Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do nedelje ne ocekujte nista jer tek u subotu proveravamo da li smo uneli dobre skole, odnosno, zeljene, a uz to se i gleda da li su nam sifre ispravne, nakon te provere, koja traje od 10-12 casova pre podne, podaci se salju u onu baze gde se rasporedjujmo, e sad, ne znam koliko bi to trebalo da traje, mozda i vec u subotu saznamo gde smo upali, mada, cisto sumnjam!

do srede definitivno :D joj ko ce docekati :worth:

Do nedelje ne ocekujte nista jer tek u subotu proveravamo da li smo uneli dobre skole, odnosno, zeljene, a uz to se i gleda da li su nam sifre ispravne, nakon te provere, koja traje od 10-12 casova pre podne, podaci se salju u onu baze gde se rasporedjujmo, e sad, ne znam koliko bi to trebalo da traje, mozda i vec u subotu saznamo gde smo upali, mada, cisto sumnjam!

U ponedeljak cemo saznati gde smo rasporedjeni, a u sredu je upis !

Izgleda da nije ovako, posto su danas objavili liste zelja..Onda su pogresili u Konkursu, gde pise da se 3. proverava tacnost zelja..

Sta mislite, kada ce objaviti konacne rezultate?

Objavljene su zelje ucenika, ali jos nema gde je ko upisan...

Pa ja nisam ni znao da mi je komšija sad završio osmi razred :think:

Izgleda da ne želi da ide na isti smer kao njegov brat (i ja)
video valjda da od toga nema 'leba

tako da mu lista želja počinje od mog četvrtog mesta pa ide dalje :eek:
u svakom slučaju neće satima putovati do škole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back