^Love game96^
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Srecno svima 
Zelim vam da uradite sto bolje

Zelim vam da uradite sto bolje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne mogu da verujem! Jel su i ostali ovako radili????![]()

Joooj, evo sad, u posledjem trenutku sam primetio, da oni koji pisu stampanim slovima, moraju da pisu na 404. pitanju golubijeg pisanim slovima.![]()
Zar ne treba da napisu da treba pisanim?
ma moze stampanim,ja cu pisat stamanim!!!!!
nema to veze to su samo istakli golubijeg tako,inace moze kako hoces!!!!!
pogledaj proslogodisnji kljuc i videces sta kaze,dakle ako u pitanju ne naglase moze kako hoces!!!!

Nikola, opterecujes se bezveze, to su samo italic slova..Ti bi podebljao slova kada bi oni napisali boldovano?![]()

Pise u kljucu proslogodisnjeg testa da mora da se odgovara punim recima.nego mene interesuje jel moze da se skrati npr jedn. sugl. po zvucnosti umesto punog imena?
ma opusti se Nikola!!!!ajde da vidim i to cudo da mi neko zato sto sam napisao stampano ne prizna poen,a da nije naglasio jasno u zadatku!!!!
nego mene interesuje jel moze da se skrati npr jedn. sugl. po zvucnosti umesto punog imena?

)
ma opusti se Nikola!!!!ajde da vidim i to cudo da mi neko zato sto sam napisao stampano ne prizna poen,a da nije naglasio jasno u zadatku!!!!
nego mene interesuje jel moze da se skrati npr jedn. sugl. po zvucnosti umesto punog imena?