Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nikola off izvini sto ti upadam,ja cu pisati samo priloska odredba,i veruj mi to je dovoljno tako pise i u resenju,a detalji su u zagradi,to je isto kao da napises "nepravi objekat" ili "logicki subjekat"....znaci CEPAJ SAMO OVO OSNOVNO!!!!!!!
kako radis ove zadatke za slicnost?

Nista bre, cenim svaki savet! ;) Nemam problema sa tim, ali kako se sad primice prijemni, vi ste me ubedili da neznam xexex....pa stw, "to je komplikovano, najteza oblast...." ....xexexexex......xDDD
Da malo vratim samopouzdanja: To je najlaksa oblast, bice sve u redu, uopste nije tesko, bice sve u redu.... xexexe.....jel sam genije, ili sta??? -ili sta.... ;) ma, prolupao sam skrooz.....
Dakle, da sad normalno odgovorim na pitanje, zadatke znam da uradim, osim ako se totalno ne zbunim na prijemnom, sto valjda nece biti.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ma kakvo detaljisanje zamisli pogresis koja je,i odose poeni!!!!
joj ljudi jos 3 dana,jedva cekam da se zavrsi sve,pa da ako bog da na miru gledam srbiju i australiju,mada kako smo poceli nece biti razloga za gledanje!!!
kad ce oni spiskovi na netu?

Znam da rezultati izlaze u sredu, valjda do 8h, ali za net...nzm stw. ;)
Joooj, sto vise ucim, to mi je gore. Zasto se sad razlikuju pitanja 140. i 172.? Na 140. pitanju pise "funkciju - priloske odredbe", a na 172. pitanju pise "funkciju - priloska odredba". Kako sad to??

Poslednja izmena:
Znam da rezultati izlaze u sredu, valjda do 8h, ali za net...nzm stw. ;)
Joooj, sto vise ucim, to mi je gore. Zasto se sad razlikuju pitanja 140. i 172.? Na 140. pitanju pise "funkciju - priloske odredbe", a na 172. pitanju pise "funkciju - priloska odredba". Kako sad to??

Ma ja sam se za takve gluposti mnogo iznervirala, danas sam uzela jedan privatni cas...
Nastavnica mi je rekla da su oba ispravna...
Ali, opet se ja nesto plasim... Sve zavisi od onih koji mi pregledjuju test...moze da se desi da ne priznaju... :dash: :dash: :dash:

Ma ja sam se za takve gluposti mnogo iznervirala, danas sam uzela jedan privatni cas...
Nastavnica mi je rekla da su oba ispravna...
Ali, opet se ja nesto plasim... Sve zavisi od onih koji mi pregledjuju test...moze da se desi da ne priznaju... :dash: :dash: :dash:

Da... I sad, hajde da se svi slozimo, zar ne bi bilo kad bi nam samo dali oblasti koje treba da ucimo, pa nek daju pitanja kao za takmicenja, da ih mi ne znamo. Zar ne? Jeste, bilo bi neizvesnije, ali....bar ne bi bilo ovakvog nerviranja...

Da... I sad, hajde da se svi slozimo, zar ne bi bilo kad bi nam samo dali oblasti koje treba da ucimo, pa nek daju pitanja kao za takmicenja, da ih mi ne znamo. Zar ne? Jeste, bilo bi neizvesnije, ali....bar ne bi bilo ovakvog nerviranja...

:D :D :D

Pa...xD Da...Bilo bi tako bez nerviranja...sto mnogo znaci, ali...

Ma, mnogo su bezveze odgovori!!! :besna:

Primer je i 154. pitanje gde mora posebno da se podvuce ga, a posebno u vrelu vodu!!! Pitala sam nastavnicu da li mora tako, rekla je da mora...a objasnjenja nema...
Mozda neko zna zasto tako treba!

I ima jos puno tako GLUPIH ODGOVORA!!!

:D :D :D

Pa...xD Da...Bilo bi tako bez nerviranja...sto mnogo znaci, ali...

Ma, mnogo su bezveze odgovori!!! :besna:

Primer je i 154. pitanje gde mora posebno da se podvuce ga, a posebno u vrelu vodu!!! Pitala sam nastavnicu da li mora tako, rekla je da mora...a objasnjenja nema...
Mozda neko zna zasto tako treba!

I ima jos puno tako GLUPIH ODGOVORA!!!

To mogu da ti ja objasnim: GA se podvlaci odvojeno jer je to objekat, a U VRELU VODU odvojeno jer je to priloska odredba (za mesto).

255. pitanje - obavezno veliko pocetno slovo! Zato sto je na kraju recenice tacka!

U 258. ne, tu nema tacke!

Pa u 255-om pitanju treba veliko slovo. Ljubav cveta.To je jedna subjekatsko-predikatska rečenica i na kraju mora biti tačka dok je 258. zadatak drugačiji.Npr. zaspala šuma nije rečenica,to je imenica s atributom i tačka se ne stavlja.
Nadam se da si me razumela.:)

Pa u 255-om pitanju treba veliko slovo. Ljubav cveta.To je jedna subjekatsko-predikatska rečenica i na kraju mora biti tačka dok je 258. zadatak drugačiji.Npr. zaspala šuma nije rečenica,to je imenica s atributom i tačka se ne stavlja.
Nadam se da si me razumela.:)

Ma razumem ja to! Ovo drugo je sintagma! Nego samo da naglasim ukoliko neko nije primetio!

U svakom slucaju, hvala sto si objasnila!

Ahm! Meni ni to najteze nece biti tesko !

Ni meni, ali to je najteze. ;) Zadaci su rasporedjeni proporcionalno, pa iz algebre ima 2 zadatka. A iz funkcija ima takodje 2 zadatka, jer je uvek jedan od onih glupih grafika na testu. Evo ih:
19, 33, 62, 67, 86, 98, 112, 154, 176, 196, 223, 233, 259, 269, 280, 321, 348.
Ovo nije ni priblizno teska kombinacija, ali mozda najteza koja se moze naci na testu, a da se neko ne zezne na glupim stvarima. Naravno, posto je grafik na testu obawezan, to malo olaksava test...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back