta tju upisati do mesec dana pred prijemni, chak sam se kolebala kad sam ishla da nosim dokumenta.... ma zlo bozije... a vidish kad sam upisivala srednju imala sam ideju... ali jbga...minna-:ja bih htela da upishem arhitekturu....
ide mi i matematika i crtanje, i muzika....sve prirodne nauke...ne znam da li je to pravi izbor..
ma nemash ti pojma...minna-:gradjevina me bas nesto i ne zanima, to mi se vise cini kao '"muski"' posao
![]()
:shock:bigsister:i ne daj da te odvratjaju od arhitekture ako bash to zelish... ali je to mnogo nezgodan fax i morash biti sigurna da si spremna za toliko muchenje i toliko pobijanje konkurencije pre nego si uopshte pochela da spremash prijemni...
Ne znam, to mi je teško da poverujem.bigsister:pazi, meni je na prijemnom bio zadatak, koliki je sin2X, sa sve ponudjenim reshenjima... tako da... ne znma... ja sam prijemni zavrshila za 40-ak minuta, i ponovo sve uradila za josh 15 jer nisam mogla da verujem da je tako lako...