marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
Mene nešto u poslednje vreme oduševljava žensko ime Dinara (Safina)...Čini mi se da sad rodim ćerku, dala bih joj to ime...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da nije lose Dinara. I Drina je ok.

Ne svidja mi se.
 Ne svidja mi se. Odakle ti ta informacija!?:???:Da tako se zove cerka Robert de Nira......zena mu se porodila u blizini reke Drine.....
Odakle ti ta informacija!?:???:

Moj blizak rodjak radi za De Nirovog sina i kaze da se njeno ime pise Drena..a cita Drina..
Moj blizak rodjak radi za De Nirovog sina i kaze da se njeno ime pise Drena..a cita Drina.. pritom ona je usvojena kcerka De Nira.On ima sina Raffaela i blizance ja mislim ali ne sa istom zenom.
pritom ona je usvojena kcerka De Nira.On ima sina Raffaela i blizance ja mislim ali ne sa istom zenom.
Devojka se zove Drina to je istina ali nije dobila ime zato sto mu se zena poradjala tu negde sasvim sigurno...Moj blizak rodjak radi za De Nirovog sina i kaze da se njeno ime pise Drena..a cita Drina..
pritom ona je usvojena kcerka De Nira.On ima sina Raffaela i blizance ja mislim ali ne sa istom zenom.

Lijepo je zensko ime Tara.
Lijepo je zensko ime Tara.
 zato sto ima jos 5 istih imena u razredu.
 zato sto ima jos 5 istih imena u razredu.  To ime se vise davalo pre 10ak i vise godina...
 To ime se vise davalo pre 10ak i vise godina... Bilo na TV -u.........ili mislis lazu....
 i ona joj je dala ime..
 i ona joj je dala ime..Sanja... ukoliko ženska beba izgleda nežno.
Ukoliko izgleda grublje Sofija, Milena, Ivana

A kako to beba može da izgleda grubo?

Bas me zanima koja su vam omiljena muska a koja zenska imena? Mozda tako cujem za neko novo i svidi mi seeee....