Bandzi FmMONO
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
Uff ime bas moze da upropasti coveka, zato vodite racuna...
Alexandar, Vladimir, Predrag, Nebojsa...
Alexandar, Vladimir, Predrag, Nebojsa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Апропо тих блесавих имена, наш чувени ретидељ Кокан Младеновић се заправо зове - Сандокан,
али крије то к'о змија ноге!!!![]()
kakve veze ima...
meni se istok svidja...
a i jug...
kad bi moglo josh u kompletu - jug bogdan...
to bi bio hit.
al` pazite kad utvrdim u subotu da sam dzabe torokala na ovoj temi i podignem temu:
"recite mi neka zzenska imena?"![]()
![]()
Zloduh,Miloduh,Dragovit, Dervan,Sam,Jan... Na moju zalost,tesko ce neko od njih da prodje na dnevnom redu.
Isidor
Despot
jesmo, jesmo...pa kako aleksej, zar nismo rekli julian_duranonaops:
ja sam pre nekog vremena istrazivao malo po nasoj istoriji muska i zenska imena ( takodje sam u nedoumici ). Htjeo bih neko srpsko ime za svoju decu. uvek sam mislio za decaka Vuk ili Strahinja ali supruga se ne slaze,posle visednevnih pregovora,pretnji i lupanja rukom od sto ( zna se ko je musko,bice kako ja kazem ) morao sam odustati,a ona je odustala od Davora,jer ja nisam htjeo cuti za to,niti za neko ime stranog porekla. kada sam usao malo u literaturu shvatio sam da je 90% danasnjh imena koja su u upotrebi strana,samo prilagodjena nasem jeziku. tako sam se bacio na predhriscanski period kod srba i dosao do prelepih imena nasih predaka. Zloduh,Miloduh,Dragovit, Dervan,Sam,Jan... Na moju zalost,tesko ce neko od njih da prodje na dnevnom redu.
Teofan,Kalin,Rabren,Tiodor,Vidak,Tihan,Vid,Vidan............